PrimEviL Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 aura za pravu pucnjavu ftw :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Respekovao se na tanka...radili karazan prvi put, ne vredi mora 2 tanka Tuzan sam i osecam se kao tupava konzerva You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Respekovao se na tanka...radili karazan prvi put, ne vredi mora 2 tanka Tuzan sam i osecam se kao tupava konzerva jest karazhan lagan al nemoze bez 2 tanka "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 8, 2007 Author Report Share Posted May 8, 2007 ehehehe ja rekoh da su warrovi za mazohiste...the best is yet to come =o)) "igoreee, sha ima novoo?" "evo nista radim karu" ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 haha owned! "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) realno retki su ljudi koji igraju igru zbog uspeha guilda/raida tj ljudi, koji su tankovi/healeri i ostala pve sranja, koji zele da zrtvuju bilo kakav oblik zabave i mogucnosti igranja igre sem u raidu tako sam ja dosao do zakljucka da je najbolje uvek biti pvp spec i igrati samo pvp jer se pve raspada i raspadaju se guildovi uvek i nema nikakve koriste ako je bedan guild i nemate nikakav progres jedino sto sada podrzavam je ljude koji su u najboljim guildovima i ocistili sve raid instaance koje su do sada ubacene to je jedino kako bi ja igrao igru inace gledanje nekih wajpova i sranja(koja su ista vec 2 godine) niko vise nece da radi i gubi vreme bzv kada samo gubite zivce ,vreme , rl i in game pare xD /sigh morao sam da se iskenjam (inspirisali su me govori skupstine :D) zato ljudi ne igraju vise Edited May 8, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Mada kad razmislim ok je i tank. malo sam experimentisao, imam tank talente trenutno, ali sa dps opremom opet bijem, moze i da se kvestuuje, a nabacim tank gear i tankujem :) Sto Kole rece jednom prilikom : be my tank make me spank You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Jel se neko specovo za hammersmitha? Koliko otprilike treba matsa za to? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 da....on je sigurno ubijao nekog noob roga......bot je jedino moguc kao hunter ...mislim da niko jos nije dizajnirao neku drugu classu bota bullshit. wow glider je napravljen za sve klase jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 po mom misljenju warrior i druid su najzahtevnije klase za igru...naravno za neku semi hard core (posto pravi hard core na vecini servera ne postoji) Warrior da bi imao uspeha u PvE mora biti prot, sto mu automatski smanjuje efektivnost u PvP/grind, uvek je najodgovorniji u raidu, placa enormne repair bilove a gde je tu jos resistence gear koji je uvek warrioru bitniji od drugih. Druid takodje.....za feral druida realno nema mesta u heroicima/raidovima osim ako nema imba tanking gear sto zahteva truda i kolko god su ljudi pocetkom TBC govorili da su warriori beskorisni i da su druidi sad pro tankovi to vise sad ne vazi . Onda druidu treba poseban gear za feral dps ..tj ap/crit gear za macu a da ne spominjem oomking gear koji vecina druida (poput mene) nestigne ni da sakupi i isproba (naravno neki prihvatljiv gear sa 700+ spll dmg ) ...dok jebeni magovi/lockovi sasiju sebi iteme na nivou t5 i stoli ih bojku ...kidaju i u pvp/pve "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 realno, dr00only i palaonly guildovi su jedino "only" guildovi koji imaju neke realne shanse u bilo cemu daljem od prvog trash packa :D a i btw, oomkinu niko ne brani da sashije spellfire set, ili tribal lw set. isto tako feralu niko ne brani da sashije elemental lw set, tako da taj izgovor "mage/lock sashiju opremu na nivou t5" ne pije vodu, posto svako moze da napravi sebi item/set relativno jeftino koji jebe kevu. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 tako sam ja dosao do zakljucka da je najbolje uvek biti pvp spec i igrati samo pvp jer se pve raspada i raspadaju se guildovi uvek i nema nikakve koriste ako je bedan guild i nemate nikakav progres Ovo sam ja provalio odavno :) I tako sam sa PvP sprecom kreno da raidujem i dalje sam bio medju prvih 5 na listi sto se healing tiche a to mi je uvek i bilo bitno :) Kako se raid zavrsi nazad na ganking ili WSG tim :P a dobra stara vremena a sad ko kreten levelujem sa holy specom ! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 jebiga ja i dalje kad mi se igra PVP odem na q3 ili dotu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Ovo sam ja provalio odavno :) I tako sam sa PvP sprecom kreno da raidujem i dalje sam bio medju prvih 5 na listi sto se healing tiche a to mi je uvek i bilo bitno :) Kako se raid zavrsi nazad na ganking ili WSG tim :P a dobra stara vremena a sad ko kreten levelujem sa holy specom ! :( bravo stevooo, medju prvih pet healera si u 10 man raidu lololol, jesi bre nup :P This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 procitaj ponovo sta je napisao misli na pregovnoodexpanzije vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 oomkinu niko ne brani da sashije spellfire set omg sta da radi moonkin sa fire spell dmg? :P a i glavna fora moonkina je sto treba da ima 10k+ armora trebali su lepo da naprave neki leather set sa arcane/nature dmg poput spellfire pa da onda vidimo ko je imba "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) omg sta da radi moonkin sa fire spell dmg? :P a i glavna fora moonkina je sto treba da ima 10k+ armora 'Ajde nemoj da se blamiraš bezveze. Spellfire ti daje fire i ARCANE damage, a Starfire i Moonfire su arcane spelovi. Ali to si znao, je l' tako? A to za 10k armora - šta će ti armor u PvE-u? Nisam išao daleko u TBC, ali ako se ne varam, boomkin treba samo na jednom mestu da tankuje, ali i tu posao odlično rade dva hantera. A ako hoćeš PvP, uvek će ti veći problem predstavljati resist i interrupt nego nedostatak armora. Što se tiče leather geara, imaš onaj windhawk (ili kako već) set, a imaš i t4, t5 i t6, kao i pvp i arena rewarde. Dalje, druid je BILA najteža klasa za igranje pre 2.0, ali od tada je prošlo skoro šest meseci. Sada se samo specuješ i uživaš. Hilovanje je boza, a patiš od istih bolesti kao i ostali hileri. A to za tanka - ma nemoj, molim te! Feral druid je, bre, najlepša klasa za igranje. Sa jednim specom si tank, dps, grinder, quester, pvp-er. Razlika može biti samo u par talenata, ali ti mrtav ladan sa nekom varijacijom 1/44/16 ili 0/44/17 možeš najopuštenije da radiš sve stvari za koje ostale klase moraju da menjaju specove non-stop. Feral druid jedino muči "muku" da juri pare/opremu i da ubedi neke raid leadere da je potreban, ali to samo negde. A ako ne odeš u raid, uvek možeš da grindaš, kvestuješ, gankuješ, pvpišeš. U stvari, da - najveći problem feral druida je manjak mesta u torbama. :D Nema potrebe više za vajnom. Bili smo dve godine najgimpovanija klasa, sada nam je život lep. :D pozdrav edit: ovo ti je profila boomkina sa top gilde na mom serveru. ubio se od armora :D http://armory.wow-europe.com/character-she...gos&n=Hamul Edited May 8, 2007 by Lurdusami Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) ne znam da li znas da spellfire daje na arcane dmg koliko i na fire, log out and delete nob omfg oomkin sa 1k spell dmg-a :D:D:D:D:DD: imba :) Edited May 8, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 dobro mozda nam je play style drugaciji ja kad sam healer koristim 0/0/61 jer mi apsolutno nista iz feral/balance grane netreba za hilovanje tankovanje izbegavam jer imam niki mix plavih dps/tanking itema i heroice nemogu da istenkujem....klasican pvp neigram a arenu takodje igram sa 0/0/61 i to iskljucivo for fun bez ikakve brige o raitingu. Kvestove sam 95% zavrsio i za grind koristim maga koji je daleko efikasniji. Kao sto rekoh boomkina nisam jos isprobao nemam nikakav spell dmg gear. Samo hocu da kazem da svim hibridima treba poseban gear za svaku talent granu. Sto znaci da mi treba 3 puta vise dkp u raidovima da bi uzeo sve sto mi treba . Vrlo cesto ce se u 5 man instancama naci rogue/mage koji ce imati prednost nad itemima koji bi meni koristili za feral/balance. Mozda vecina misli da sam noob zato sto igram sa 61 na resto ali jednostavno hocu da pruzim maximun od onoga sto trenutno radim. btw zivo me interesuje sta si ti hilovao sa 44 talenta u feral grani "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 there is no such thing as "prednost u instanci na loot". tu si. treba ti. tvoje je. kknpthxbye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 sa pugom naravno da nema ali u raidu necu sigurno dobiti pravo da rolam/bidujem na caster opremu ako sam hiler .....bar je tako bilo u svim gildama u kojima sam bio "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 brani li ti neko da radis pug? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 obustavu raspravu samo ne vredi ;) inace (predlazem uz neki alkohol ili drozu) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Ja sam pričao o feral druidu koji radi posao ferala. A kao feral sam hilovao mnogo toga, ali ni Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 ja daleko vise volim da hilujem sa druidom. I ne znam zasto ali ljudi bas i nemaju mnogo poverenja u druida kao hilera. Vrlo cesto me ispale jer su nasli prista a nisu ni videli kakav mi je skill/oprema i to me zna iznervirati. I zato kao hiler furam 61 na resto i mislim da od toga nemoze bolje ZA HEAL. Taj tvoj build je pravi hibrid build ali meni to ne treba jer kad sam healer samo hilujem i nista drugo. Pa kad se smorim odem na feral i onda tankujem i nikad ne radim dps u macki jer sam beskoristan ....nemam crowd control nikakav. Naravno heroici su u pitanju jer sad vise niko ne radi obicne 5 man instance "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts