Jump to content

Blind dates

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stavite se u polozaj ribe. koliko ocajna (a verovatno i ruzna) mora biti da ode na blind date :) ne isplati se to drugari, osim ako vam odgovara gorepomenuti tip :)

and now, let the hate begin....

zao mi je sto moram reci da je ovo velika glupost.

zasto ne bi dobra riba zeljna malo zezanja i novina u svom zivotu otisla na blind date? iskusi nesto novo, zeza se, upozna nove ljude. Ista stvar i sa likovoma. Jos ako se nadju dve osobe koje se medjusobno privlace ( lepe/manje lepe/ruzne ) posto sam primetio da su ovde svi manekeni i top modeli... onda tu i moze nesto da se dogodi jel su te dve osobe otisle na taj blind date sa ciljem.

edit: moram da dodam da je blind date preko interneta, slucajno preko telefona ili nesto slicno po meni glupost, jedini blind date koji ima najvise sansi da uspe je preko istog poznanika/ce .

Edited by Ste

zao mi je sto moram reci da je ovo velika glupost.

zasto ne bi dobra riba zeljna malo zezanja i novina u svom zivotu otisla na blind date? iskusi nesto novo, zeza se, upozna nove ljude. Ista stvar i sa likovoma. Jos ako se nadju dve osobe koje se medjusobno privlace ( lepe/manje lepe/ruzne ) posto sam primetio da su ovde svi manekeni i top modeli... onda tu i moze nesto da se dogodi jel su te dve osobe otisle na taj blind date sa ciljem.

edit: moram da dodam da je blind date preko interneta, slucajno preko telefona ili nesto slicno po meni glupost, jedini blind date koji ima najvise sansi da uspe je preko istog poznanika/ce .

Pa bojim se da nemas mnogo iskustva sa lepim devojkama kad tvrdis tako nesto. One nisu kao muskarci. One mogu da nadju sebi kurac kad pozele. A osim toga, njima su vazni detalji, kako fizichki tako i psihichki. Jedino izuzetno ruzna ili mentalno poremecena riba ne moze naci kurac. Stoga sam izveo pomenuti zakljuchak. A to tvoje zvuchi kao jeftin ljubavni film pravljen za usamljene shiparice :)

E da, da ne zaboravim. Blind date nije stvarno blind date, ako te je prijatelj povezao, jer onda ipak znas iz price kako ta osoba izgleda i kakva je lichnost. Pravi blind date je kad ne znas takve detalje, ili znas ali veoma povrsno.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

^^^

:)

edit: ajde, stavio sam prvo smajli smatrajuci da tvoj post ne zasluzuje nikakav komentar, ali udostojicu se da ti vrlo kratko odgovorim.

Znate istu osobu, ti si lep decko, drugarica od tvoje drugarice je lepa devojka, ona te preporuci njoji i nju preporuci tebi, kao gotivni ste joj oboje i zeli da se upoznate. Zasto je to neverovatno?

ti znas kako devojka otprilike izgleda, sigurno neces da odes na blind date znajuci da je ruzna,....po tvojim merilima blind date je onda kada se nadju dve slepe osobe...

Edited by Ste

pa ono prvi put kada sam isao na blind date mnogo sam se razocarao i iznervirao a posle toga isao sam 2 puta i bilo je super i extra (devojke su bile fenomenalne) sa kojima sam bio duze vreme,u svakom slucaju preporucujem da probate sto da ne

Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale

moja varijanta:

zavežem joj oči, uzmem po jedan:

- suv i hladan

- suv i topao

- vlažan i hladan

- vlažan i topao predmet

i onda se ložim na reakcije.

napomena: bilo koji od navedenih predmeta može biti zamenjen nekim delom tela.

ako nekom nije jasno, ovo ima veze sa sastancima na slepo utoliko što je tu neko slep, na neki način.

mislim ne znam zashto pravite toliku frku oko blajnd dejtova. nije da se tu od vas neshto ochekuje, uvek mozhete da popijete fuku/pitje i izmislite neshto i otpalite ako vam na odgovara.

Pa tebi nije frka jer malo koju ti ne bi jebo:))

A ja sa nekima ne bi izdrzala ni kafu da popijem

oO

mislim ne znam zashto pravite toliku frku oko blajnd dejtova. nije da se tu od vas neshto ochekuje, uvek mozhete da popijete fuku/pitje i izmislite neshto i otpalite ako vam na odgovara.

Ali slucaj da jedno od to dvoje hotje da otpali uglavnom podrazumeva da ovo drugo hotje da ostane i tu onda dolazi patetisanje i onda zavisi kolko je neko "tvrda srca" dal mozhe da se okrene i ode il ce da ostane chisto da isposhtuje ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR