dzontra.volta Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 i gde je telo tom paru ociju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) nema ga.. samo oci.. kao krang, al ovo nije mozak nego oci... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... BEHOLDER ATTACK !!!!!!!!!!!!!!! Edited January 3, 2007 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) stavite se u polozaj ribe. koliko ocajna (a verovatno i ruzna) mora biti da ode na blind date :) ne isplati se to drugari, osim ako vam odgovara gorepomenuti tip :) and now, let the hate begin.... zao mi je sto moram reci da je ovo velika glupost. zasto ne bi dobra riba zeljna malo zezanja i novina u svom zivotu otisla na blind date? iskusi nesto novo, zeza se, upozna nove ljude. Ista stvar i sa likovoma. Jos ako se nadju dve osobe koje se medjusobno privlace ( lepe/manje lepe/ruzne ) posto sam primetio da su ovde svi manekeni i top modeli... onda tu i moze nesto da se dogodi jel su te dve osobe otisle na taj blind date sa ciljem. edit: moram da dodam da je blind date preko interneta, slucajno preko telefona ili nesto slicno po meni glupost, jedini blind date koji ima najvise sansi da uspe je preko istog poznanika/ce . Edited January 3, 2007 by Ste Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ma devojka je bila crnkinja :) haha koja koma samo dva bela oka su se videla u mraku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 i zubovi Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 i čekaj, njemu je lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 zao mi je sto moram reci da je ovo velika glupost. zasto ne bi dobra riba zeljna malo zezanja i novina u svom zivotu otisla na blind date? iskusi nesto novo, zeza se, upozna nove ljude. Ista stvar i sa likovoma. Jos ako se nadju dve osobe koje se medjusobno privlace ( lepe/manje lepe/ruzne ) posto sam primetio da su ovde svi manekeni i top modeli... onda tu i moze nesto da se dogodi jel su te dve osobe otisle na taj blind date sa ciljem. edit: moram da dodam da je blind date preko interneta, slucajno preko telefona ili nesto slicno po meni glupost, jedini blind date koji ima najvise sansi da uspe je preko istog poznanika/ce . Pa bojim se da nemas mnogo iskustva sa lepim devojkama kad tvrdis tako nesto. One nisu kao muskarci. One mogu da nadju sebi kurac kad pozele. A osim toga, njima su vazni detalji, kako fizichki tako i psihichki. Jedino izuzetno ruzna ili mentalno poremecena riba ne moze naci kurac. Stoga sam izveo pomenuti zakljuchak. A to tvoje zvuchi kao jeftin ljubavni film pravljen za usamljene shiparice :) E da, da ne zaboravim. Blind date nije stvarno blind date, ako te je prijatelj povezao, jer onda ipak znas iz price kako ta osoba izgleda i kakva je lichnost. Pravi blind date je kad ne znas takve detalje, ili znas ali veoma povrsno. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) ^^^ :) edit: ajde, stavio sam prvo smajli smatrajuci da tvoj post ne zasluzuje nikakav komentar, ali udostojicu se da ti vrlo kratko odgovorim. Znate istu osobu, ti si lep decko, drugarica od tvoje drugarice je lepa devojka, ona te preporuci njoji i nju preporuci tebi, kao gotivni ste joj oboje i zeli da se upoznate. Zasto je to neverovatno? ti znas kako devojka otprilike izgleda, sigurno neces da odes na blind date znajuci da je ruzna,....po tvojim merilima blind date je onda kada se nadju dve slepe osobe... Edited January 3, 2007 by Ste Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 divno Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 blind date je u stvari kad oboje stavite poveze na oci,pa se zaljubite na prvi pogled... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 pa ono prvi put kada sam isao na blind date mnogo sam se razocarao i iznervirao a posle toga isao sam 2 puta i bilo je super i extra (devojke su bile fenomenalne) sa kojima sam bio duze vreme,u svakom slucaju preporucujem da probate sto da ne Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 moja varijanta: zavežem joj oči, uzmem po jedan: - suv i hladan - suv i topao - vlažan i hladan - vlažan i topao predmet i onda se ložim na reakcije. napomena: bilo koji od navedenih predmeta može biti zamenjen nekim delom tela. ako nekom nije jasno, ovo ima veze sa sastancima na slepo utoliko što je tu neko slep, na neki način. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 suv i hladan je bljak :| Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 tu je uvek pavlovićeva mast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 suv i hladan je bljak :| prshuta nije Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 mislim ne znam zashto pravite toliku frku oko blajnd dejtova. nije da se tu od vas neshto ochekuje, uvek mozhete da popijete fuku/pitje i izmislite neshto i otpalite ako vam na odgovara. Pa tebi nije frka jer malo koju ti ne bi jebo:)) A ja sa nekima ne bi izdrzala ni kafu da popijem Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 uf Tjileeeeeee:))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Shta ti reklaaaa, zabodi je! ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ololo predci!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 tolerancija i milosrdje =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 to je onaj fazon sto kaze jedan moj drugar "brate stvarno, mislim ja imam standarde...(pet sekundi tisine)... jesu niski al su standardi" :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 a chek malo Maude jesi ti upravo svrstan u istu kategoriju kao i teh Kjoot ili se to meni samo prichinilo? (i ako jeste naravno da se izvinjavam najiskrenije...) =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Joj utera ti do lakta ali je bar smajli stavio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 [quote name='D Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 mislim ne znam zashto pravite toliku frku oko blajnd dejtova. nije da se tu od vas neshto ochekuje, uvek mozhete da popijete fuku/pitje i izmislite neshto i otpalite ako vam na odgovara. Ali slucaj da jedno od to dvoje hotje da otpali uglavnom podrazumeva da ovo drugo hotje da ostane i tu onda dolazi patetisanje i onda zavisi kolko je neko "tvrda srca" dal mozhe da se okrene i ode il ce da ostane chisto da isposhtuje ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts