kRiK u tAmI Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 kad ste ih poslednji put pravili?! od juche nikako da prestanem.. juche popila preko 1L vode.. danas sam qpila sokitj.. i da.. josh jedno pitanje.. zashto kokice povezuju sa filmovima?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 zato sto u svim americkim filmovima dok idu u bioskop uvek jedu kokice... A zaba videla da se konj potkiva pa...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 ..pa i ona digla nogu.. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 kokice obozavam..kada idem u bioskop redovno kupim dve velieke kutije:) inace se ne secam kad sam ih poslednji put pravio...ranije sam to redovno radio... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puding Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Kokice sam poslednji put pravio pre 7 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 ne gotivim kokice, smaralo me kad sam bio klinja shto mi se uvek parche onog kukuruza uvuche medj zube. da sam sebi kupio, mozhda zadnji put u 2-3 osnovne, da sam se ogrebao od nekog za par komada ima isto par godina, a nikada ih nisam pravio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 ne znam da ih pravim...tj. nikada nisam probala a nemam ni mikrotalasnu da bi islo brze :P najvise volim one iz "petjine" i slane i slatke :) kOOooooookookkooookkoookkookice Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Od kada sam video one instant, uvek kada imam dobar film. Znachi 4 min i gotovo. Ukusi svakakvi: buter, shajt, sir and so on. I obavezno na sredini filma ili kraj trchim u kupatilo da spasim usne :( Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 kokice ftw, obožavam ih u svakoj prilici, uz seriju, surf na netu, bleju ma sve \0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 ne gotivim kokice, smaralo me kad sam bio klinja shto mi se uvek parche onog kukuruza uvuche medj zube. da sam sebi kupio, mozhda zadnji put u 2-3 osnovne, da sam se ogrebao od nekog za par komada ima isto par godina, a nikada ih nisam pravio. same .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 ne znam da ih pravim...tj. nikada nisam probala a nemam ni mikrotalasnu da bi islo brze :P najvise volim one iz "petjine" i slane i slatke :) kOOooooookookkooookkoookkookice slatke kokice nisu kokice ^^ (fuj) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Pecina kokice su najvrh. A pravim chesto ove domace, i instant u mikrotalasnoj i "normalne". Slanije naravno bottom line: volim kokice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Bur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 ja juce. btw,pretpostavljam da si htela da napises 10 L vode Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 ^^dobar ti avatar.. uroshe.. 1L za manje od pola sata.. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 na kog urosa mislis,kruka ili mene? Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 :] na kruleta.. pozd za tebe.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Nikad ih nisam pravio, mada ja nikad nishta ni nisam pravio...:) Poslednji put sam ih jeo negde letos u gradu, qpovali smo kokice svako veche... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 U bioskop ne idem iskjlucivo zbog ljudi koji shushkaju kesama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 U bioskop ne idem jer je ekran prevelik i lako zaspim al nebitno, kokice su super osim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 kukuruz u svim oblicima e moja velika slabost i kokice su pri vrhu oblika istog koje volim da konzumiram =o) ono, smaa za medalju sto moram da flosujem i perem zube 10 min nakon sto zavrshim ali valja...mnogo...u svakoj prilici =o) nabolje akcie sa kokicama u koje sam se upustao e kad ih napravim toliko da ekipa ne pojede naveche sve pa ujutro ubacujem u sendviche =oD i naravno jedina stvar koa mi smeta sem ljuskica medju zubima je kolichina ulja koju unosim sa kokicama i jedno dana ima da pazarim onaj neki zli popcorn maker koi sa malo/minimumom ulja pravi sve sam =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Kokice su povezne sa filmovima zato sto su kokice... samo ime kaze... mmmm kokice !! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Ranije sam ih chesto spremala kad gledam film al sad su me nekako smorile Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 mrzi me, i ne gledam filmove na gajbi toliko chesto :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 (edited) Svako veche dok sam bio u VSu, Ranc je bio popcorn-masta a posto smo blejali uveche kod njega jelo se na lonce... on je pravio a mi kupovali kukuruz i coca-colu... milina za zeludac i jetru... Sadne pravim jer mi tehnicki uslovi nisu povoljni.... Dobar je onaj apara za kokice, ko ima love to je vrh investicija... A sto se amera tiche, njihove bioskop-kokice su one"butter-filled" koje su jos natopljene u puteru, i njihova najmanja kutija je kao nasih 10 najvecih kesica.... zato im klinci imaju po 120kg tamo.... PS: kokice "za mikrotalasnu" su govno! Edited December 29, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts