Stator Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 http://www.ikomline.net/novi_internet_cenovnik.php Ono sto jos iKOM nudi a ne pise ovde je dupliranje protoka posle 18 h pa do nekih 8 ujutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 ah to je nesto kao sto je eunet ponudio, i to je jako dobra fora, nocni download tipa do 768kb. A ovako generalno nisu se bas ubili od povoljnosti, s obzirom da je adsl sada 1200 dinara 256, jedino ih vadi to sto nude sve te pay tv kanale ukljucene u cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 shteta shto su stekli loshu reputaciju sa televizijom pa dosta ljudi bi radije na adsl nego da im daje josh para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 kod tv je najveci smor sto stalno menjaju kanale. Inace ovo je ok ponuda. za 2500 dobjies 512/512 a nocu 1024/1024 e sada na sve to oduzmes - 400 din pretplate - 500 din HBO - sve ostalo 500. Meni to zvuci bas kao dobra ponuda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Sa te strane je ok, ali recimo ja verovatno ne bih gledao nijedan od tih kanala jer nemam vremena. Meni onda 2500 za 512 i nije bas povoljno. Tih 1024 treba da izvadi stvar, ali to bi ipak trebalo proveriti u praksi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 E, poshto ja mogu da uzmem ovaj IKOM cable, ali mi je preblizu aDSL da bih sada eksperimentisao bash, pa bih hteo da znam jel neko uopshte koristi njihov cable? I koliko je to dobro u praksi. I takodje, ako bi mogao da uradi Run -> ping 213.248.66.170 -t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 I takodje, ako bi mogao da uradi Run -> ping 213.248.66.170 -t Ja imam IKOM 64k flat kabl.... PRVO DA RASCISTIMO, ona fora da posle 18h pustaju 128k vazhi al ZAMALO! Dalje, pingovo sam ovo sto si hteo iako ne kapiram o cemu je rec al evo sta sam dobio pa mi ti sad protumaci: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 To jeneki bnet server el tako ? Inace ovi rezultati su K.A.T.A.S.T.R.O.F.A :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 haha nigeru, uzas :) prosek ti je 900-1000 a MOCNOME MENI ~80 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 sad je i beositi spustio cene pa je sa onim popustom 1200 stavili su da ce kao u 2007 biti 2mb/s i da ce imati kao neki paket sa garantovanim protokom :D sad ne pise da li ce se on skuplje placati ili nece Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Ja imam IKOM 64k flat kabl.... PRVO DA RASCISTIMO, ona fora da posle 18h pustaju 128k vazhi al ZAMALO! takodje i nemo da je nekom padalo na pamet da uzima owo DJUBRE od interneta.na svaka 3 dana samo crkne(npr celom nbgdu).onda to sto profesor kaze:128 al zamalo.drug ima 256 i nema ni govora o 512,ali ni govora! summa summarum: ne uzimajte ikom kablovku,ne uzimajte ikom net ne uzimajte nista ikom,osim ako ne zelite bespotrebne probleme u zivotu Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Thx niggeru. Ovo je uzas jebote Meni sa modema (YUBC provajder) pinguje isto to od 145-170 ms. To je BNet Europe server inache. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 (edited) Evo opet sam pingovo nesto kasnije tj sad oko ponoci.... rezultati: ....iskreno, meni zaista DOBRO radi IKOM..... verovatno zavisi u kom delu grada ste i kakve skrndave kablove imate do vase gajbe, smetnje i sl... Ja sam na vracharu inache, i kao sto rekoh 64k flat mi radi punom parom (DL 8kb) pa cu verovatno posle novaka da se prebacim na onaj paket od 256k za 2000 din posto ne mogu da uvedem ADSL ovde na gajbu... Edited December 28, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 stavili su da ce kao u 2007 biti 2mb/s i da ce imati kao neki paket sa garantovanim protokom :D sad ne pise da li ce se on skuplje placati ili nece Pa pishe da je to ona GOLD pretplata, koja ce biti valjda 1400 ili 1600 dinara, i ja sam dobio taj isti mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 @nigger: Ok, ovo su vec sasvim dobri rezultati, i svakako u rangu najboljih koji mogu da se dobiju ovde iz Srbije. Aj ako te ne mrzi uradi josh jednom isto ovo u sred dana negde danas, da vidim jel ce opet biti onako shkrbavo ili ovako. TY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 evo probao sam opet i sad je sranje oko podne.... jutros oko 10h je bilo dobro... izgleda da zavisi kad im je spic u saobracaju tj opterecnju... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 meni je na sbbeu ping na tom sereru ping 42-45 I sbb je najavai da uvode neke nove pakete i smanjuju cene posle nove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 bilo bi bash dobro kada bi spustili cenu interneta na neki razumniji nivo. 1750 za flat 256 je previshe Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Zato studiraj i imaj Beotel flat za 1250 =p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ja sam u ovim trenucima u blagom soku. Furao sam zadnja dva meseca MAIL paket( 256 kbps, 250 mega), jer sam retko koristio komp kod kuce, i sad za januar uzeh flat1 ( koji je 64k i 128 posle 18h, ali stvarno :); i ja sad ne znam shta se desava, al' meni je download na torentu punih 58k Neko se malo zajebao tamo Hepiii njuu jiiir Mada iskreno, sumnjivo mi ovo nesto extra. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 samo na torentu ili svugde ?:D:D pa desi se da se zajebu :D cuti i uzivaj :D znam da se i na adsl-u desilo da su stavili liku 768 :D mesto 256 :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Svuda za svagda, buahaha :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 da je samo torent, moglo je da bude zato što si imao lokalnog peer-a ili seed-a (tj. još nekoga ko skida isti torent preko ikom-a). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Na svu srecu, nije to :) Evo sad skinuh onu rexovu stvar, koju si okacio na hepiju, za 3 minuta :) pri 48.23 k, hepi hepi dzoj I extra je stvar btw :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Bah, izvalili su :( back on 15k :( Osecam se k'o cartman koji je u jednom trenutku imao svoj zabavni park, a u sledecem karu i optuznicu za ubistvo I stepena :( Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts