oneironaut Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Ljudi stvarno mi treba pomoc oko izbora proizvodjaca..u tripu sam da kupim nesto random pa sta bude bice ... e ovako da li neko zna nesto o asusovim,toshibinim,msijevim modelima koji je bolji i tako to,da se ne zeznem.. otprilike sam nasao neke modele cena im je oko 650 e nemam vise tako da me zanima koji da uzmem od njih konkretno..???? Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Pa koje si modele nasao? Ja sam iz te grupe koju si nabrojao uvek bio okrenut Toshibi, mada ortak ima MSI već preko godinu i ok ga slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 26, 2006 Author Report Share Posted December 26, 2006 (edited) hvala L.Znachi da ne verujes koliko coveka mogu da zbune...Znachi promenuo sam misljenje od modela do modela,svaki dan druga prica..Modeli su standardni 512,60,ati,1.46-1.8 i tako... E videcu jos malo i uzimam pa "kud puklo da puklo"..:)))))) ACER Aspire 5101ANWLMi Turion MK36 (2GHz) 512MB/60GB/DVDRW/15.4"W/ATI/LINUX evo ispade i ovaj mode ,kazu na forumima da nije los... Edited December 26, 2006 by thEoRy Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 uzmi onaj koji ima naduzu garanciju! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 hvala L.Znachi da ne verujes koliko coveka mogu da zbune...Znachi promenuo sam misljenje od modela do modela,svaki dan druga prica..Modeli su standardni 512,60,ati,1.46-1.8 i tako... E videcu jos malo i uzimam pa "kud puklo da puklo"..:)))))) ACER Aspire 5101ANWLMi Turion MK36 (2GHz) 512MB/60GB/DVDRW/15.4"W/ATI/LINUX evo ispade i ovaj mode ,kazu na forumima da nije los... Taj je odlichan, imao sam ga na testu za ovaj broj SK, neshto loshija plastika i ekran, al odlichna baterija, ima svoju grafiku, brz proc itd, a za male pare. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 @highl1 hvala,tako sam i ja odluchio... Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Taj je odlichan, imao sam ga na testu za ovaj broj SK, neshto loshija plastika i ekran, al odlichna baterija, ima svoju grafiku, brz proc itd, a za male pare. sta je tacno "ima svoju grafiku" ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 nije integrisana grafika, vec zasebni chip :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts