Sajro Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ortak uzo 10 komada nudi mi jedan po 35 evra... da uzmem? Uzmi, tolika je cena otprilike i u prodavnici.. +/- 200 dindzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ma sta vam je ljudi, najbolje je kupiti u ljubljanskom merkatoru, cuo sam da tamo dobijes i epic mounta Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) uzi jedan tbc i za mene:) Edited January 15, 2007 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 jebem ti lebac dosao sam u godlsvortijevu u 00:05, zilion ljudi ceka a oni koji udju zadrze se u prodavnici po 10-tak minuta, pa sam odustao od kupovine za veceras Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 brate minli meni drugarica treba da uzme,ako je oteraju sada(ceka vec sat vremena) bacicu im bombu tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 znaci ona je jedna od one dve devojke Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) haha verovatno,rekla mi je da ima 2 devojke i 70-ak mushkaraca ja odo' sad' kod nje,uzela je Edited January 16, 2007 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 bilo je po rechima ocevidaca mnogo, mnogo manje ljudi u golsvordijevoj nego na obilica vencu, bash me interesuje da li su dobili svi sto su dosli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) Golavortijeva je "podmirena" do 1h...oko 80-ak ljudi. Tolika koncentracija no-life pplz-a je neverovatna...bilo je i par normalnih likova, ali oni su pobegli pre pochetka prodaje. Upoznao sam killy-a....mwahahahahahaha Dobar je skroz...bled kao svaki "normalan" WoW player...vozi narandzastog Shkodilaka itd.. --Taraba ovde btw...mrzi me da se logujem ovde kod Storm-a-- HC no life...need more sleep man Edited January 16, 2007 by Ayreon Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 dobio sam collectors na nagradnoj igri, pa ako hoce neko da kupi TBC za 3100 dinara, naravno neotvaran itd. nek' se javi na pm :) nudim dostavu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 reci mi da se zajebavas.... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 hm, jok ja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 reci mi da se zajebavas.... Sa1Nt je bre ozbiljan chova, nemoj tako.. ali ga seeereeeee.. sisica. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa...... ja bih da kupim od tebe za 3100 din.....ovaj TBC CE . . :) btw kolika mu je cena ? 70-80 jura? ili vise.... sry , znam da smaram i da te je vec mnogo njih to pitalo ali sta si sve dobio pored ovog regularnog.. :) btw ding 100 posts 8) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) pwnd Edited January 16, 2007 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa...... ja bih da kupim od tebe za 3100 din.....ovaj TBC CE . . :) btw kolika mu je cena ? 70-80 jura? ili vise.... sry , znam da smaram i da te je vec mnogo njih to pitalo ali sta si sve dobio pored ovog regularnog.. :) btw ding 100 posts 8) Ne verujem da tje CE da ti proda =), nije lud, a shto se tiche sadrzaja.. pogledaj http://www.compland.co.yu/games/wowbc/collectors.html Cold Fingers, nemoj da slikam moj prelepi CE pa da vidish shta je PWN! =))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) Pih,nikakav ti trud nije trebao za CE .Ja sam sa jos 3 ortaka kampovao na ulazu u prodavnicu od 20:00 do 00:01 ,kupili smo lepo i pivo i uzivancija :)) Sve u svemu, RUR takes it all Edited January 16, 2007 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 gz ljudi .. . ... . i ja bih .. .. .da ne zivim u selogradu smederevu . . Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ishao sam sa ortakom da qpimo ovo sranjce i uspeli smo bez ikakve frke. Mi smo bili jedini Chachani tamo, a samo 4 TBC-a su prodata, ostali likovi doshli valjda iz Kraljeva lol...bla bla truc... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Poslednje pripreme teku pred polazak :) . .. vadim iz steka poslednje pare , navijam sat za 12:00 ( jebiga takvo je vreme doslo :D ) . . . idem u krevet da gledam Klinta Istvuda kako pwnuje zloce po Amerikama. ... .. mnogo serem ali uzbudjenje je na nivou . . . cya 8) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Sve u svemu, RUR takes it all heheheh ;) eNivejZ, zaista je bilo dosta ljudi, ali ni Golsvordijeva nije manjkala. Po podacima koje ja imam, u obe prodavnice je prodat slican broj kopija, oko 150. Naravno, mozda su ovi u golsu bili "puniji" pa su kupovali po 2-3 kopije ;) No najinteresantnije su mi one keve koje su cekale za decu, verovatno na fazon "ma ti sutra ides u skolu, kakva ponoc kakvi bakraci" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 imam osecaj da su ti keve bile interesantne i zbog drugih stvari ;P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts