Force Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Igra je po meni jako dobra . Imate da igrate karijeru , on line , single race itd.. Znaci karijera prelazak i trkanje po mapama i dobijanje poena za tipa najbrzi krug , najboljeg demolisera , itd... Ima nitro i to 100% bolji nego u NFS-u , grafika extra , igrivost na nivou . Znaci mozete da igrate u ringu i da se sudarate ( derbi ) i da za to osvajate neke poene , naravno i sto vise da izdrzite u ringu :) Nisam je puno igrao ali sam stigao da vidim skoro sve i krenuo sam karujeru ono imam igru 1 dan i jako mi se svidja . Sve u svemu treba probati preporucujem ljubiteljima voznji ( i ljubiteljima unistavanja ) Ako je neko probao igru neka stavi utiske . Ovaj drugi deo je bolji 100 puta od prvog . komentari :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Igra je jako dobra, ali ne mislim da je mnogo bolja od prvog dela. Zabavna je, grafika je jako dobra, a nije uop Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 FlatOut je za mene oduvek bio igra za razbibrigu, i takav je i drugi deo :) Oduvek sam ga tako dozivljavao, da budem iskren :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 FlatOut 2 se u mojoj jazbini igrao jako dugo, 3 umrezena kompa i cepaj! Bolji je zasigurno od ovih poslednjih Need for Speedova. Dva kruga se samo sudaramo, a poslednja dva trkamo:), takva je bila tradicija Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Bolji je zasigurno od ovih poslednjih Need for Speedova. To je sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 NFS ima svojih chari, ali ih definitivno ima i Flat Out 2. Sudaranje sa protivnicima, voznja kroz polupane 0grade, skakaonice, prevrtanja, staze skroz razlicitih karakteristika(prashnjavi putevi i asfalt), a i grafika je odlichna. Flat Out 2 je po mom mishljenju jedna izvrsna voznja koju svaki ljubitelj voznji treba da proba. Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Ja sada polako prelazim i uopste nije lako :) Kakav NFS em je zahtevan em ima x puta boljih simulacija od NFS-a. Ali kako kazete ima i NFS svojih cari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Flat out nema onih klasicnih nfs sitnica ("NABUDZIO SAM SPOJLER, GLEDAJ KAKO SE CAKLI" prim.ur). Ali igrica ima lepu fiziku, predivne staze, mnogo stvari za rushenje na putu, rasklapajuce modele automobila i sto je najvaznije, ima dobru ziku. ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakugosha kara houka o munaita Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 koliki vam je rekord u skoku u vis? nije da se falim ali meni je 145!!!!! evo par sifara ako niste nasli GIVEALL = Gives all tracks GIEVEPIX = Gives all normal cars and adds 1000000 in credits RAIDERS = Gives Icecreamtruck ELPUEBLO = Gives Eldiablo car KALJAKOPPA = Gives Rocketcar GIEVCARPLZ = Gives Schoolbus BIGTRUCK = Gives Pimpstercar WOTKINS = Gives Flatmobile RUTTO = Gives Pimpstercar igrica je looda i bez a sa jos nekom sifricom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 Sta imaju i sifre ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts