Jump to content

Dieta

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate aj procitaj prvo sto pocnes da komentarises sta sam ja pogresno rekao omg , stvarno jbga znam da mislite da ste svi pametni ali jebote kako vi obozavate da se svadjate prosto cekate bilo koji topic da pocnete da serete i hejtujete citam redom topice i nema samo vas nekoloicina pocne da kenja uvek ovaj saint , wassel i doticni ko retardi najveci ako nemas sta da kazes fuck off znaci jbte koji ste retardi znaci uopste se ne nerviram ali jebote zasto ne iskuliras , sta sada neko se nesto zajebe i vi prosto cekate da pocnete da hejtujete znaci jebem ti srbiju na bilo kom drugom forumu ljudi su normalni i necekaju da nekoga napadnu ko ovde kod nas znaci saint ako si isao u teretanu pocni nesto da kenjas onda ako nisam nesto u pravu a ne idi kod ovoga treba ti ovaj itd.. ako nisi isao u teretanu i pises ovo iz cistog hira prema necemu onda idi u pm.

znaci saint kontam da nisi nista ni procitao vec si video da se necija misljenja ne slazu i posto ti je ovaj neki drugar tipa ne znam onda si odma hejt na ovog drugogo to sam primetio i u drugim topicima , samo ti mogu reci mislim da imas neke komplekse cim svima tako dobacujes stvarno , a u real jalfu da mi tako nesto kazes naterao bi te da sebi ruku odgrizes paceru jedan neotreseni i bezobrazni.

Da to za amino sto kazes ali pogledaj kako se uzima imas u tecnom sto je najbolje stanju , imas u prahu , i imas kao tabletice to dodje neka vrsta hemije zbog toga kako se pravi tako da ono :) Ne moze ti tableta biti prirodna supstanca za telo .

Onda je 80% populacije na nekoj hemiji, kolko samo ljudi koji se ne bave sportom uzimaju neke vitamine u prahu.Dalje neću da komentarišem to što si napisao :))

Brate aj procitaj prvo sto pocnes da komentarises sta sam ja pogresno rekao omg , stvarno jbga znam da mislite da ste svi pametni ali jebote kako vi obozavate da se svadjate prosto cekate bilo koji topic da pocnete da serete i hejtujete citam redom topice i nema samo vas nekoloicina pocne da kenja uvek ovaj saint , wassel i doticni ko retardi najveci ako nemas sta da kazes fuck off znaci jbte koji ste retardi znaci uopste se ne nerviram ali jebote zasto ne iskuliras , sta sada neko se nesto zajebe i vi prosto cekate da pocnete da hejtujete znaci jebem ti srbiju na bilo kom drugom forumu ljudi su normalni i necekaju da nekoga napadnu ko ovde kod nas znaci saint ako si isao u teretanu pocni nesto da kenjas onda ako nisam nesto u pravu a ne idi kod ovoga treba ti ovaj itd.. ako nisi isao u teretanu i pises ovo iz cistog hira prema necemu onda idi u pm.

znaci saint kontam da nisi nista ni procitao vec si video da se necija misljenja ne slazu i posto ti je ovaj neki drugar tipa ne znam onda si odma hejt na ovog drugogo to sam primetio i u drugim topicima , samo ti mogu reci mislim da imas neke komplekse cim svima tako dobacujes stvarno , a u real jalfu da mi tako nesto kazes naterao bi te da sebi ruku odgrizes paceru jedan neotreseni i bezobrazni.

znači znači jebote znači znači jebote znači znači.... znači!!!!ZNAČI

HEMIJA JE ZDRAVA !!!1111oneoneeleven

zomg morao sam xD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

mrnjah, ajd' se ti sad vrati na moj post, pa budi pazljiv ovog puta kad ga budesh chitao ;) nisam nishta rekao za tvoju ekspertizu vec da si nepismeno govedo ;) a za real jalfu - [roflmao]

Mislim sainte stvarno nije uredu [roflmao]

[roflmao]

hahahahahha sagni mi se .

[roflmao]

Ok Dino, iskuliraj slobodno... Saint je basista...

edit: znachi... ono... jebote

[roflmao]

a bass playaz do it deep, pa ti vidi dal da se zeza

Care murate .... sto se tice aminokiselina koje kupujes u prodavnici tipa pansport itd.. da si ikada kupovao i dolazio u kontakt sa takvim stvarima znao bi sta pise na kutiji prirodni dodaci ishrani i unutra nema grama hemikalija. Dobija se na slican nacin ko brasno a tablete koje sadrze aminokiseline sadrze prah koj se nalazi u glukozi oblika tableta ... da ti ne pricam ide mi na kurac ovakve teme jer ljudi imaju predrasude jer nemaju ni malo znanja i samo tracare i lupetaraju.

Otisao sa drugarom i ono kesa i unutra prah , ako je to prirodno onda, ja ti kazem na tu zadrzinu .Gde moze prah da bude prirodan , prirodno je kada uneses nekim mesom ili ne znam ni ja sam , prirodnim putem mislim.

Kako me nerazumes kako tabletica moze prirodna da bude samo mi to objasni.

Ja sam cuo da odu bubrezi , meni su jedan vec izvadili , ali nema veze.

Pa naravno da bubrezi najvise stradaju od tableta , one koliko ti pomazu toliko na neki nacin i odmazu.

mrnjah, ajd' se ti sad vrati na moj post, pa budi pazljiv ovog puta kad ga budesh chitao ;) nisam nishta rekao za tvoju ekspertizu vec da si nepismeno govedo ;) a za real jalfu

Eh boze pa nemoj mi ti nista govoriti o pismenosti plz . ajbolje da cu ovde da gledam zarez , ne znam ni ja sta da stavljam .Kada pisem neki pismeni ili nesto onda pazim sta pisem a ovde maloumnom retardu ko ti da dokazujem nesto o pismenosti to me boli tuki . Nerazmisljam ja kao i ovo sto pisem sada dal je gramaticki pravilno vazno je da me takav tard ko ti razume i onda da se pravi pametan ala si nepismen omg .

A to za govedo to tati svom mozes da kazes .

Ne znam na sta mislis ali meni je tastatura drugacija , nije kao obicna meni je naprimer @ ( ctrl+alt+v ) jer je tastatura na neki drugi fazon zato ne mogu stalno da ispravljam ono ako nesto spojeno bude ili tako nesto jer me mrzi , ko ce to gledati . Vazno je da se razumemo .

A sada ne znam cemu sve ovo vodi , nabudzivanju tvojih postova sto volis da se svadjas ili sta ? . Mozemo do sutra ovako samo sto ti nikada neces da spustis mac .