Jump to content

Ve

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"najbolje su vezhbe one koje radish" =o)

znachi samo se seti nechega iz osnovne skole sa fizichkog, 10 min toga ujutro i uveche i sto se tiche vezhbi pokriven si...a momci koji ozbiljno vezhbaju ce sad da krenu da ti opisuju rezhime ishrane jer se mrshavi u kujni a ne kad vezhbash (tj basically, like me, you're screwed =o))

vidi, koliko se ja razumem u te stvari, to što ti tražiš je nemoguće :(

bilo da hoćeš kondiciju ili mršavljenje, treba ti konstantan umereni napor, a to ne znam kako ćeš postići u kući bez da kupiš sobni bajs ili štagod slično.

vidi, koliko se ja razumem u te stvari, to što ti tražiš je nemoguće :(

bilo da hoćeš kondiciju ili mršavljenje, treba ti konstantan umereni napor, a to ne znam kako ćeš postići u kući bez da kupiš sobni bajs ili štagod slično.

Rajt, kondicija =/= mishici.

Za kondiciju trchi nekoliko puta nedeljno, ili idi na plivanje i trebalo bi da bude dovoljno. Poshto je vreme ovakvo kakvo je, otvori se za sobni bajs, ili ako imash malo vishe para, traku za trchanje [:)]

Ako hocesh mishice, u kuci, moje mishljenje je da radish sledecu kombinaciju: sklekovi (uski i shiroki), trbushnjaci (normalni i oni kada ne pustas noge da ti padnu na pod (ne znam kako da objasnim [:)])), nekoliko vrsta zgibova (uski sa rukama prema sebi, shiroki sa rukama od sebe, shiroki sa rukama od sebe a da shipka ide iza glave) i chuchnjevi.

rekoh aletu preko msn-a, al reko' da napišem ipak i ovde: za početak je bukvalno bilo kakva fizička aktivnost odlična, jer će se osećati mnogo bolje, pre svega psihički. posle će lako naći odgovarajući program.

Znam par ljudi koji su izbacili beli hleb i vidno smrshali.

Ja sam probao i nisam uspeo da izbacim beli helb zato ne mogu da skinem visak kila :))

Ne mogu da jedem bez belog leba :)

Ako o5 krenem u teretanu posle 1 mesec ako budem pri parama uzeu amino kiseline i sagorevace masti i to ce biti gg masti :)

Ono sto sam ti napisao i pre 2x nedeljno trcanje plivanje ako stizes a rekao si da nisi pri vremenu i izbaci beli lebac i jedi sta oces osim belog leba ali ne ko stoka nego umereno vise puta na dan , posto nemoj da nejedes ceo dan pa da se napucas ko stoka jel je zeludac misic kao i svaki drugi i kada jedes previse on se siri i raste kao i svaki drugi misic i zato se fetiras i jos zbbog mnogo cega zato to sto ti kazem i rezovi ako se pridrzavas ce biti vidljivi za 2 meseca ( u zavisnosti koliko godina imas posto sto mladji brze salo sagoreva )

Valjda sam pomogao .

Upravo sam hteo da kazem da ako krenes da trcis najebao si ko zuti. Dobro si prosao samo sa jednim kolenom. Trcanje je super, ali onda moras da imas jako malo kila.

Smrsati ima svojih velikih prednosti, a najvise po zdravlje. A to sa pusenjem nemoj da se zavaravas. Malo nabacujem sta mi padne na pamet. A da bi covek smrsao treba samo disciplina.

Sto se mrsavljenja tice tu ima samo jedan jedini lek, a to je da jedes manje. To zaista nije problem, ogranicis sebe, ne prezderavas se. Za pocetak je to dovoljno. Onda sporije jedes. Jedini problem sa ovim je sto ovaj nacin traje mesecima, ali ako si mogao da ostavis pusenje, ovo bi trebalo da bude maciji kasalj. I naravno treba da jedes redovno, dorucak, rucak i vecera. Kapiram da je tebi pravi problem rucak, posto si na poslu jedes kojekakve splachine.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.