domiNus Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 @ Kadeshi Ambassador Znam za Bozhica, poznaju ga moji Nemam sad problem sa zubima, ali ako bude poslushacu tvoj savet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 (edited) kosovcevic zoran,preporucujem svima. @ ivan_:procitao sam odlicno i prvi put... Edited December 18, 2006 by Sex Machine Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Sta kolje po kucama :))) I nosi svoj alat :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Retko sam imao problema sa zubima A kad sam imao privatni zubar Dragan Bjeloica piramida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Isao danas, stavio novu plombu. Konstatovano jos X kvarova na svim zubima okolo, od kojih u sredu popravljam neki najkriticniji. Od koga samo nasledih ovako lose zube, majku mu? Inace, moj zubar zapalio za Ameriku, tako da sam isao kod neke zene u mom komsiluku. Ekstra radi i ekstra je ordinacija. Ima neku kameru pa ti uslika zub, baci na TFT koji je nakacen na onu stolicu i onda komentarise sta treba sve da se radi, ovo ono... Dobra fora. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 nosićeš protezu u dvajespetoj? svaka čast. ozbiljno, nisam ironičan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ljebo u dvadesetoj nego u tridesetoj da nema zuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Powerpoint. Elem, opravio sam jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 jednom sam bio kod cika zube i nakda vise ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Ako, to je pravi put do Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 kru brate ni meni se nije cimalo do centra ali sam na krau zavrshio negde kod lakija oko hrama....sad to je bilo pre 2 godine tako da ne verujem da josh imam vizitku =o)...o ortopanu pricham... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 na znam za novi beograd,proveri u apoloniji(gandijeva ne znam koji broj),a ja sam radio(digitalni ortopan,posto valjda ima i nekakav drugaciji) u nekoj ordinaciji u bulevaru jna.ako znas gde je kafana odmor-u toj zgradi.zgrada je polukruzna, gleda na autokomandu. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ADAB!! /SPIT SEX MACHINE /IGNORE /DANCE Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 (edited) odjednom mi se javlja...da da....vidim PROBLEME U MARETOVOJ GLAVI. sta spit,jesi ti normalan ja se zezam a ti spit... kako su neki ljudi bezobrazni to je neverovatno+ne shvataju salu.te m r z i m najvise. Edited December 19, 2006 by Sx Mchn Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 lol, iskustva sa zubarima... imao sam neku seriju operacija pre jedno 4 godina. Ne bas operacija... vise intervencija. Posle zabadanja bokserom po vilici od strane nekog lika... vilica mi ostala chitava, zubi se malo rasklimatali, gornja prednja 2 keca mi polomio na pola bukvalno. Onda sam prvo isao kod nekog lika koji mi u fazonu nije ni snimio na rentgenu nista nego samo shibnuo neku plasticnu nadogradnju (ne treba tebi nista vise). I onda bukvalno mi pola zuba ostalo u breskvi. Posle toga sam isao kod nekog Dr.Belojice koje je neki zajeban baja, snimio mi sve itd itd... pa sam isao nekoliko puta, prvo mi je vadio zhivac, pa onda stavio neki lek pa stavio navlaku, pa ponovo isao posle, busio zub, vadio lek, stavio keramiku itd... i sve ok sad. Inace osim tog boksera, nikad nisam imao problema sa zubima (: a i ne plasim se zubara uopste. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Inace osim tog boksera, nikad nisam imao problema sa zubima Treba da probash onaj Colgate Total, kazhu da shiti zube 12 sati, prava stvar protiv boxera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 hahha, ma jok henkel Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 odjednom mi se javlja...da da....vidim PROBLEME U MARETOVOJ GLAVI. sta spit,jesi ti normalan ja se zezam a ti spit... kako su neki ljudi bezobrazni to je neverovatno+ne shvataju salu.te m r z i m najvise. daj bre nadam se da ne mislis ozbiljno da sam ja ozbiljan mrzis sebe? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 daj bre nadam se da ne mislis ozbiljno da sam ja ozbiljan mrzis sebe? sry onda,istripovah. nekad se mrzim a nekad ne. 90% vremena ne Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 (edited) Bio sam da mi čiste d Edited December 19, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 hahahaha ne brini se,to je normalno. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 vudu otkrio brigu o zdravlju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-Undertaker Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Meni je keva stomatolog! :P Quote Lex: "Pa on je gluplji od tebe!!!" Cervantes: "Niiije!!!" Lex: "U pravu si, nije gluplji od tebe!!!" http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts