Jump to content

Kako znate da je vreme

Kad je pranju vreme?  

57 members have voted

1. 1. Ajmo

• Svrbi me glava,nakon cheshanja,obrisem ruku o trenerku
      10
    • Pocheshem svoju muskost i nakon toga ne smem ruku pribliziti glavi ceo dan
      20
    • Pomirishem pazuh i nakon toga pogledam da nisam u gsp-u
      8
    • Skinem charape i okrenem broj za ekolosku opasnost jer je vetar opet doneo benzen iz Panceva
      2
    • Ja se perem nedeljom,smrdeo-ne smrdeo
      17

Recommended Posts

Dok sam trenirao onda sam se svaki dan tusirao, a sad kako kad...

btw sjajan topic

To sam hteo reci na pocetku,ali rek'o odmah ce se naci cistunci "TO AKO SE TI NE PERES NE ZNACI DA SE MI NE PEREMO" ali cinjenica je da jedino fizicki aktivni ljudi se sigurno peru na dnevnoj bazi,ostatku se sigurno dogodi da preskoce dan zbog umora ili jednostavno nedostatku razloga da se zaista operu,posto masu puta nam se dogodi da prelezhimo ceo dan ili nesto slicno i onda zaista zasto bi se oprali...zanemarimo leto,tad se kupamo i po 2-3puta dnevno da bi se rashladili i zato sto smo znojave svinje...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

perem se kada pocnem da smrdim samom sebi ili kad moram medju fensi drustvo.

najucestaliji znak da sam zreo za tus je kada se smrad iz pazuha, tako ogavan i mastan, dovuce do mojih nozdrva a da ne moram ni ruku da dignem. ili kad ga izvadim da pisam a zapahne me oblak smrada od uzheglih jaja.

a svemu tome daje poseban touch, kada sedim za kompom danima pa me probija onaj nevozni znoj. pa jos ako uzmem da prdim poput vepra jer sam ceo dan jeo samo chips i fantu, ih.

zene, dodjite na mene, ne gubite vreme, moje zene... ^^

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

To sam hteo reci na pocetku,ali rek'o odmah ce se naci cistunci "TO AKO SE TI NE PERES NE ZNACI DA SE MI NE PEREMO" ali cinjenica je da jedino fizicki aktivni ljudi se sigurno peru na dnevnoj bazi,ostatku se sigurno dogodi da preskoce dan zbog umora ili jednostavno nedostatku razloga da se zaista operu,posto masu puta nam se dogodi da prelezhimo ceo dan ili nesto slicno i onda zaista zasto bi se oprali...zanemarimo leto,tad se kupamo i po 2-3puta dnevno da bi se rashladili i zato sto smo znojave svinje...

aaaaaaaaa, ti si oooozbiljno misliooo...

a nije tacno :D ja sam trenirao svaki dan pa sam se kupao na svaka 4 -5 :D 6 :D

jak karakter :D

Нема  будућности без истине.

aaaaaaaaa, ti si oooozbiljno misliooo...

lol ludice ne

samo sam rekao da sam hteo jos malo da raspirim vatru o pranju a da me ne nazovu stinkyjem:))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.