Jump to content

Koju graficku pazariti

Chale

Recommended Posts

Imam neki raspali gf6600, koji samo sto ne umre meni pred ocima, pa se nesto pitam sta da kupim sledece.

Ovo moje sranje ne samo sto nece da potera sve igrice koje se meni prohte da igram kako valja, nego polako ali sigurno pocinje da pusta i neidentifikovane zvuke, a bogami i da se pregreva.

Nije to sve ni bitno toliko, bitno je da ja ocu da pazarim novu karticu pa ajde recite sta valja.

Nvidia mi je nekako prirasla za srce pa ako preporucujete, dajte neku nvidiu, a cena molim da ne bude bas preko 250-300 jevreja

Fala unapred

hvala balti, ne mogu da se setim sta je ono pera nudio polovno, a i stalja je pominjao da ima isto, pih stigle godine, mozak propao...

gledao sam malo po kojekakvim forumima, vidim i ja da je taj gs dobar, ali nisam siguran da li je bolje ipak dodati 40 jevreja i kupiti 7900gto, deluje znacajno bolje.

a onda nastaju problemi sa monitorom, pa memorija, pa procesor.... pffft, u nedogled, ko me tero da sednem za kompjuter

Bolje je dati jos 40 za GTO.

Al realno ti je i GS prejak :) - pretpostavljam da nisi alt nekog od urednika bencha :)

uzmi brate za 160-ak 7600GT, ili ko vudu i ja lepo 7300GT ddr3 za 90 i pici.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ja imam neki 6600 LE, ima 256 memorije, ali je go kurac u stvari (pardon my english). a sad je krenuo i da riknjava. ko sto rekoh poceo je da pusta zvuke ko da sede trojica ragbista na njemu. a u igrama novijim gushi, nece da radi.

ma ne valja, napreduje tehnologija pa to ti je, ne moze covek vise da ima istu graficku 12 godina ;)

6600 LE je 6200 na tvoju veliku zalost :)

tj bilo je 6200 i 6600 nekada davno gde je 6200 bio ili 64 bit ili 128 bit. 6600 se razlikovao od 6200 samo po broju pajpova.

Onda je doslo vreme kad je 6200 postao extremno popularan jer se jedna serija 128-bitnih lako pretvarala u taj 6600, pa je opala prodaja 6600. Pa se sve izvrnulo. Pa se neko lepo setio da te sakate 6600 cipove umesto kao 6200 prodaje kao 6600LE...naravno skulpje od 6200 a jeftinije od 6600.....ah kolko zakukuljenosti .

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ok, jes da sam doshao na pishtoljski duel naoruzhan plastichnom kashikom iz meka ali: "zar je ikome (govorimo o gejmerima ovde) pametno da u bilo kom trenutku kupuje karticu sa x3xx oznakom? mislim to je low end stvar, zar nije bolje uzeti od nekog polovnu 6600gt? kapiram da treba imati novu kartu koa podrzhava sta ja sve ne znam sta, ali ono..."

=o)

ok, jes da sam doshao na pishtoljski duel naoruzhan plastichnom kashikom iz meka ali: "zar je ikome (govorimo o gejmerima ovde) pametno da u bilo kom trenutku kupuje karticu sa x3xx oznakom? mislim to je low end stvar, zar nije bolje uzeti od nekog polovnu 6600gt? kapiram da treba imati novu kartu koa podrzhava sta ja sve ne znam sta, ali ono..."

=o)

Oh Kole, zasto to pitas, zasto ne pogledas opise na netu i u manualu?

Imas benchmark, ananda, tomov hardver, sajtove prozivodjaca?

Zasto dolazis nepripremljen u diskusiju i pitas iskusnije?

O JESS