Kole Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 znash kako, comp land je generalni zastupnik i kao takav mislim da ima primat nad distribucijom kao i sve te promo eventove 'n' shitz... ako i bude u platou da se kupi sumnjam da ce biti neke shmensi akcije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ja cu da bacim novu na vrata i blink na prodavacicu pazi samo ako budes isao na obilicev venac :> @ kole - CompLand je distributer i mikica je lepo napisao na forumu tj. dao link do sajta na kojem pishe gde ce biti prodaja od ponoci plus pokloni. Znaci tu i nigde vishe :) Moguce da ce plato da ima sopstvenu neku promociju ako se dogovori sa CompLand-om, ali ne zaboravite da lokacija mora da bude pogodna za rad posle ponoci, znaci recimo plato u knezu koji iovako radi do tako negde mora da zadrzi sve svoje radnike jos cuku dve da bi se prodavao Burning Crusade, a to nije bas zgodno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ishao bih rado sa foto aparatom na jedan od dva lokaliteta u bgd samo da snimam profile ljudi koji igraju wow...mada opasnost da upoznam kilija me odvraca od toga ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 u dont like trolls :(? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 A ne Chale, ako 'oces na rakiju mora i da se uzme jedna kopija TBC-a! Makar zbog ambalaze ako neces da igras. Evo saljem Desketu na private fontele radi organizacije i sl. , ko ima pitbulove pozeljno je da ih povede (Chale ti macora Ljubisu ostavi kod kuce), ko zna da se 'udizelasi' samo napred, bitno je samo da sto manje vremena provedemo u redu a sto vise u kafani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 pihh meni prosto nelagodno sad shto cu sam da chekam u redu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 a ti na avion, pa u red sa nama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Koji crni red, ide Dessa sa nama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ocete neki dogovor ispred koje od dve prodavnice (u bgd) je okupljanje ili prepustate stvari sluchau? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Obilic nam je blizi Rakija baru, tako da cenim da cemo tamo... Mada cekam zvanicnu potvrdu od Saleta i kompanije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 i ja cekam potvrdu, mada vidim da mi ovde postavljaju neke uslove obilicev venac svakako blizi kafani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 evo ovako kako smo uopste dosli na ideju da idemo da cekamo u 00.00 -16 januara tj.to je 15 uvece ja isale smo nesto kucali kako bi mogli da ponovimo ono vece iz rakija bara tako da je ovaj 15 uvece idealan za tako nesto dodjemo oko 20 h u rakija bar pa polako udri do 12 onda platimo (svako c imati bar 3000 din u dzepu :P) i onda se lagano prosetamo do city pasaza po kopiju ako ugrabimo (ja i misa u prve redove tanking a vi ostali hilujte odpozadi) btw od rakije do radnje ima 2 minuta peske bukvalno ko oce nek postje da znam koji sto da rezervisem mada je to ponedeljak uvce tako da nije frka nece biti guzve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Ja sam za ako me primate :p, dolazi danas Jabra kod mene pa cu valjda i njega da nagovorim! Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 e dobro si se javio, bas sam hteo da ti posaljem uvredljivu poruku ;) ja se juce nakanim da poskidam sve jebene patcheve i govnarije i posle visecasovnog instaliranja ulogujem se u wow, kad ono nema nikog. cast izuzecima kao sto su kha, shomy i car, od cega treba izuzetak napraviti za ludog holandjanina koji je tu ocigledno po ceo dan :) dakle, idemo po tbc ili ne? ja sam za ako oce jos ljudi sa kanala (sale, balti, ti...) p.s. sto ne igrate? smorili ste se ili vam je istekla pretplata? p.p.s. dal da uplacujem jos mesec dana ili ce to da se dobije uz ekspanziju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 e da, boki nece igrati sa n/vama jedno mesec dana minimum jer nema eu kopiju u usa da kupi =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 a ti ces da igras? prica se o nekom srpskom guildu sa sve bokijem i tobom, istina li je to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 p.p.s. dal da uplacujem jos mesec dana ili ce to da se dobije uz ekspanziju? to i mene interesuje, jel se dobija makar tih mesec dana "free" sa expanzijom? btw, kole and the rest of you... nemam vremena sad da chitam ceo topik, ali poshto su mi neki poznati, jel igrate na haomi i jel planirate neshto? Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 Danas sam procitao da Mikica kaze da se ne dobija free month uz TBC Sto se tiche ovog drugog koliko ja vidim u planu je neka guilda, ali mi deluje da je slaba vajda od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 nema mesec dana free ja josh uvek ne znam dal cu da igram ako kupim tbc igracu na haomi naravno ako kupium pa se smorim bataljujem do pandi =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 evo i ja sam za rakija -> city passage akciju, a nadam se da mogu i Baltija da upisem jer mi deluje odluchno da krene sa tbc-om. Ako nista drugo makar cemo posteno da se napijemo nazdravljajuci svakoj kopiji koju budemo pazarili. Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 e dobro si se javio, bas sam hteo da ti posaljem uvredljivu poruku ;) ja se juce nakanim da poskidam sve jebene patcheve i govnarije i posle visecasovnog instaliranja ulogujem se u wow, kad ono nema nikog. cast izuzecima kao sto su kha, shomy i car, od cega treba izuzetak napraviti za ludog holandjanina koji je tu ocigledno po ceo dan :) dakle, idemo po tbc ili ne? ja sam za ako oce jos ljudi sa kanala (sale, balti, ti...) p.s. sto ne igrate? smorili ste se ili vam je istekla pretplata? p.p.s. dal da uplacujem jos mesec dana ili ce to da se dobije uz ekspanziju? Naravno da se ide, ni ja ni buraz nismo u BG a dolazimo u nedelju, vidimo se u ponedeljak u rakiji, a i stalja se javio na PM tako da ce i on da se pojavi u hilovanju tenkova (desketa i mog buraza). Posto ni ja nisam vise sitan ko nekad mogu i ja da se prikljucim pomenutoj dvojici u laktanju i sl (imam nesto iskustva iz klinacke kosarkaske karijere sto u ovakvim situacijama moze biti jako korisno). Nego staljo, oce li i file da se pridruzi ili ce da pusti kuma da krvari umesto njega? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 it's a deal nek se oni biju, ja cu da gadjam flashama iz pozadine, nije ni artiljerija za potcenjivanje u takvim situacijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 omg, stalja i file a.k.a. bleki isto :O tempting... tempting to the bone :[ Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 3 dana 18 sati i 30 minuta josh ako se ne varam ... a verovatno se varam no ko ga jebe ;P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 kolko jaa vidim tolko je veliko interesovanje za tbc da cu morati da rezervisem ceo rakija bar :) neigram to tbc-a uopste ocu da se uzelim pravim 1 mesec pauzu znaci pravim rezervaciju 15 uvece za 6+ ljudi tj onaj nas sto jeeeee chale is back Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts