Kole Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 jebote...nema teche i mene par meseci i svi zaborave bokijevu originalnu titulu - FLUTEmaster!!! =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Au Kole... Sorry, potpuno sam zaboravio na to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 tralalala tresla se gora rodio se tbc... ocu i ja da se igram sa vama gejovima... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 po pravilu "nisi gej ti nego je gej onaj feget chija je kita u tvom dupetu"? ;o) azdo azdo opet su popio previshe za novaka pa te potrefilo, dont ever change ;o* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 (edited) The Master( gay Master of course) has spoken... jebote...nema teche i mene par meseci i svi zaborave bokijevu originalnu titulu - FLUTEmaster!!! =o))) Volim i ja vas. Poshto je ovo topik koji svi ljudi sa homorusha posecuju, hteo sam kolektivno da vam chestitam novu godinu, puno zdravlja, srece i ljubavi, za ostalo cete lako ;) Edited January 1, 2007 by Melkor Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 da li se za taj homorush racuna i alliance side? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ne, homorush je horde side HOMOrush je alli...no mozhe i tebi sr ng... Mr. also-know-as-"tarabin ortak kome nije sasvim dobro" ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 jbg, dok sam bio mladjan wower ja, mislio sam da bi to bila fora da krenem protiv storma i tarabe(koje sam znao irl). kasnije(puno kasnije) sam uvideo svoju gresku, ali jbg, ta greska me je obelezila za ceo moj wowerski zivot, tako da nikada nisam igrao hordu... iako nikada nisam imao nista protiv horde(za igrati sa), jednostavno nikada nisam nasao ljude sa kojima bih igrao hordu bez nekih "MA KO JEBE ALIJE" razloga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ja sam mislio da si ti krenuo samo protiv tarabe a da sam ja bio tvoj dobar drugar ... dok te nisam gankovao :PPP Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Vidim /spit -ujete me ovde..neka, neka E pa samo da znate da sam uzeo redovno odsustvo 15.01. samo zbog TBC-a....sad recite da nisam za PRO HC Fag flutemasterleadership guild. Kupujem ponovo WoW+TBC i kretjem BE Lock-a ili Krava Druid-a. Taman dok sjebem 14 dana redovnog mogu da naguram na 60lvl. Za dalje videtjemo...uvek mogu da odem kod psihitja i objasnim mu moju adikciju. 15 dana kucne nege za WoW ....first in hystori of V.J a.k.a V.S Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 e jebali sliku svoju, terate me na trosenje para, ali ne dam se bogami tako lako a da, srecna vam nova svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ahahahaha TARABAAAAA!!! jebote koja pricha je to!!! =oD i realno treba da igrash nekog shamana jer kvalitetno pecanj pochinje tek kad dobijesh water walking =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ahahahaha TARABAAAAA!!! jebote koja pricha je to!!! =oD i realno treba da igrash nekog shamana jer kvalitetno pecanj pochinje tek kad dobijesh water walking =oD E da jebote...SRETjNA VAM NOVA GODINA, sve lepo i "epic-asto" u Novoj. Ja "slavio" u askari pa nisam bash u tripu da je doshla Nova godina...ono...dan kao svaki drugi, posle kog sam se probudio sa mamurlukom i blagim bolom u predelu lobanje. E a za pecanje...pa jebiga...mozda shaman ima water walking, ali shta se deshava posle 4 sata pecanja...neizbezhan smor i raspad nervnog sistema. Zato, kao warlock, uvek imash Imp-a pored sebe koji kenja 200km/h i nikad ti nije dosadno. @Chale: Ajde bre shta si se stegao, igramo za Good Ol' Days... Vidimo se uskoro a sad idem da krkam palachinke...uzeleo sam se, jebiga. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 SRETNA VAM NOVA GODINA svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Pazi ovog Sumadinca, ide da ceka sam u Golsvortijevoj a ja i Deske se lepo dogovorili da rakijamo par sati, odemo do Platoa, warstomp-ujemo svu klincadiju i uzmemo TBC :D Kakav covek...kakav lik! I srecna nova godinaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 Uf dobra vam je ideja. Bar onaj deo za rakiju. Jel moze i stari Chale sa vama, pa makar i ne kupio TBC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 jesi li siguran da ces moci da izdrzis? ipak je to veliki izazov, odupreti se zovu TBC-a sa rafova :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Pazi ovog Sumadinca, ide da ceka sam u Golsvortijevoj a ja i Deske se lepo dogovorili da rakijamo par sati, odemo do Platoa, warstomp-ujemo svu klincadiju i uzmemo TBC :D Kakav covek...kakav lik! Jeee Saleeee, moze moze, ideja je prihvacena... kad dogovorite vreme samo mi javnite... Srecna nova svima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Evo idem i ja, obucicu se najmracnije moguce i fearovati decicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 da dodjem i ja i pustim guuuduuu na njih? =o) ne ozbiljno bolje da se ide negde de se svechano prodaje uz kape majice i zezanje nego plato...realno =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 kole pazi gudu praznici su , moze svashta da se desi :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 ja cu da bacim novu na vrata i blink na prodavacicu ali sad sam hunter tako da moram frost trap na vrata umesto nove i onda aspect of the cheetah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 Evo idem i ja, obucicu se najmracnije moguce i fearovati decicu. nema Pero potrebe, kad vide Desu ima svi da se razbeze posebno posle nekoliko rakija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Ti oces da kazes da smo mi ostali manje strasni, bah... @Kole, zar nece to da bude i na platou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Divine shield FTW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts