M!!! Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 imal gde link za dowload? ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Migsha word, bilo bi lepo da ima dl negde? :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Ovaj kad vec pominjete Arcibalda Rajsa, idimo do kraja pa pomenimo kako su ga kasnije srbi izjebali i pokrali. Na stranu tema filma, ona glumica iz ekstremno glupih "Lisica" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Knjiga "Srbijico duso gorka" meni ubedljivo naj, price prezivelih ratnika bez cenzure onako kako su oni pricali doslovce.Balkanski ratovi i WW1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 to je bolja varijanta u lo Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Cinjenica jeste da su Srbi uvek ginuli za druge a najmanje od njih dobijali, za sve one za koje smo ginuli na kraju smo od istih bili izdati, sad sam citao govore onog Mesica kako prica da su Hrvati pobedili sve, a ko je ginuo za njih i ko je oslobodio taj Zagreb, nisu Hrvati u svakom slucaju. Mislim da sve buduce generacije moraju procitati knjigu doticnog i shvatiti da Srbi moraju krenuti drugim putem i jednom se opametiti.Jeste,Srbi su najbolji na svetu. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 jao rock jebote, kako volis da kenjas kada si neupucen... U prvom svetskom ratu je NAJVISE zrtava bilo srba, to je ono sto on hoce da istakne, pesadija je trcala BRZE od francuske konjice kada su jurisali preko solunskog fronta. Znas kako je Albanija nastala? Austro-Ugarska je proglasila nezavisnu drzavu albaniju samo da bi bila geografska prepreka srbima da ne bi imali more da bi morali da trgujemo sa njima da bi zaradjivali na nama.. Naravno albanija je bila stavljena pod medjunarodni protektorat pa bi bilo suludo napasti je... Procitaj prvo tu knjigu o kojoj je rec pa se onda vrati i reci nesto.... Covek koji je rodjen u austriji, posle dobio shvajcarsko drzavljanstvo price potpuno objektivno o srpskom narodu. Ja mislim da je pokrio sve dobre a i sve lose karakteristike i jedna od knjiga koje mogu da se primene i dan danas do slovce. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ^opusti se bwe:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 jebi ga, mare, da mu nisi odgovorio sada bih mogao da mu obrišem post i dignem warn zbog troll-ovanja.. sada mogu samo jedno od ta dva :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 (edited) jao rock jebote, kako volis da kenjas kada si neupucen... U prvom svetskom ratu je NAJVISE zrtava bilo srba, to je ono sto on hoce da istakne, pesadija je trcala BRZE od francuske konjice kada su jurisali preko solunskog fronta. procentualno najvishe* ukljuchujutji i skoro 50% mushke populacije inache G!!!, ne znam odakle ti taj podatak da je italije pre ww1 imala isto stanovnika kao i srbija. sad sam 5 minuta cheprkao po netu i nashao podatak da je 1911. u italiji bilo preko 10 miliona stanovnika koje se bavilo poljoprivredom (mushkarci, zhene i deca) shto je duplo vishe od celog stanovnishtva srbije u to vreme. Edited December 12, 2006 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 da, samo 28% .... malo li je btw pre prvog stvetsko rata italija i srbija su imali isti brpoj stanovnika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ja sam jos u septembru sa skolom isla na taj film... ali niko nije gledao. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 mogao bi i ti malo da mislish, vreme ti je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 (edited) ja sam to prerastao lol sad mislim samo na pare. Edited December 12, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 (edited) ja sam to prerastao lol sad mislim samo na pare. Edited December 12, 2006 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 lažeš, vudu, čak ćeš i izaći za novu godinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 ko ima sbb moze da skine sa torrenta film :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Inace, ja sam neshto nacuo na nekoj TV reklami da treba da budu 3 filma ovakva, i da je ovo samo prvi? Jel neko zna vishe? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Da li neko moze okaciti film negde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Da li neko moze okaciti film negde? Imas na pm link ka DVD izadnju i XviD izadnju (nemora sbb) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts