Jump to content

gde cveta limun zut

G!!!

Recommended Posts

Ovaj kad vec pominjete Arcibalda Rajsa, idimo do kraja pa pomenimo kako su ga kasnije srbi izjebali i pokrali.

Na stranu tema filma, ona glumica iz ekstremno glupih "Lisica"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Cinjenica jeste da su Srbi uvek ginuli za druge a najmanje od njih dobijali, za sve one za koje smo ginuli na kraju smo od istih bili izdati, sad sam citao govore onog Mesica kako prica da su Hrvati pobedili sve, a ko je ginuo za njih i ko je oslobodio taj Zagreb, nisu Hrvati u svakom slucaju.

Mislim da sve buduce generacije moraju procitati knjigu doticnog i shvatiti da Srbi moraju krenuti drugim putem i jednom se opametiti.

Jeste,Srbi su najbolji na svetu.

vid'o sam deda mraza

jao rock jebote, kako volis da kenjas kada si neupucen... U prvom svetskom ratu je NAJVISE zrtava bilo srba, to je ono sto on hoce da istakne, pesadija je trcala BRZE od francuske konjice kada su jurisali preko solunskog fronta.

Znas kako je Albanija nastala? Austro-Ugarska je proglasila nezavisnu drzavu albaniju samo da bi bila geografska prepreka srbima da ne bi imali more da bi morali da trgujemo sa njima da bi zaradjivali na nama.. Naravno albanija je bila stavljena pod medjunarodni protektorat pa bi bilo suludo napasti je...

Procitaj prvo tu knjigu o kojoj je rec pa se onda vrati i reci nesto.... Covek koji je rodjen u austriji, posle dobio shvajcarsko drzavljanstvo price potpuno objektivno o srpskom narodu. Ja mislim da je pokrio sve dobre a i sve lose karakteristike i jedna od knjiga koje mogu da se primene i dan danas do slovce.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

jao rock jebote, kako volis da kenjas kada si neupucen... U prvom svetskom ratu je NAJVISE zrtava bilo srba, to je ono sto on hoce da istakne, pesadija je trcala BRZE od francuske konjice kada su jurisali preko solunskog fronta.

procentualno najvishe* ukljuchujutji i skoro 50% mushke populacije

inache G!!!, ne znam odakle ti taj podatak da je italije pre ww1 imala isto stanovnika kao i srbija. sad sam 5 minuta cheprkao po netu i nashao podatak da je 1911. u italiji bilo preko 10 miliona stanovnika koje se bavilo poljoprivredom (mushkarci, zhene i deca) shto je duplo vishe od celog stanovnishtva srbije u to vreme.

Edited by Ramirez

• 2 weeks later...