shiki Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 http://www.bluepen.net/trailerpage/ Izgleda veoma interesantno. Produkcija je extra... Bacite pogled obavezno Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 sajt je lepo odradjen, svidja mi se. za trejler ono jbg dail up;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Odlican trejler, mada mislim da je los izbor dve glavne muske uloge. Cak ni prica ne deluje lose, narocito za ljubitelje blazih horora. Zanima me bas kako ce proci kod publike sada kada svi bioskopi strajkuju. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 realno strakkuju bioskopi u koje niko ni neodlazi s izuzetkom kozare. jbg, ako nishta ne urade skoro skontali su da ce da puknu(kao da sad nije kasno) pa samo se na novom bgd prave 2 multiplexa. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Mislim da ih cak ima vise od dva, ali nije vazno, vazno da se nesto desava. A sa bioskopima je stvarno frka, mada su i kod nas cene karata bas ono solidno visoke. btw, nek neko javi ovima sa sajta, pise se QuicKtime a ne Quictime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 o divnog li dana, još jedan domaći film. sreća sreća radost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Vidi ga ovaj Laki, mogao sam ja da kazem da trejler nije dobro odradjen, ali sta sada, pusti bre, napokon da neko uradi dobru produkciju. Dosta me film podseca na Bracu Grim, ako je neko gledao, po atmosferi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Nene, nemam ja problem sa tim, ja kazhem da je film kul, tj. trejler mi je kul, dopada mi se produkcija, dza bu, ali ovako hocu da pomognem da prezentacija tog filma bude jos bolja. Btw, mozhes onu ribu da povuces za kiku, da izvines ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts