VilijamVedro Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Moj drug ima tacno 8 000 din. Pa me je zamolio da se raspitam koja tv karta ima za 4000 din. i da je prosecna Shto se tice dvd rezaca ako moze neki predlog isto oko 4 000 din. plz predlozite neshto samo da ne prelazi 8000 ukupno :) Hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 nek ode u bilo koju radnju i imace i vise nego dovoljno da pazari oboje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 pioneer 111d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Nec neki zadnji je 3000 tačno. Nec je do jaja rezač, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Nec je do jaja los rezac :) Prosle godine svaki drugi (u stvari 7 od 10) je bio skart u smislu da nije dobro rezao/citao. Pioneer 111d je ispod 3000, tv karta za 3000 ima kolko oces. Cak je i ova do jajca leadtekova oko 5000. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 hm,ja sam pre nedelju dana pazario optiarc(nec + sony).model ad-5170a za 30 jura i super sam zadovoljan.do sada 30/30 narezanih maxell dvdova na 8x.dakle ni jedan puko jos uvek. model posle ovog je prakticno isti samo ima valjda funkciju stampanja i skuplji je za 5-6e,ali koji ce ti to moj,kupis lepo marker. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts