voodoo_ Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Pa kad samo misli Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 hahah uplasio sam se btw grujo, prva slika, lik u sredini... da nije mozda Milan? ne, Lazio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 jos jednom ponavljam weifert ubedljivo najbolje domace pivo radijacija, svetli u mraku Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 hahah uplasio sam se btw grujo, prva slika, lik u sredini... da nije mozda Milan? hhehe,cekao sam kad ces da me pitas,on mi je ono extra extra ortak,on bio na protestu i nasli se mi da palimo kod njega da blejimo i ja ga pitam kao "si peglo mortal" a on "otkud znas?" i ja mu rekao pa reko mi tvoj kolega Emil :)) Svi te znaju ko perverznog skota :))) On ti je zemljak,njemu je cale Bugarin,ali nije hardkor Bugarin ko ti :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 josh od pre nedelju dve:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Predosecam sochne montazhe migshine slike odozgo :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 I'm a mover - idemo na mejdene : Wrathchild - pish pauza : Aftermath - the povratak, zlo vreba iza sedista : hohoho.. kako je bilo kvl ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 isus ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 ali vinjak u autobusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 pa sigurno nece pivo piti u busu da staju 11x zbog njega i njegovih (imaginarnih) drugara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 ne, Lazio. Plati mi kopirajt za glupu foru!!1!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 mara, miljan u gaćama i chizra na istoj stranici. vreme je za novi tom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts