Demian Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Kapiram da je ista frakcija koja je pustila karte najavila i lineup, ne rezervisem karte, ali ako 2 dana do festivala sve ostane kako jeste uzimam ma koliko da su, ako ne - http://www.kazantip.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Bash me intresuje koju ce OMG ZVEZDU da dovedu ovaj put , a da njena popularnost nije uvenula pre 100000000 godina xD Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 basement jaxx@exit07 cool :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Dala baba dinar da udje u kolo, dva da izadje... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 po meni ni jedna osoba koja je ima dobru muziku,glas i text nikad ne vene. Ja bih samo voleo da exit ostane u ns, da postoji eto nekoliko stvari koje se ne odrzavaju u bg(nemam nista protiv bg ali za zemlju je bolje da se svi regioni razvijaju). *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 i ja bih da exit ostane u ns, jer bg nema tvrdjavu u kojoj se moze smestiti onoliko odvojenih stejdzove a da se ne preklapaju. Plus exit u ns ima i dodatni feeling roadtrip-a. ali sve ove najave, odnosno ovu jednu za jaxx-a bih ipak uzeo sa velikom dozom rezerve jer se nije zavrshio sudski spor oko toga ko, od trojice originalnih organizatora, polaze pravo na pechat, ime exita. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) koje su sad to priche o seobi exita, mislim zashto bi to bilo ko pro zdravoj pameti radio? Edited January 25, 2007 by urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 kao sve shto se radi pri zdravoj pameti .. zbog para. al nije u tome poenta, tj netje biti tog seljenja exita. mislim da je sada bitnija pricha u chijim rukama tje exit posle svih ovih sranja zavrshiti. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 u rukama radikala, sigurno:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 ma dogovorili su se oni van suda... samo detalji oko sume da se utvrde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 pa koliko sam skapirao nisu se dogovorili van suda pa zato cela frka. mislim da je Kovachevitj pokrenuo tuzhbu za domen i time napravio presedan u nashem pravu .. tj to bi bio prvi takav sluchaj u nashem pravu (i koji inache nije regulisan nashim zakonom). lik je inache trazhio da mu se isplati 40.000.000 dinara. al problem i dalje ostaje kad se reshi tuzhba sa Kovachevitjem, jel je cela frka nastala oko toga shto je EXIT nije 'lepo' definisan kao pravno lice, tj pocheo je da donosi previshe kesha za udruzhenje gradjana (ili tako neshto) kako je sad registrovan pa su se javile pravne komplikacije od kojih je onaj gore samo jedan od gomile problema. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 ebote trazi 500k evra? nije ni on lud svashta se pricha po charshiji :), da ce neki privatnik to da otkupi , sve djuture... ma ... samo da ga ne diraju iz ns-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 pa zato bi bilo najbolje kad bi ga NS otkupio. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 zar u pochetku nije bila frka zato shto tvrdjava propada u zemlju nekoliko cm svake godine? Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 "Hrvati kupuju EXIT?! 04. februar 2007. / izvor: Mondo Najveći festival u jugoistočnoj Evropi - EXIT postao je veliki evropski brend o čemu svedoči i poslednja vest da je jedna hrvatska kompanija ponudila osnivačima novosadskog festivala čak tri miliona evra da za njega otkupi prava. Hrvatska kompanija "Arian Zabava d.o.o", organizator velikih internacionalnih muzičko-kulturnih manifestacija kao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 (edited) ... Pa ako se ovo dogodi... Edited February 5, 2007 by Latino ^ Beat Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 ako su pametni nece pristati. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 ČAK tri miliona evra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 lol 3 mil evra The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 pa sobzirom da je udruzhenje gradjana u pitanju iliti nevladina organizacija koja bi pritom morala da dozhivi transformaciju u akcionarsko drushtvo 3 mil nije ni malo (smeshna je samo isplata u 10 rata). naravno nadam se da tje bar neko iz gradske uprave novog sada natji pametan pa tje grad otkupiti. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 nevezano cije je, 3 mil evra za najveci fest na balkanu (u usponu) koga je prosle god posetilo navodno 5 kila engleza, koji su uzgred popili boga oca, da ne nabrajamo ljude koji su nastupali tamo, popularnost u srbiji i otvorena vrata, 3 miliona evra je itekako malo.. ta tri miliona evra mogu da obrnu za 2 god The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 dobro sad nemojmo preterivati, da mogu da zarade pola milijona svake dine, verovatno bi na ovakve ponude odgovarali sa "pushite qrac, budale". No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 ta tri miliona evra mogu da obrnu za 2 god stalno zaboravljash da to nije preduzetje tj. doo ili ad nego udruzhenje gradjana. koliko znam tebi profit ako si tako zaveden ili ne sme da postoji ili ne sme da predje granicu od 250.000e. ljudi iz organizacije dobijaju plate, a ne kajmak. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Aj da je 300 milki pa ajde ja ne bih prodavao pa nema tih para , kontam da iz ns-a i iz okoline svaki gradjanin da po 10 E i otkupe ga grad i njegovi gradjani tako da ne moze da ulece neki baja kao kupicu vas sve ne bi po meni bilo lepo da bilo ko sa strane dira nas Novosacki ( dobro Srbijanski ) Exit mislim jebote to je ponizavanje za No.1 zurku na Svetu davati tako male pare LOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Al koja rechenica "da svaki gradjanin po 10e", kako ne. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts