bolkonski Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Zaista maestralna epizoda. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Kad se zavrsava treca sezona? Gledao sam prve dve, al me mrsko da gledam na preseke, pa cekam da se zavrsi i odgledam svih 10tak odjednom. Oni koji je gledaju? Sezona tri > sezona dva po kvalitetu ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Sezona 3 se razlikuje od prve dve prilicno. Nije jasna centralna radnja i pravac u kome ide, a humor je nesto drugaciji i za mene bolji. Eto. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 haha kako je dobra ova zadnja epizoda. dag vilson je zaista likchina. onaj dens ispred fontane me je do suza nasmejao :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 najveći car u seriji Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 uf mnogo dobra epizoda. ona scena na kraju me uzbudila Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 scena sa kraja je FTW :) dakle ono prevrnuo sam se od smeha njih dvoje sto se kecaju na stoli i silvija gleda sa kolacima u rukama :) Ali jebeno predobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 zanimljiv razvoj dogadjaja. bilo je pitanje kad ce malogradjanstina da joj ugrozi sigurnost. zamisljao sam da ce se spojiti sa onim meksikancima for protection ali i kuhinjski noz radi poso :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 odgledao sam prvih 8 epizoda i mogu reci da mi se serija izuzetno dopada. sarmantna je i zabavna. zena koja glumi dilera je neizmerno cool i jako lepo izgleda Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Odgledao sam 10-ak epizoda,jer sam u specificnim okolnostima mogao da gledam u tacku u zidu ili da gledam Weeds :D Cela serija mi se cini kao laka promocija drogiranja i stava ''weed is a-ok'' sto ne podnosim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 upravo si zato i shvatio tako seriju Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Josh jedna odlichna epizoda u nizu... Samo cu reci da obozavam ovu seriju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Mnogo se prca ova Nensi Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 odlichna epizoda, uzivao sam kako je ukrotila siliju. kontam da ce shejn uskoro napraviti neko sranje, malac je bas zapostavljen Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 bump.odgledah prve dve sezone za nedelju dana.kao sto ste napomenuli,posle prvih par sam se razmisljao dal da nastavim,ali posto sam je vec skinuo,a i traje 20 min i lako je svarljiva,nastavio sam jelte:)od neke 11 epizode u drugoj sezoni pocinje zomg.ko da je totalno druga serija,dinamika x 5. ergh,sad me zanima jel ima prevoda za 3. sezonu?na prijevodi ima samo prve epizode. i da Doug Wilson je jedan od najjacih likova koji sam ja video u serijama:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 Sledece nedelje izlazi season finals, jedva cekam. Bas su zakuvali u zadnjoj epizodi. ^^ Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 nema veze za prevode,odgledah ja sve.i na kraju ispade da 3. sezona ipak ima 15 epizoda. bas me odusevila nensi sto je istetovirala u turn na guzi.pravi ganjgster postade:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 uh kakav finish sezone \o/ dag sa tamburom Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 21, 2007 Author Report Share Posted November 21, 2007 On mi je ulepsao dan haha kakav car. Inace ocekivao sam vise od finala al nije lose. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 iako sam se više smejao gledajući prve dve, mogu slobodno da kažem da je treća sezona, i novi pravac kojim su krenuli u njoj, preterano dobra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Serija me stvarno odushevljava iz epizode u epizodu... Ochekivao sam drugachiji klifhenger, al' ni ovo uopshte nije loshe... Sledi dug period chekanja do sledece sezone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 nisam puno zadovoljan krajem, imam utisak da su krenuli puno stvari pa nisu znali kako sv da povezu na kraju, pa su zato uradili master reset i ja imam taj osecaj. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Odlgedao sve. Pa ovo boli. Ovako da se sve sasece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 a ko da je bilo juche... elem, ja josh uvek ne pogledah nista nakon prve epizode trece sezone, a cetvrta vec pochinje (vecheras na showtimeu, sutra rano ujutro na netu ;o)) uzdravlje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 yup, can't wait \0/ Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts