AlexG Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 I tako ja zivim svoj miran zivot i radim posao za koji sam zaduzen i zove me keva i kaze da sam dobio poziv za regrutaciju?! Sve bi to bilo u redu da ja nisam jos davne 2002. trajno oslobodjen sluzenja vojnog roka zbog bolesti od koje bolujem....i sad po tom pozivu ja treba da im se javim 29.01. i da idem na lekarske i statijaznam......pa jebem ti bre drzavu i sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 http://www.jaznamnajbolje.com/kampanja.php?id=21284 neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 prijavu ispita pa do skole...... skola=faks ili visa skola http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Sirmijum - jedna od 4 prestonice Rimskog carstva. Nalazio se na tlu danashnje Mitrovice, pa se klub tako zove. @ gruja a karu cu i upisati fon Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 pa da,novinarstvo na fonu upisuju samo carevi gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 opshta anarhija... mrmot je na putu, pa sad ja izigrawam welikog manitua... diwan je osecaj naredjiwati tridesetorici mushkaraca... :o)))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 tabane me sevaju previshe :( izgleda da tju morati da kupim nove patike .. dokle vishe :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 I tako ja zivim svoj miran zivot i radim posao za koji sam zaduzen i zove me keva i kaze da sam dobio poziv za regrutaciju?! Sve bi to bilo u redu da ja nisam jos davne 2002. trajno oslobodjen sluzenja vojnog roka zbog bolesti od koje bolujem....i sad po tom pozivu ja treba da im se javim 29.01. i da idem na lekarske i statijaznam......pa jebem ti bre drzavu i sve! ahahaha, lolz :) Ne mogu da verujem :) @ topic - Ceo dan se zezam sa nekim mailovima, opste loodilo, ne znam gde sam. Ali se nadam da cu uskoro lagano da krenem dalje, pa idem do grada da nesto zavrsim, a veceras na neku veceru, moguce da cu kasniti na rhh zbog toga (oh noes) ili tako nesto. I tako dan za danom. Vazno barem da sam napisao neke tekstove, pa sam sad mirniji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 nakon 6 meseci mira moj glupi windows opet misli da mi je moj 'drugarski' nod32 out of date...i kad sam mislio da reshim problem gledajuci topic u software rubrici koji mi je pomogao prosli put bio sam prijatno iznenadjem chinjenicom da je taj post zaginuo u moru drugih u nekom od crashova...izem ti bekapovanje foruma lale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 nakon 6 meseci mira moj glupi windows opet misli da mi je moj 'drugarski' nod32 out of date...i kad sam mislio da reshim problem gledajuci topic u software rubrici koji mi je pomogao prosli put bio sam prijatno iznenadjem chinjenicom da je taj post zaginuo u moru drugih u nekom od crashova...izem ti bekapovanje foruma lale... start run services.msc, security center, dvoklik, disable, ok osim ako ti se ne sviđa onaj interfejs koji prikazuje status antivirusa, fajrvola i čegaonoveć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 mnogohvala, nadam se da ce onaj crveni shitit u taskbaru sada da nestane u nekom trunutku? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 upravo si njega isključio. ili stopiraj taj servis ili restartuj komp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 tabane me sevaju previshe :( izgleda da tju morati da kupim nove patike .. dokle vishe :/ uzmi neke NAJKE i resen problem gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 za par min idem na fax.. bash se neshto natmurilo.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Ovde vreme uzhas. Duva neka vetrina, u pichku materinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Javili iz servisa da fonu nema pomoci, otiso zamanio, i dobio ganc novi :) Sada prebacujem neke slicice teme i tako na mob aj jovo nanovo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Gledam emisiju na nemachkom kanalu o tome kako se pravi moderna kuglana...a pravi se u - beogradu! gde se to kod nas pravi kuglana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 možda je belgrad, maine, u.s.a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 hmmm...kamionima shalju 12 staza kuglanu iz dojchlandije u 'merk'u...moguce, moguce... ipak...pokushavam da teoretishem de bi to moglo da bude ovdI =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 kontam da je u nekom od mega šoping centara koje otvaraju stranci i miškovići.. što je, jelte, praktično. sve govnjive tekovine američke civilizacije na jednom mestu = manje bombi za isti efekat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ajde ajde ivanushka, mojne hejtujesh kuglane, svi mi znamo da si zapravo krenuo u teretanu da te ne bi bolelo rame kad budemo isli na kuglanje+pivo =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 bas nikada se nisam kuglao ne znam ni pravila ali bi voleo da probam tako da pozdravljam akciju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 vratio se od zubara. cekao dva sata i na kraju nista. moram ponovo u ponedeljak. :( Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Bila sam na kuglanju u Madjarskoj, ql je! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 chekam na pinq varljivo leto '68.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts