Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebi ga..

bila ponuda 5 big macova za 5$..

ako nastavis da juris za tim Mek discountovima biraj u koju ces banju da odes na leto da se lecis. :)

i jos nedelju dana do povratka u USA. ne mogu da se nagledam Srbije.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

omg! zavrshio se osh jedan ciklus slagalicepobedio milosh tako sto je u svom stilu razbio protivnika (mada ovaj put nije bio toliko suvereno luuud koliko e imao srece) i nadoknadio 40 poena gubitka koje je stvorio u prvim emisijama finala...od sutra ponovo imaju moj broj, mozda izbace retardiranu kasu...videcemo...milka canic pwnsi to je to =o)ah da, ja i dalje nisam kupio novu tastaturu =o(

I mene zivo interesuje sta ce sa tim biti. Ako ubace samo moj broj, znaci produzice emisiju za 2-3 minuta, nisam siguran da ce smeti da probiju granicu od 12 minuta trajanja ;)) A nisu spominjali da ce izbaciti kasu.

Inace, dobre nagrade dobise, nije malo 100.000 dinara + 100.000 za soping + komp sa stampacem + put u pariz.

btw, dobre one spojnice bile, posebno za ono CTRL+nekoslovo, dosta onih skracenica je bas tesko znati.

I mene zivo interesuje sta ce sa tim biti. Ako ubace samo moj broj, znaci produzice emisiju za 2-3 minuta, nisam siguran da ce smeti da probiju granicu od 12 minuta trajanja ;)) A nisu spominjali da ce izbaciti kasu.

Inace, dobre nagrade dobise, nije malo 100.000 dinara + 100.000 za soping + komp sa stampacem + put u pariz.

btw, dobre one spojnice bile, posebno za ono CTRL+nekoslovo, dosta onih skracenica je bas tesko znati.

ono prvo povezivanje

chavrljanje = chat

ja gledam... chavrljanje. omg :)

Edited by Formica

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Kaze stator da su instalirali Open Shortest Path First na BG Wirelessu, to ti je protokol za rutiranje, potpuno bespotreban u slucaju BG wirelessa :) , ali vazno da se deca igraju :)

uuuu ucilo se :))) Napokon neko ko me razume, imas pivo :))

Inace nije da je bespotrebno jer verovao ili ne imamo redudantne linkove [:D]

Jao doshao sa slave, kako sam samo jeo, ne mogu da dishem.

Znachi mi, mladja ekipa na rodju, jeli smo tri puta, i to sve redom.

Plus kolachi i torta izmedju toga.

Doshao sam ranije, ujutru idem sa ujakom u Banja Luku, kod rodbine.

A fazon doshao neki matorac na slavu, neki prijatelj dedin, nebitno, odvalio se kao majka. Znachi snimao sam ga jedno 4-5 puta. Moram okachiti bar jedan klip, da vidite.

I otishao u WC tip, vraca se, jedva seda i ono.. Baba ode kasnije, a WC ispishan sav, znachi nije uopshte pogodio WC sholju... Kapiram da nije ni pokushao da pogodi.

Ne mozhe da sastavi dve rechi, ali kada ga je baba pitala posle nekih sat-dva od ne napijanja, tj od kad mu nisu davali vishe, onda je sastavio tri pune rechenice, kako gleda da svi piju pivo i rakiju, a njega ni ne nude. BUDALA.

Evo sad ce upload..

totalni raspad sistema... neshto me krenulo dobro owe godinem, a to mi se po malo ne swidja...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

sabio kolokvijum

navuk'o se na duff pljeku

odjednom volim da idem na fax jerbo mi je duff usput

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

gledam sad na b92 neku emisiju o VBu.

i srecan sam shto manje-vise nisam bio u mogucnosti da ga pratim.

newerowatno zar ne?

totaly fuckin' unbelievable... taman se naviknesh na losh trip i spichi te neshto dobro... odmah se zapitam shta tu ne valja...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...