Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@sa1nt : sta mislis kada ce kru da izbaci stavku br3 da bi produzio stavku broj4 da bio bio psihofizicki spreman za stavku5 :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@sa1nt : sta mislis kada ce kru da izbaci stavku br3 da bi produzio stavku broj4 da bio bio psihofizicki spreman za stavku5 :)

ahahah, igore care ;) actually, ipak mislim da ce produziti stavku 6 na maximalnu kolichinu vrlo brzo :)))

Bio kod kevinih, pomogao da se unesu neki stolovi, doshao da se isturshiram i idem opet.

Jaoo ne da cu da se najedeeem, pffffff

Shteta shto ujak ove god ne slavi odvojeno za mladje, necu moci da pijem ;)

Tj mogu ja, ali sam pre 2-3 god bio komiran pred kevom, pa mi je zhao sad opet :D

ucio od jutros :) Sada do grada da nosim telefon na servis pa onda nemam pojma sta cu. Samod a zapalim iz gaibe jebeni divljaci opet nesto buse dakle ne verujem renoviraju stan cirka 18 meseci :( Odvrnuh muziku na max neka crknu dusmani!!!

omg! zavrshio se osh jedan ciklus slagalice

pobedio milosh tako sto je u svom stilu razbio protivnika (mada ovaj put nije bio toliko suvereno luuud koliko e imao srece) i nadoknadio 40 poena gubitka koje je stvorio u prvim emisijama finala...

od sutra ponovo imaju moj broj, mozda izbace retardiranu kasu...videcemo...

milka canic pwns

i to je to =o)

ah da, ja i dalje nisam kupio novu tastaturu =o(

Kaze stator da su instalirali Open Shortest Path First na BG Wirelessu, to ti je protokol za rutiranje, potpuno bespotreban u slucaju BG wirelessa :) , ali vazno da se deca igraju :)

Jebote kole ko da kupujes zenu.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ahahaha

TVOJA zhena mi kazhe "ko da kupujem kola" ti "ko da kupujem zhenu" (mislim jesam ja kosovac ali ipak nisam neki albanac od pre 100godina da kaparishem mladu ;oP) i jebote ako koristim tu tastaturu 2 godine svaki dan 2-3 sata minimum sto da mi ne bude po ceifu? =o)

omg! zavrshio se osh jedan ciklus slagalice

pobedio milosh tako sto je u svom stilu razbio protivnika (mada ovaj put nije bio toliko suvereno luuud koliko e imao srece) i nadoknadio 40 poena gubitka koje je stvorio u prvim emisijama finala...

od sutra ponovo imaju moj broj, mozda izbace retardiranu kasu...videcemo...

milka canic pwns

i to je to =o)

ah da, ja i dalje nisam kupio novu tastaturu =o(

prvi put sam gledao slagalicu posle duzeg vremena.

lazem, gledao sam onog matorog jednom ali samo u asocijacijama. kidao je.

ali ovaj takmicar (Milos jelte?) koji je pobedio je stvarno uber.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...