Jump to content

Are u comeing or what?

Planetar

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam chuo da je bilo dobro, osim velike gomile idiota (inventar na Astralu), i osim te tuche napolju, koja se brzo zavrshila. Aquapipe pustio neshto njegovo standardno, komercijala itd, pa ko voli... Astrali mnogo dobro odradili (mada meni GOA nije na vrhu trance pravaca) i na kraju Wizard objasnio (standardno full-on, koji mi jeste na vrhu). Sve u svemu, poshto su mi ti koji su mi preprichavali kako je bilo uporedjivali sa proshlim zurkama nekim, i nije mi previshe zao shto nisam otishao.

morao sam da pratim ribu na bas ... nemoj da si kobbaz [:p]

sem toga shta TI od svih ljudi seres ...

quote : necu na astral mnogo mi je hevi /quote [:p]

papucho [:p]

pa ti ili si odlemio ili nemash smisla za humor =) ?

dok si se ti josh muckao u jajcima jurio sam laser na astralima !!1

Ja sam chuo da je bilo dobro, osim velike gomile idiota (inventar na Astralu), i osim te tuche napolju, koja se brzo zavrshila. Aquapipe pustio neshto njegovo standardno, komercijala itd, pa ko voli... Astrali mnogo dobro odradili (mada meni GOA nije na vrhu trance pravaca) i na kraju Wizard objasnio (standardno full-on, koji mi jeste na vrhu). Sve u svemu, poshto su mi ti koji su mi preprichavali kako je bilo uporedjivali sa proshlim zurkama nekim, i nije mi previshe zao shto nisam otishao.

chekaj i shta je tachno bilo dobro =) ??

mislim tuga mi je shto ste toliko mladi pa niste imali prilike da vidite trens zhurke 95-99 dok je istih bilo kod nas. em je u medjuvremenu trens kao grana muzike otishao u kurac, em je kod nas scena propala, em je opao kvalitet prosechnog posetioca zhurke :)

mislim astrali lal koji pushtaju setove sa cd-a, sa lovom koji su im dali u nosu i flashom vina u rukama. samo rejv.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

P.L.U.R. ! [roflmao]

btw:

E da, ko ide na Kseroksa?

Ja sigurno. (ili aj da kazemo 99%)

@tucha.. nije bila tucha ko tucha nego se skupile neke budale ispred i omlatile par likova flajkama i to je to....

@green

kako znas da su odradili dobro ako nisi bio....

To je po meni tucha, ali ajde [:)].

A za ovo drugo, pa prichali su mi ljudi sa kojima ja obichno idem na ovakve zurke i uglavnom nam se mishljenja o tome da li je zurka valjala ili ne poklapaju.

@Maud: Ja sam na prvu zurku otishao 2001 chini mi se i to na minimal (Umek [:D]). Klinac [:)] I dalje ima jako dobrih zurki, ali da se sve prilichno komercijalizovalo, tako je. Poslednja zurka na kojoj sam se ja mnogo dobro proveo i koja je bash bila opushtena je bila kad je bio Dede letos u Barutani (isti dan kad i Cecin koncert, ne znam tachno kad je to bilo). U ostalim sluchajevima mi uvek neshto sjebe dozivljaj, pa ono, ne trazim savrsenstvo. [:)]

pa u tome je greshka shto se mi ovde zadovoljavamo sa malim stvarima i onda organizatore/vlasnike klubova boli qrac da se trude. tuga mi je kad znam da 90% ljudi misli za dobru zhurku jeste kad dj "opere", a preko je zhurka mnogo vishe od toga. da ne prichamo o tome shto ima i raznih bezobrazluka u smislu da se u prostor za 500 ljudi gura 800 ljudi, da bassevi probijaju, da nema gardarobe, da wc smrdi, da nema vode, da lika gaze na zhurci 20 minuta i da se tek onda obezbedjenje pojavi, da su cheste ispale bez refundiranja karte, da u prostoru ne mozhe da se dishe, da umesto najavljene grupe djejeva pojavi se samo jedan, da dj radi 1h .. itd

mislim kad pogledash neki video iz ovog fazona

http://video.google.com/videosearch?q=Daft+Punk+Coachella

dodje ti prosto da plachesh chime se mi zadovoljavamo ovde ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

meni je MarkEG ostao u secanju kao najbolja zurka ikad...prvo shto je on sam po sebi pojava a drugo shto je u posejdonu bilo xtra te veceri..toaleti chisti, nije bila guzva, imao se gde da sednesh da se zablejish... a realno nashe zurke koshtaju 350dinara kako mozesh da ochekujesh neku perverziju =/ realno, nazalost :(

Arbeit macht Frei.

pa u tome je greshka shto se mi ovde zadovoljavamo sa malim stvarima i onda organizatore/vlasnike klubova boli qrac da se trude. tuga mi je kad znam da 90% ljudi misli za dobru zhurku jeste kad dj "opere", a preko je zhurka mnogo vishe od toga. da ne prichamo o tome shto ima i raznih bezobrazluka u smislu da se u prostor za 500 ljudi gura 800 ljudi, da bassevi probijaju, da nema gardarobe, da wc smrdi, da nema vode, da lika gaze na zhurci 20 minuta i da se tek onda obezbedjenje pojavi, da su cheste ispale bez refundiranja karte, da u prostoru ne mozhe da se dishe, da umesto najavljene grupe djejeva pojavi se samo jedan, da dj radi 1h .. itd

mislim kad pogledash neki video iz ovog fazona

http://video.google.com/videosearch?q=Daft+Punk+Coachella

dodje ti prosto da plachesh chime se mi zadovoljavamo ovde ..

Sve tachno, nemam shta da dodam. Jebiga, tako je. Na to sam i mislio kad sam rekao "uvek mi neshto sjebe dozivljaj."

ljudi a shta ste vi ochekivali...koliko para toliko i muzike...

kada sam chuo da dolazi astral mislio sam da ce u pretprodaji biti minimum 1000...kad ono medjutim...

neko reche kakve su pre bile zurke...pa znash i sam dobro da u tom istom SKC-u (nesecam se tachno ko je gostovao od trancera) bilo ozvuchenje malo jache nego iz gepeka "ciganske srece"....

Ozvuchenje je bilo....super...osvetljenje....moglo je i bolje nisu se preterano trudili ali kontam...kesh $_$....

bilo je vruce u pm i gledao sam samo kako da pobegnem od nekog lika koji je imao dzemper i skakao mi po nozi svo vreme...

anyway,buca(prvi dj) je radio majstorski...dobro je odradio uvod...i kao dodje astral i pusti extra mix mahadeve ljudi se naloze i papa tinki winki...dodje full on i kao kraj...izadjem napolje lik sa staklom u chelu...i sve u svemu lepo sam se proveo jer znam da je pre bilo josh gore!!!

Sve u svemu...od 1 do 10...bilo je 7.5...jedino shto mi je izvuklo zurku pored svih tehnichkih stvari jeste shto sam chuo melodiju u skc-u...ej bre...melodija...god bless trance!!!

"Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me!

meni je MarkEG ostao u secanju kao najbolja zurka ikad...prvo shto je on sam po sebi pojava a drugo shto je u posejdonu bilo xtra te veceri..toaleti chisti, nije bila guzva, imao se gde da sednesh da se zablejish... a realno nashe zurke koshtaju 350dinara kako mozesh da ochekujesh neku perverziju =/ realno, nazalost :(

ja sam hteo ici na Mark EG-a ali sam ga propustio pa sam zatvarao ochi i zamisljao da sam tamo :((((

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.