Jump to content

B92

Recommended Posts

1. fuj govno je jer samo kenjaju sa emisijama o srpskim zlocinima... da li je iko gledao neku emisiju o zlocinima NAD srbima na b92? jeste radikalno, ali njih stvarno treba spaliti zbog toga... gledajuci b92 pomislio bih da mi pola familije koji su bili u ratu nosi hitlerovu fotku u novcaniku... mdaj bre... nije narod toliko lud...

stvarno mislis da nije? to sto nismo ja i ti ne mora znaciti da pola matorih iz srbije ne bi opet islo u rat

a treba neko da pusta te emisije, zbog ispravljanja mentaliteta, naravno da je bilo zlocina nad srbima, al sa tim nek se mire oni koji su ih pravili, bicemo bolji ljudi ako pogledamo u oci stvarima koje su nasi sunarodnici radili u ratu. i hrvati su to poceli da rade (sto i b92) bas zbog toga sto bi 80% hrvata po difoltu ubilo srbina, bez obzira ko je. zlocina je bilo na sve strane, to sto neki drugi ne zele to da prihvate i sve prebacuju na srbe, je do njihove prosvecenosti. naravno da je i meni tesko da gledam npr tacija i cekua na slobodi, ali dugorocno, to im nece nista dobro doneti.

gnja.

ceterum canseo b92 esse delendam.

zar stvarno mislis da treba unistiti sve sto nekom nije po volji? mrzim rts i mrzim grand pa opet mislim da ih ne treba zapaliti, nego prosvetliti ljude koje ih prate, da ih vise ne bi gledali. sve ostalo je ogranicavanje slobode. iskreno malo me iznenadila takva izjava

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne mozes "prosvetliti" ljude, jos je Njegos govorio n"narod stoka grdna, dobre duse kad mu rebra pucu", narod je takav i uvek ce i biti, nikada neces dovesti ceo narod na neki vishi intelektualni nivo jer to prvo nije u interesu elite, mi imamo GRAND a Amerikanci imaju isto samo sto se drugacije zove, sve te trash emisije dolaze iz te Amerike, oni stvaraju globalno selo i samo shire svoje djubre svuda po svetu pod pokrivljem demokratije i leberalnosti i necega sto je dobro.

Svuda imate stoku pa i kod nas, samo sto kod nas stoka moze da bude ministar a u visoko razvijenim zemljama ne moze.

SCJP.png

I svi vi koji sada tolko mrzite chedu da mislim da bi ste ga ubili na mestu, da ste upola od toga mrzeli milosevica skinuli bi ga mi pre hrista ...

da imate po 15 godina rekao bih "nezrelo" ali meni to više liči na neku pozerštinu i bezbedan "čvrst stav" samo stava radi...

Najlakše je reći "fuj, govno" tu će svi da vas podrže...

društveni pokret koji se temelji na neosnovanom elitizmu

ako nekom nije bilo jasno na koji to elitizam mislim, eno gore dva primera. b92 omladina je toliko ubeđena u to u šta veruje da svakog ko ne veruje u isto to automatski smatra intelektualno inferiornim.

dei, jesi ti čitao uopšte gorski vijenac?

kako su jake ove izjave da su za sve krivi amerikanci,demokrate i liberali:)lol

Verovatno zbog trauma iz detinjstva ljudi ovde imaju stalni strah da im svi,ali bash svi zele uvek lose.Pa tako furaju fazon Srbija Srbima.malo je tuzno.

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

Na tvu gledam samo sport i uglavnom b92. Krivo mi je sto vise nema NBA. Ako nista, glupo je hejtovati b92 bar zbog rtsove nametnute pretplate, pinka takvog kakav jeste i ostalih pacenickih pokusaja emitovanja tv signala...

A u ta sranja tipa strani placenici, teorija zavere protiv nebeskog naroda, spijuni... veruju samo prvi redovi radikala i sps-a na mitingu podrske vojvodi, klinac and co itd...Kome smeta istina o Srebrenici, Vukovaru, se potrudi i neka dokaze drugacije. Sto, nazalost, nije moguce.

A u ta sranja tipa strani placenici, teorija zavere protiv nebeskog naroda, spijuni... veruju samo prvi redovi radikala i sps-a na mitingu podrske vojvodi, klinac and co itd...Kome smeta istina o Srebrenici, Vukovaru, se potrudi i neka dokaze drugacije. Sto, nazalost, nije moguce.

to je ista generalizacija kao kada bi rekli da Velikog brata gledaju samo sociopate koji nemaji ni d od drustvenog zivota. tv b92 je nikao preko noci posle 5.oktobra i medjuvremenu imaju para da prenose ligu shampiona, za najnovije serije itd itd??! te pare sigurno nisu zaradili od reklama.

i Btw sta to o vukovaru? ajde srebrenica, ali kakav sad vukovar? jel smo i tu nekog poklali?

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Bezveze televizija jer se "foliraju" i previse previshe prodaju neki urbani still zivota i kao da smo svi u trendu sa modom qrac palac, kao da gledam televiziju neke druge drzave, u kojoj je zapravo takvo stanje da moze da se emituje takva vrsta programa i da ima neku realnost prema gledaocima :P

kontate shta mislim :P ?

"virtuelnu Srbiju" nije izmislio B92, a posto ocigledno lose stoje sa originalnim programom i ova njihova uvozna postaje sve vise ruzicasto/crna kao neko koga svi znamo i toliko ne volimo da ga jednostavno ne gledamo i ne pominjemo :p

Vukovar? U Vukovaru smo popili po pički jebote,

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Spanish Primera Divisi

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke