kicpe Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 (edited) Edited January 15, 2007 by kicpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 (edited) MENJAM : Dwarf - Priest lvl 60 server : Xavius oprema - solidna sa nesto plavih i nesto epica profesije : herb-300 char je u solidnom guildu i nikad nije bilo menjanja guildova kikovanja i ostalih gluposti !!! nikad nije radjen transfer !!! na istom acc je alt rogue 35 lvl sa alhemijom 300 i sa uglanvom svim potrebnim receptima !!! u obzir za menjazu dolazi WARR/PRIEST/DRUID samo da je HORDA i da moze da se transferuje ... najbolje bi bilo da je na BOULDERFIST-u !!! oprema/profesije manje bitne /pm me ;) Edited December 12, 2006 by sunjalo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil-live Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 prodajem roga i warlocka oba lvl 60 na istom serveru,roga sa gearom 4/8 tI i sa par epic oruzja i svi epic ringovi ,lock full tII i sa tIII braclets full epic. ponude saljite na mj@sbb.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 prodajem troll warriora lvl - 60 herbalizam i inzhenjerstvo na 300 ceo rank 14 set, sva oruzhja puta 2, sem kasterskih koja su kupljena iz zajebancije. jednoruchne sekire i dvoruchni machevi svi imaju crusader. rukavice +15 agi, na glavi i nogama je libram of voracity (svaki po +8 agi), bracersi imaju staminu mislim, a chizme isto agi. pored r14 seta, tu su i svi ostali pvp epici + choker of the shifting sands (neck koji se dobije akd se preda glava od zadnjeg bosa iz aq20), i nekoliko plavih trinketa (ukljuchujutji i svemotjni hand of justice za koji se trebalo dosta pomuchiti). tu su i 5 epic mountova (2 raptora, kodo, vuk, UD steed) char takodje ima i jako dobru fire resistance i nature resistance opremu. NR oko 200, FR oko 180 ako se setjam dobro. ne setjam se koliko tachno kesha ima ali mislim da je preko 400g. sve u svemu, full pvp warrior koji se kasnije budzio za pve. napravljen na Shattered Hand serveru pre 19 meseci. tamo je stigao i do r14 u najstarijoj i najjachoj pvp gildi na serveru (ne znam kakvo je stanje sada do dushe), u jednom trenutku mu je chak ponudjeno da preuzme vodjstvo gilde... dakle odlichna reputacija tamo. pre par meseci migrirao na Anh'Quiraj server. ctprofies trenutno zajebava, inache bih napravio normalan profil, chim proradi sreditju i to. cena 150e, ponude na pm. p.s. lik nije moj, nego od drugara, ali ispada se da sam ga ja vishe igrao nego on pa ako vas zanima josh neshto, pitajte. PM je tu. Â Â Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) Prodajem account sa 3 lika lvl 60 (Chrommagus server): Tauren druid LvL 60 (tier2 full epix) Troll Hunter LvL 60 (tier1/tier2 full epic) Undead Rogue LvL 60 (Plava oprema) Napomena: svi imaju 1000 zlata + epix mount PRODATO Edited December 18, 2006 by salvatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveker Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Prodajem acc sa UD priestom lvl60 na serveru Chromaggus Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAPAMA3OB Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 (edited) Na prodaju account sa 4 lvl 60 chara. Svi imaju epic mount sem warriora. Profesije koje navodim su naravno 300. 1. Lvl 60 Tauren Hunter Slanina - Jaedenar PVP FULL T2, ostali itemi aq40/bwl, otrilike najbolje sto ima za huntera, fali samo jedan prsten. Dok sam igrao pre dva-tri meseca bio je najjaci aktivni hunter na serveru (class officer u jedinoj horde naxx gildi, server je bio samo 6 meseci star, a sada je jos slabiji nego tad :D). http://ctprofiles.net/2906677 Na njemu (tj altovima) na tom serveru ima 3700g (da, tri hiljade sedamsto) plus barem 500g u matsima. CC exalted,ZG exalted dragonscale leatherworking, cak imam i 12 dreamscaleova u banci :) za dreamscale breastplate. Herbalizam. 2. Lvl 60 Night Elf Druid (female) Ecliptica - Chromaggus PVP 6/8 T2, pojas T3, ostali itemi iz Naxxa ili aq40 (bar vecina :)). Trenutno class officer u guildi koja ubija 8 boseva u naxx-u. http://ctprofiles.net/4840394 ctprofiles je nesto ubagovan, ima i Ring of the Martyr od huhurana (najbolji kombo prstenja :)) Enchanting: svi recepti koji se grindaju / kupuju ukljujuci i +22 int na wep (TB revered!!), na zalost samo 2 recepta iz aq40. Tailoring: Flarecore leggings recept. Na ovom serveru (likovi +altovi) ima 250g, plus matsa u vrednosti oko 500g 3. Lvl 60 Human Warlock Rubber - Chromaggus PVP Oprema meshana, T1, T2, zg i dva plava itema :) Herbalizam. Alhemija: svi protection potioni sem fire, na zalost nema recepata za flaskove. na ovom serveru je jos i alt lvl 35 rogue 4. Lvl 60 Undead Warrior Tantor - Haomarush PVP Plava tenking oprema i nesto iz ZGa, davno beshe kada sam tu igrao :) 400g plus nekoliko stotina golda u matsima SVI charovi mogu da se transferuju, svi su na PVP serverima i nikada nisam koristio transfer ni za jednog. Charovi imaju odlicnu "reputaciju" na svojim serverima, znaci nikada se nisam svadjao ni sa kim, nikad nista nindzario i charove poznaje mnogo ljudi, pogotovu iz jakih gildi. Naravno, u trenutku prodaje cu obavestiti gildashe da sam prodao acc, pa ukoliko zelite da igrate u gildi, bicete na trialu. EDIT : Account je opet uplacen i aktivan je do 29 januara, cena je smanjena na 200 evra buyout. Bargain dovlos12@yahoo.com Acount se prodaje tako sto se nadjemo negde irl, ja sam iz Beograda tako da ako je zaintresovan neko van Beograda morao bi da dodje do ovde. Edited January 6, 2007 by KAPAMA3OB Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Jel ovde mozhe da se kupi neshto za 20E? Tipa samo acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodi Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Kupujem lv 60 pally. *Da je human, na PvP realm. *Da ima min tier 2/random bwl/aq/zg dps epix. ili josh bolje rank 12/13 opremu. *Epic mount. *Da je transferable. Offers na PM ili noodi@3dnet.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkoerko Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 menjam lvl60 ud priesta server Aerie peak za warlocka lvl60 (prednost ako je pvp server) full epic sa oko 800 bonus healing (+talenti) (uglavnom bwl,aq oprema) takodje ima i pvp opremu ima 4 epic mounta + aq mount trenutno je u najjacem horde guildu na serveru , sad su poceli naxx (mlad server ) ench/herbalism najveci rank : champion Healing oprema : http://ctprofiles.net/4734692 Pvp oprema : http://ctprofiles.net/4847144 kontakt ostavite pm ili : msn : tuntatunta@hotmail.com mail : manve@3dnet.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 22, 2006 Author Report Share Posted December 22, 2006 Full t1,t2, itemi iz aq40, 2 (bice 5 delova aq40) t2.5 , 1000g, 2 epic mounta (raptor iz zg-a i macka) (zg,epici od random bosova,itd itd), itd itd... ponude na pm, hvala i mala opomena shakal hunteru naravno ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blodo Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 (edited) Prodajem lvl 60 human priest i lvl 60 warlock: Human priest - http://ctprofiles.net/4742725 je healing oprema. http://ctprofiles.net/4852583 - je pvp oprema 3 epic mounta(horse, ram, tigar.exaleted sa Darnassus). Jos 10+ epica(spell dmg ili healing) u torbicama. Poceo je da skuplja delove Atiesh-a, ali gilda trenutno ne radi pve. Dobra reputacija na realmu. Human warlock 2 epica, ostalo plavo,zeleno. + nekoliko alta 20-30lvl. Oba lika na realmu Drak'tul. 100 E. Kontakt email: mozaks@gmail.com Edited December 27, 2006 by Blodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
skotina Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 na prodaju PRIEST Human - 60 lvl T1 - full T2 - 5/8 jos mnogo healing i pvp opreme, najbolji enchanti u igri na svim itemima, epic mount, oko 500g na acc trenutno, alc/herb 300/300 sa svim mogucim receptima + altovi sa nabijenim skilovima za pravljenje kesha vise informacija na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oblivion Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Troll Mage - 60 Server - Khadgar (PvE) Oprema - http://ctprofiles.net/4860052 Reputacija - BoN Fali 2k za exalted , CC revered ( 5k ) , AD revered ( 14k ) , ZG exalted , TBH honored. Od profesija ima Herbalism - 300 Tailoring - 300 sve mooncloth recepte i sve ono sto ide sa reputacijom iz gore navedenih. Sto se tice samog lika niko me nema na ignore niti je poznat kao ninja , u najjacem je guildu u hordi trenutno i moze da udje u bilo koji drugi guild bez problema. Prestao sam da igram zato sto je igra jednostavno izgubila smisao posle ovog novog patcha a i nemam vremeda na se cimam oko kupovine tBC-a cena - bid 200e bo 300e ponude saljite na PM ili na mail aca_marko@yahoo.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Kupujem Tauren Druida na bilo kom PVP EU serveru Od opreme bi bilo pozeljno samo koji deo t1 i mc oprema PM ME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) Prodaje Nightelf priest-a lvl60 sa servera Stormreaver (alliance) Oprema : full t1 , t2 , 2 dela tier 2.5 (bice full t2.5) raptor epic mount iz ZG-a, zilion ostalih epix-a od random bosova, zul gurub itd itd.. Moguc transfer, moguce da se ostane u guildu, guilda radi 10 bosova u naxxu (nisam nista uzeo iz naxx-a ali mogu da uzmem sta god pozelim) , moguce su sve opcije. Nisam napisao i uradio ct profil ali ako je bas potrebno da se uradi nije problem, za sve ostale informacije i ponude PM. Hvala Edited December 25, 2006 by SaKaL_HuNtEr die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrsa Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 (edited) Nema. Edited February 8, 2007 by mrsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikftw Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 (edited) Ode.. Edited April 13, 2007 by bikftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola86bg Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 (edited) rfewfrweesf Edited February 10, 2007 by Nikola86bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakiz Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Prodajem acc :server - Frostmane ,horda,tauren shaman-lvl 60 i orc warlock lvl 58.Shaman ima par epica , unstopable force, exalted sa AV herbalism 315 i alchemy 300 i sve recepte (znacajnije) Cena prava sitnica :50 eurica kontakt na 063/8795609 ili PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenjin Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 (edited) Nvm Edited January 5, 2007 by Lenjin vulgarni potpis --admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
skotina Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 MENJAM PRIEST - a Human - 60 lvl T1 - full T2 - 5/8 jos mnogo healing i pvp opreme, najbolji enchanti u igri na svim itemima, epic mount, oko 500g na acc trenutno, alc/herb 300/300 sa svim mogucim receptima + altovi sa nabijenim skilovima za pravljenje kesha !!! za bilo koju klasu/rasu samo da je horda i da moze da se transferuje na drugi server !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Prodajem level 60 maga, na PVP serveru, nije iskoriscen paid niti free transfer. Stoga, moguc je tranfser u svakom smislu biggrin.gif Mage je trenutno obucen u 5/8 T2 i 3/5 T 2.5. Dva epic mounta. Herbalism/Alchemy 300/300. Za profil i detaljnije informacije javiti se na private. Takodje na istom accountu se nalazi i NE druid koji je skoro dingovo 60, (PvP server, free transfer iskoriscen),stoga ima svega par epica koji su feral orijentisani. Profil maga na http://wow.allakhazam.com/profile.html?2198839 Current bid je 180 EU. Napomenuo bih da sam ja iz Novog Sada i iskljucivo bih se licno nalazio sa kupcem. Razlog prodaje je sto je vlasnik accounta otisao u vojsku pre mesec dana, moj najbolji drug inace, stoga nece vise igrati. On dolazi 13. na odsustvo tako da moze i on da prisustvuje primoprodaji ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenjin Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Ovako prodajem Account Warlock 60 i Warrior 50 ... Znachi Warlock je bio u najboljem Guildu na Serveru u Hordi on je Undead ali sam ga posle Guild Disband ja obrisao i samim tim izgubio iteme znachi sada se shetam u nekoj tamo plavoj opremi A warrior je zato mnogo bolji ima Dobra oruzhija poznato je ko mi je Main bio tako da se guild mozhe vrlo lako naci Ima mount i 50g :P...Warlock ima 2 Epic mounta (Dreadsteed i Puple Undead Warhorse) takodje na warlocku su profesije Ench 300 i Tailoring 300 ima dobru reputaciju znachi ima dobre recepte i mnogo je dobar za pravljenje para za warra :P.... Prodajem ovaj Account zato shto nemam nameru da igram u TBC... P.S. Warlocka je wrlo lako Equipovati sa ovim novim PvP Sistemom i ima 7k Honora ... Oba lika su na Sylvanasu i transferable... Mozhete da me kontaktirate preko PM ili preko gr_ilic@yahoo.com Josh jedna stvar Account se iskljuchivo prodaje tako shto cemo se ja i potencijalni kupac sastati... Cena je 70 Eura .... vulgarni potpis --admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Prodajem account sa 1 characterom: server: frostmane strana: alijansa character: night elf druid lvl 50 Imao sam i main-a paladina sa tier1/tier2 ali je obrisan i disenchantovana oprema. Cena? Prava sitnica, 25eurica Kontakt putem pm-a ili mail-a filler.125 [at] gmail [dot] com A, transfer novca putem post net-a ili kako se vec dogovorimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts