Jump to content

DOMACI SOKOVI

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jbt kad ste pre razvili topik...elem pijem od domacih nectar breskvu,la vitin koktel(iako je sad postao tolika hemija da jbt pecka u ustima:))),kul mi je i antistres,next ananas...inache dosta pijem hello multivitamin farbe jer ga moja sesha dosta pije pa ga skoro uvek imam u kuci...inache ne obracam paznju na zdravlje pa jako puno pijem gazirano,cak imam veoma cest trip da cirkam frutela kolu kad nemam kinte za original...jednostavno volim...ali opet mi nisu jasni ljudi koji piju kiselu...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pijem sta ima gajbi, u ugostiteljskim objektima pijem pivo, kocu, kafu i ta sranja, ako ja bas kupujem za gajbu, uzmem nekst po nekoj inerciji, inace me boli kurac...

krava je bog:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

e da,jos jedno pitanje,u chemu je char jesti/piti nesto light?Kad je to jebeno toliko losijeg ukusa u odnosu na original da ja nemam rechi...kad cujem da neko pije nesto light odmah pomislim da gleda Glamuramu i Lunu Lu :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

e da,jos jedno pitanje,u chemu je char jesti/piti nesto light?Kad je to jebeno toliko losijeg ukusa u odnosu na original da ja nemam rechi...kad cujem da neko pije nesto light odmah pomislim da gleda Glamuramu i Lunu Lu :)))

Ja sam pocheo to da pijem jer je nekim sluchajem tjale uvek donosio Light u kutju, posle nekog vremena sam se navikao i sada mi je obichna Coca Cola bljak tako da se stickujem sa Light verzijom. Mada retko kada pijem sokove (gazirane, negazirane), kada sam kod kutje cirkam Kocu ili vodu, u kafitju uzmem ili kaputjino ili pivo.

Mada gotivim strashno Next od Jagode, to je jedini votjni koji pijem chesto.

/peace

lol,pa cola light ima X puta vise kancerogenih aditiva od obicne...

ALI NE GOJI!!!!!11oneoneoneelven

BOLJE DA UMREM MLAD I LEP NEGO MATOR I DEBEO!!!1one

[:D]

Ja sam pocheo to da pijem jer je nekim sluchajem tjale uvek donosio Light u kutju, posle nekog vremena sam se navikao i sada mi je obichna Coca Cola bljak tako da se stickujem sa Light verzijom. Mada retko kada pijem sokove (gazirane, negazirane), kada sam kod kutje cirkam Kocu ili vodu, u kafitju uzmem ili kaputjino ili pivo.

Mada gotivim strashno Next od Jagode, to je jedini votjni koji pijem chesto.

/peace

ALI NE GOJI!!!!!11oneoneoneelven

BOLJE DA UMREM MLAD I LEP NEGO MATOR I DEBEO!!!1one

[:D]

hahaha jbt,koje ti autogolove dajes :)))))

gruja novi alen

a brate, filozofija&kontekst&procedura&stagod koce lajt i pljuga lajt nemaju veze jedni s drugim:)

ja sam probao da pijem lajt, kao, ajde da se naviknem ko zna zasto, ali nema sanse, evo baca mi se pegla cim pomislim, ne moram ni da pomirisem, samo se mentalno flesujem i gagujem se:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

brate uzmi probaj majonez light

o bozhe,kako sam samo bio srecan kad sam za neki post mogao jesti salatu sa majonezom...kad sam probao taj majonez light pitao sam kevu da joj se slucajno nije pokvarila salata,posle sam provalio da je fora u majonezu...

chips light isto brate ima ukus ko onaj zhiv krompir sto pojedem kad ne zelim da idem u skolu :)

cola light necu komentarisati...

o pljugama necu komentarisati jer ne pusim...

gruja novi alen