Jack-O-Lantern Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 jel ste chitali njegove knjige? napisao je kandze, djavo je moj drug, pikavci na plazhi, ples sitnih demona i josh neshto sa crvenkapicama u imenu ;) od toga sam prochitao sve sem crvenkapica. mnogo jako pishe, drzhi te knjiga, a i skroz zanimljive temice. dodushe malo radja bes i depresiju tokom i posle chitanja, al kapiram da je zanimljivo iskustvo ;) za kandze je dobio zlatni bestseler, prevodjen je na mnogo jezika, bla, bla.. chesto uchestvuje u nekim emisijama na tvu, sad je bio kada je bilo ono za velikog brata, kao ko da se vrati i to... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 poceo sam da citam kandze i smorio sam se. nije toliko dobar koliko se uklapa u medijsku prichu i koliko ga promovishe b92. Literarni mediokritet koji je uspeo da se probije samo vezama. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ^Word. Vidojković je dileja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Vidojkovic je realno defekt, ali su mu knjige kul... @jack word za bes i depresiju, unisti me skroz jbt.... @igi po meni su kandze najlosiji deo, ali opet, sumnjam da bi se tebi "Djavo" i "Demoni" svideli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 procitao sam kandze i jedino sto sam zapamtio jeste da sam se par puta nasmejao na ipak dobre fore :) onda sam uzeo da citam djavo je moj drug, pa batalio posle 10-ak strana...ne volim kad pisac pise ko da ima program u koji ubaci imena likova, mesto i vreme, a program mu izbaci pricu :). mnogo bre sablonski ala den braun :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 procitao pikavce, djavo i kandze do pola jer me je mnogo smorilo decko sad vec covek pise istim stilom kao kad je imao 15 godina a trebalo je da odraste jedno je kad pises o tinejdzerskom dobu kad su ti samo alkohol i ribe uglavnom u glavi a kad vec odrastes, zavrsavas fax i pocinjes da se bavis politikom trbalo bi malo drugacije da pises i razmisljas inace djavo je moj drug sam citao jos dok nije bio u b92 tad je bio neki drugi izdavac i tad mi je bilo simpaticno sad mi je bas smor Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Prochitao sam Kandze i Ples. Lichno mislim da je u Kandzama mogao izostaviti fantazijske elemente i knjiga bi bila ok. Ples sitnih demona je ok knjiga, onako lagano za dan-dva. Ne bih znao da li su mu sve knjige slichne, poshto sam samo ove navedene prochitao. Generalno, dobro opisuje situacije - dosta dinamike u pojedinim momentima. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Bio je on jednom gost u petoj gimn,pricao o svom zivotu,knjigama itd i tu sam uzeo ''kandze''. Knjiga nije losa ali nije ni neko cudo,malo se israo ali dobro,pesnicka sloboda :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Chitala sam kandze i pikavce, ok je, mada me nervira shto kopira bukovskog. Kapiram da cu prochitati i druge knjige ako mi padnu pod ruku. Kolko sam chula sprema se i film 'kandze' Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 poceo sam da citam kandze i smorio sam se. nije toliko dobar koliko se uklapa u medijsku prichu i koliko ga promovishe b92. Literarni mediokritet koji je uspeo da se probije samo vezama. Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Kolko sam chula sprema se i film 'kandze' just what the world needs, još jedan domaći film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 just what the world needs, još jedan Ivanov genijalni komentar koji nam otvara oči i saopštava konačnu istinu Kad blizu njih sjedim u skupštinu, ja nos držim svagda u rukama, da ne držim, bih se izbljuvao! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 ^? Mediokritet? Kako to tvrdish kada nisi prochitao knjigu? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 ^? Mediokritet? Kako to tvrdish kada nisi prochitao knjigu? Ivan je napisao i knjigu? Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Naravno da moze da se kaze za neku knjigu da je medikritet a da se ne procita. Svasta! To se zove iskustvo, znanje i mudrost. Inace bi se sve svelo na "ukus", a to bi bio veliki civilizacijski nazadak. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 a tek što je lako reći za domaći film da je šit iako ga nisi pogledao, ihaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Upoznao sam lika, zna ga stari pa kao zvao mene da se upoznamo ovo ono... lik je... shaban? da se tako izrazim, malo je previshe ljut na svet oko sebe i pomalo to previshe forsira "na svetlost dana" a ipak ima malo vishak godina za takvo ponashanje... Mislim ono, nijedan korak dalje od ostalih wannabe "world interpretera" ... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 ^ Pobogu, pa Spice Platinum, decko je drkadzija... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ma nije, drkad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 You're the expert Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Naravno da moze da se kaze za neku knjigu da je medikritet a da se ne procita. Svasta! To se zove iskustvo, znanje i mudrost. Inace bi se sve svelo na "ukus", a to bi bio veliki civilizacijski nazadak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Divac druzhe, mogao si mi dati te knjige da prochitam, ako su tvoje... Ali ako je kao shto kazhesh dodushe malo radja bes i depresiju tokom i posle chitanja, al kapiram da je zanimljivo iskustvo ;) onda nzm bash da li da se upustim, dosta mi je razredne u shkoli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Uzhasan mi je pisac. Tolko nadobudan i nadmen neosnovano. Igrom slucaja sam u celoj toj pank prici bio jako dugo i znam da njega i njegovog benda nema ni od korova tu tako da je i ceo taj njegov imidz "divljeg momka" izfabrikovan zarad bolje prodaje ili chegavetj, a sve pod okriljem samizdata . Mediokritet kao sto neko rece ovde, a mozda ni to. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 mohija za pisca! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts