Jump to content

Marko Vidojkovic

Recommended Posts

jel ste chitali njegove knjige?

napisao je kandze, djavo je moj drug, pikavci na plazhi, ples sitnih demona i josh neshto sa crvenkapicama u imenu ;)

od toga sam prochitao sve sem crvenkapica.

mnogo jako pishe, drzhi te knjiga, a i skroz zanimljive temice.

dodushe malo radja bes i depresiju tokom i posle chitanja, al kapiram da je zanimljivo iskustvo ;)

za kandze je dobio zlatni bestseler, prevodjen je na mnogo jezika, bla, bla..

chesto uchestvuje u nekim emisijama na tvu, sad je bio kada je bilo ono za velikog brata, kao ko da se vrati i to...

Alan Smith ftw.

procitao sam kandze i jedino sto sam zapamtio jeste da sam se par puta nasmejao na ipak dobre fore :)

onda sam uzeo da citam djavo je moj drug, pa batalio posle 10-ak strana...ne volim kad pisac pise ko da ima program u koji ubaci imena likova, mesto i vreme, a program mu izbaci pricu :). mnogo bre sablonski ala den braun :)

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

procitao pikavce, djavo i kandze do pola jer me je mnogo smorilo

decko sad vec covek pise istim stilom kao kad je imao 15 godina a trebalo je da odraste

jedno je kad pises o tinejdzerskom dobu kad su ti samo alkohol i ribe uglavnom u glavi a kad vec odrastes, zavrsavas fax i pocinjes da se bavis politikom trbalo bi malo drugacije da pises i razmisljas

inace djavo je moj drug sam citao jos dok nije bio u b92 tad je bio neki drugi izdavac i tad mi je bilo simpaticno sad mi je bas smor

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

Prochitao sam Kandze i Ples. Lichno mislim da je u Kandzama mogao izostaviti fantazijske elemente i knjiga bi bila ok. Ples sitnih demona je ok knjiga, onako lagano za dan-dva.

Ne bih znao da li su mu sve knjige slichne, poshto sam samo ove navedene prochitao. Generalno, dobro opisuje situacije - dosta dinamike u pojedinim momentima.

• 2 weeks later...

Uzhasan mi je pisac. Tolko nadobudan i nadmen neosnovano. Igrom slucaja sam u celoj toj pank prici bio jako dugo i znam da njega i njegovog benda nema ni od korova tu tako da je i ceo taj njegov imidz "divljeg momka" izfabrikovan zarad bolje prodaje ili chegavetj, a sve pod okriljem samizdata [puke]. Mediokritet kao sto neko rece ovde, a mozda ni to.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR