badnick Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) iskakicu veliku kakoo voodoo ,imas problema sa globalizacijom,komercalizacijom i ostalim sranjima.a da te ja priupitam nesto. da zivis u americi ili negde napolju,da li bi kupio najnoviji album grupe anthrax ili kako vec?kolko istih kao ti bi kupilo jer misli da na to vredi dati pare?cdovi se snimaju da bi se prodali.TACKA.muzika se pravi iz sasvim drugih razloga.TACKA.ta dva kad se pomesaju dolazi do komercalizacije.opet komercijalizacija umiksuje opet sa ljubavi prema muzikom dolazi do kvaliteta.kvalitet ja pojmim kao neku muzicku grupu koju ista grupa relativno inteligentnih bica slusa duzi period.ne mora da bude grupa,moze i dj i izvodjac ,vreme moze biti da kazemo 10-15 god za pocetak.ali sto duze to bolje,sto vise to bolje. sta bi radio da nije INTERNETA(razlog sto pisem velikim slovima nije ironija nego cisto naglasavanje)i piraterije.dakle sta je internet.globalna mreza-globalizacija.kazes smetaju ti britni fifti i ostali jer ti kad ih vidis mislis odma na komercijalizaciju i velike kompanije koje zgrcu pare.a da li se nekada skinuo neku pesmu od britni?da cujes o cemu peva,a ne da gledas spot?ne?zasto?zato sto ti je neki tamo spot gde pokazuje sise,i ta globalizacija stvorila negativnu sliku o istoj. moras shvatiti da sve sto neka osoba radi,kako se oblaci,kako peva,tebi stvara imidz(sliku) o njoj.tako da nemoj da se ljutis na ljude kojima metal stvara odbojnost jer su videli negde kako neko peva,kako se oblaci,ili kako se ponasa.jednostavno metal stvara neku sliku mrznje.i ljudi ne zele da cuju da li tu postoji i pozitivno emotivnih pesama. a opet mozes mi reci da metal ne dira u emocije? sto me podseti na onaj topik gde ste pljuvali emo i cuskali ga cas u pank cas u metal.mohi kaze,a ne to je sranje to je metal,vudu kaze nenene to je sranje to je punk.a sta je emo?emocije?zasto prikrivati emocije,makar bile i one negativne(neuzvracena ljubav,problemi u porodici,odbacivanje od drustva...). citava muzika je zasnovana na emocijama i komunikacijama vise ljudi.ako ti nije jasno ti pogledaj unazad malo,kako je nastala muzika.dakle ne pricam ni o klasici ni o doorsima ni o metalici.pricam o zvukovima.nemoj da te je sramota svojih korena i "primalnih nagona"(jer oni kako god obrnes postoji,imamo zelju da nastavimo ljudsku rasu). na osnovu zelje muzjaka majmuna i zenke majmuna(oprostite sto ne mogu da se setim tacnog naziva majmuna:))da komuniciraju.nisu imali govor,pa su rukama sve iskazivali.muzjak krene da lupa o pod jer je gladan.zenka ga pomazi i time mu pokazuje da ga razume,i ona je gladna.dakle muzjak je agresivan,lupa jako i brzo stvara ritam,a zenka oce na smiren nacin. nije bas tako ali ono:) nesto kasnije dodjose oni do upotrebljivanja jezika.i tu su poceli problemi. -covece bre ne seri. -a sta si ti mislio time? ali u licnom kontaktu postoji nesto sto se zove gestikulacija.tako da to olaksava stvar. dobro,i to se prebrodjavalo godinama i godinama,pa dodjosmo do klanrur foruma krajem 2006. godine,i brda njih koji bi recima i gestikulacijom objasnili nesto ali oce da kuckaju.zato sam ja rekao o ukusima ne raspravlja,jer na forumu ja nesto ne mogu da objasnim rockdudbgu ili nekom drugom,a pri tom ih i ne poznajem licno.mozda bi mi najlakse bilo da kazem JEDI GOVNA FFS KOJI SI MORON(dobro ovo je vec ironija:)).dakle ne svidja ti se elektronska/narodna/grand muzika.molim lepo,cao zdravo vidimo se posle.idi na metal topik pa komentarisi o metalu sa svojim istomisljenicima a ne da govnas ceo muzika forum. mene iskreno boli paja za tebe,jer nemam razloga da te postujem.o muzickom ukusu mogu da kakim samo sa nekim koga poznajem i/ili mi je do njega stalo(porodica,drugovi,devojka...). ne mogu da verujem kolko neki mladji ljudi izrazavaju nepostovanje prema osnivaocima ovog foruma.kako kenjaju da je forum za odrasle.nije.pogledajte admine,i clanove RUR klana.oni su napravili forum da bi na njega dolazili klinci koji igraju igrice.jeste odrasli smo malo,zanimaju nas i druge stvari.ali ovo sad je preraslo u sve i svasta.ah ta globalizacija. evo ovo bi ja jednom coveku objasni za 2 min,a trebalo mi da odkucam 15.zajebite filozofiranje,oduzima mnogo vremena:) Edited November 22, 2006 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 e jebiga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 eh da i nekoj da mi kakis po repu(hip hops,rnb slicno)jer ja vidim da i sam znas da postujes prave tekstove,i korene te muzike kada su ljudi pisali glomazne tekstove i repovali ih da bi rekli dosta stvari.godine ce pokazati da li ce rap opstati. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Britni ima hmmmm... 2 mozhda normalne pesme sve ostalo je crap and shit. Ali spot joj je do jaja i onda je to kao HIT! I masa klinki je kopiraju i kupuju njene diskove. Realno svaka grupa gleda da se probije i da svi chuju za nju. Pa sada ako nije na MTV-iju odmah pljuje po njemu itd. Dok nisam imao net MTV mi je doneo bash dosta radosti. Tipa gledao sam spotove Gorillaza koji su mi bili do jaja i gde nigde drugde nisam mogao da ih vidim (mislim na onaj spot za pesmu Clint Eastwood koji je tako predobar ). Ovo je samo primer. A i nisam video da voodoo_ neshto pljuje po MTV-iju? Ko kazhe da je protiv? Mozhda dechko nema nishta protiv njega ali ne mora da ga voli sada. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 chekam Mohijev odgovor Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 voodoo mane ,samo cu ti reci roots posle ovog posta.koreni.ako ti nije jasno zasto ja mislim da voodoo ne kapira neke stvari ti uzmi pa pogledaj voodoo>find members topics.ako ti opet nije jasno pogledaj jos malo unazad ne mogu da trosim vreme vise i svakom pojedinacno objasnjavam,ako se i mohican ne slozi,opet dobro.ima 20 i kusur godina,pa nek razmislja:) ali na forum dolaze i mladji,i nije lepo da vide kako jedni druge pljujemo. sve kapiram da sto vise budem komentarisao ovo sto pisem,sve dublje cu se uvlaciti,tako da me necete vise videti u ovakvim i slicnim topicima. decja masta radi svasta,ali ne kad cita mrznju(hejt). Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 vi se jos niste smorili jbt :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Smorice se ko foke kada ukapiraju da nece nista ama bash nista postici pljuvanjem jedni drugih , i po njihovoj mjuzi :) ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ali, ali, ja sam samo hteo da ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 LOL NEMAS POJMA Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Košava > MTV YOU SUCK, BOTH OF YOU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 PALMA PLUSSSSSS Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Dinosaourus Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) stvarno ne shvatam o kom nepostovanju osnivaoca foruma pricas (hoho, Lucky i drugari, Veliki Strupmf i savet staraca ) fprum jeste prvenstveno otvoren za gamere, ali ne pricaju gameri samo o igrama... cemu ostali subforumi, ako je prica smisljena samo za igre. a uostalom, to sto se mi pljujemo medjusobno je vrsta sporta... i svakako diskusija. mozda ne kvalitetna koliko bi trebala da bude, ali diskusija jeste. poenta foruma je da ljudi diskutuju. moja poenta je da tvoja poenta i nije neka... i ja sam pljunuo po tebi i nisam za trcanje po drugim temama, i pljuvanje u njima. ako neko ima nesto da kaze o necemu, nek startuje svoju temu. tako nece "zagaditi" pricu drugim ljudima. i tako. ja sam metalac \m/ Edited November 24, 2006 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ajde! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 CHIZRA JE METALAC, TO ZNACI DA IDE U SEKT!1U!!1!! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 brate, ladno se tripujete jedanes strana:) za mtv mogu da kazem i pozitivne i negativne stvari, tako da me boli kurac da ih pisem:) btw, emo je pank bre, otkud vam uopste trip da je to metal? nisam ovo svadjalacki rekao, nego stvarno, ne bi ga turio u metal (koja izjava) nikako... rep je crko devedesetih i sumnjam da ce da se vrati, barem ne vidim to u skorijoj buducnosti (15-ak godina sledecih)... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 dakle... o ogranicenosti metalaca.. i kako sam ja ustvari politicki korektan :P [02:26:06] <+Dreaming_into_reality> soad? [02:26:06] <+Eden> sada mi ratvorili topic S.O.A D. [02:26:11] <+Dreaming_into_reality> hehehe [02:26:11] <+Eden> da da [02:26:14] <+Dreaming_into_reality> ma daj [02:26:18] <+Dreaming_into_reality> ljudi su zakon [02:26:22] * ChVaRaK_U_TaMi is now known as Unknown_artist [02:26:26] <+Eden> :D [02:26:29] * @ch1zra \m/ Wolfsbane - Smashed and Blind // Down Fall The Good Guys // -[ 04:40 ]- [02:26:32] <+Dreaming_into_reality> a i jedini su se bunili [02:26:37] <+Dreaming_into_reality> kada su nas bombardovali [02:26:37] <+Dreaming_into_reality> :D [02:26:56] <+Eden> znam zato ih i strasno gotivim [02:27:06] <+Dreaming_into_reality> a ti uglavnom shto ne podnose takve bendove su pozeri [02:27:13] <+Eden> a i jermeni su pravoslavci btw [02:27:13] <+Eden> ja kontam [02:27:13] <+Eden> ^^ [02:27:25] <+Eden> :) [02:27:25] * B[a]alBehrit is now known as BaalBehrit [02:27:25] <+Dreaming_into_reality> i slushaju metal chisto jer misle da su ql [02:27:28] <+Dreaming_into_reality> i da su strashni metalci [02:27:33] <@ch1zra> jeij, ajde svi da drkamo na soad :) [02:27:47] <+Dreaming_into_reality> pa im to daje pravo da pljuju po svemu ostalom [02:27:47] <+Dreaming_into_reality> :D [02:27:52] <+Eden> hah [02:28:00] <@ch1zra> [02:27:06] <+Dreaming_into_reality> a ti uglavnom shto ne podnose takve bendove su pozeri zsnaci koliko je ovo kretenska recenica, nemas pojma.. isto kao da ja kazem svi koji ne vole Blaze-a su kreteni i pozeri [02:28:08] ---> JOIN * death_C-K *!*Gost@*.7DB9F318.35A90C92.IP [02:28:14] <@ch1zra> limited edition, a ? :) [02:28:22] ***> PART * ladyinblack [02:28:40] <+Unknown_artist> ne [02:28:46] <+Dreaming_into_reality> <@ch1zra> [02:27:06] <+Dreaming_into_reality> a ti uglavnom shto ne podnose takve bendove su pozeri zsnaci koliko je ovo kretenska recenica, nemas pojma.. isto kao da ja kazem svi koji ne vole Blaze-a su kreteni i pozeri ----- prochitaj ostatak pa onda prichaj jbt [02:28:54] <@ch1zra> a.. blaze nije pravoslavac ?? [02:29:26] <+Eden> nije u tome stvar [02:29:29] <@ch1zra> nego [02:29:29] <+Dreaming_into_reality> i ako si metalac to ti ne daje ama bash nikakvo pravo da pljujesh po ostalim grupama i muzici [02:29:34] ---> JOIN * Black_Jack *!*user@*.dip0.t-ipconnect.de [02:29:40] <@ch1zra> pa ja ne pljujem.. [02:29:49] <@ch1zra> a to sto mi se ne svidja njihova muzika je druga stvar [02:29:54] <+Dreaming_into_reality> pa ne kazhem da ti pljujesh [02:30:00] <+Dreaming_into_reality> vetj uopshteno [02:30:13] <@ch1zra> pa govoris uopsteno da metalci koji ne podnose sistem nisu metalci, nego pozeri [02:30:17] <+Eden> naravno [02:30:17] <+Eden> svako ima svoj ukus [02:30:20] <+Dreaming_into_reality> ne govorim to! [02:30:26] <@ch1zra> [02:27:06] <+Dreaming_into_reality> a ti uglavnom shto ne podnose takve bendove su pozeri [02:30:26] <@ch1zra> [02:27:13] <+E [02:30:30] <@ch1zra> ?? [02:30:32] <@ch1zra> ne ? [02:30:35] <+Eden> npr ja ne volim zlada :D [02:30:37] <+Dreaming_into_reality> prochitaj ostatak ch1zra! [02:30:42] <@ch1zra> daj mi c/p [02:30:57] <@ch1zra> jer ja iskreno ne vidim nista sto govori suprotno od ovog sto sam ja kazao dakle.. stvarno smo generalno gledano kreteni... kolko god se mi trudili da to ne priznamo :\ al onda, generalno gledano, svi su kreteni Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ovaj topic je jo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 METALCI IMAJU VECI I DEBLJI !!!!!111!1!!!!1! znaci jebeno sam morao :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 nos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Srednji prst na nozi? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 NOVCANIK!!!!!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Dinosaourus U are talking to me ?:) To nesto na moj racun :) ? Oo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 ne, definitivno ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts