exile Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 hm,Coko otkud Yoda zna za klinke iz pete ? [:D] Mozda Nigger predaje ovoj tvojoj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 ^^ Predaje,pricala mi danas hihi ;) kad vec idemo u off topic da odemo totalno sta kaze jedna klinka za novog progfesora informatike na forumu pete: A i šta se žališ što je otišao sa bloka, trebali ste i vi :-) Bitno da je on sladak Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 DA COKO DA UCHISH ONU PUSTU ANATOMIJU!!1 btw, mozda dodjem 25... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Ljudi ako vas ide u broju rachunajte i jednog industrijalca sa komunistichkim vijklom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Ja dolazim ako će Stalja da me vozi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 A i šta se žališ što je otišao sa bloka, trebali ste i vi :-) Bitno da je on sladak TO TO TO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 18, 2006 Author Report Share Posted November 18, 2006 haha ucinilo mi se da si napisao DOLAZIM COKO SAMO DA PUSTIS ANAKONDU (pesma, ne anakonda medju nogama bezobraznici) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 ahahah, ovo je zapravo totalno prajsles, profan i đaci bleje na istom forumu.. Pa tako i treba da bude. Odnos izmedju djaka i profesora treba da bude zdrav, a ne zasnovan na nekom strahu itd. Nego nigeru ocesh ih zvati na zhurke na kojima budesh radio? :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 bilo je kasno :/ nemoj sad da se vadis kad svi znamo da ti se prividja cokina anakonda ololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 OH PRC AH SHTRC Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 Ovo obicno ne govorim, ali takvu jebeno dobru zurku ste propustili.... Dzizis krajst, odo da spavam, prebijen sam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ovo obicno ne govorim, ali takvu jebeno dobru zurku ste propustili.... Dzizis krajst, odo da spavam, prebijen sam :D Coko idiJote, shto nisi zvao? :/ Ja sam tek sada video ovaj topic, blaaah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ovo obicno ne govorim, ali takvu jebeno dobru zurku ste propustili.... jbg matori malo smo se ulenjili, a i neshto mi se u poslednje vreme ne slusha nishta hevi :/ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Coko idiJote, shto nisi zvao? :/ Ja sam tek sada video ovaj topic, blaaah! sedi jedan Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Bash mi je subotom trebalo jebeno trovanje hranom. Vidimo se 25. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 jbg matori malo smo se ulenjili, a i neshto mi se u poslednje vreme ne slusha nishta hevi :/ sedi jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Druga je 25.11. i klubu Arhiv, ova je otvorenijeg tipa, isto Pancevo jelte: Dj Milos Vujovic / Dtox Dj Nenad Stankovic / Groove Refinery Dj Snail / Circles Ovaj prostor je fantastichno odradjen, super light, zvuk i ostalo, prima oko 250 ljudi, nadajmo se da cemo popuniti koliko mozemo. Lokacija u centru panceva, lako cu da objasnim svakome ko bude hteo da dodje, samo se prati "the yellow brick road". Izgled plakata i flajera za ovu zurku necu ni da kachim, uzasan je :) Ulaz free Idiote, ne zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Ma jok, u originalu je trebalo da bude 25.11., ali je pomereno na 2., a posto realno bole ikoga kurac sa rura da dodje mrzelo me da ispravljam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 a sta ce ti ovo "sa rura"? :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Jebi se Coko, da me je mrzelo juče da te cimam na mob, verovatno bih te večeras tra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 a sta ce ti ovo "sa rura"? :) ZATO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Jebi se Coko, da me je mrzelo juče da te cimam na mob, verovatno bih te večeras tra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 LAL NEMATE ADSL ALALALALAL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 VUDU TI SLU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Nego nigeru ocesh ih zvati na zhurke na kojima budesh radio? :D Narafski, nisam ja Exile da vrtim a da ne zovem A za onaj forum gimnazije neam komentar... Zeli ostati u ilegali, molim vas pomozite da se ne otkrije moj troo identitaaaaah !!! Edited November 26, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts