Doa Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Imam na 17 dvd-a ova VIDEO SPOTOVA, preko 2000, najvise RAP, uzivo, koncerti, sve odabrani spotovi hitovi sto se vrte po MTV-u, sve su dvd divx snimci... Cena : Svih 17 dvd-a ova 8500 dinara, 500 po dvd-u sve u paketu . Ne prodajem pojedinacno, jer ne isplati se, .... PEACE. Info MSN doa@mpgames.org . HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Brate ne mogu da verujem da nemo moze da bude takav da prodaje spotove i to za 500 din/disk lol! Kada sve moze da se skine. Evo npr ja imam 140 giga spotova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 shatore, ti stvarno koristish linux ...... Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Jebote koje dranje, a ja svoju muziku menjam disk-za-disk... PS. "odabrani spotovi hitovi sto se vrte po MTV-u" LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 sto ste mu smorili akciju taman je imao plan kako da se obogati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 sto ste mu smorili akciju taman je imao plan kako da se obogati Na ovaj nachin moze da se nada da ce mu neka tetka ustaviti neko bogatsvo u americi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 a jesu li ti "dvd divx" snimci ripovi sa tv-a ili original bez kojekakvih logoova i stampova nekih televizija ? This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 brate 500kinti disk,da li ti imas imalo mozga? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Obratite paznju na folder "prave sise" kod Statora Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Bolje obratite pazhnju na folder "Marija" & "Tosa" [:D] Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 a dole se skida wild things 2 :PPPP This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 ne skida se, vec se uploaduje :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 obratite paznju na folder alternativa!!!! sta hejtujete coveka svako od vas ima cecu na kompu ;) ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 8500 dinara, 500 po dvd-u sve u paketu . Ne prodajem pojedinacno, jer ne isplati se, Da da prodajes pojednicano ne bi imao i 400 din po disku... Ljudi rade ceo dan za 800 din... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 jebi se, statore, imas lepiafa!!!!! I want it!!!! Mislim, lepiafa... OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 za 500 dinara mozhesh da nosish i denira i spajdera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Lepiaf tosa marija i stator su sve useri na kompu :) Nazalost nemam crtani sa malim zutim piletom, ali radim na tome :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Mozesh li bar da dash spisak spotova Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 sto smarate covek pa sta ako prodaje 500 dinara po disku??? Decko je nabavljao kako je nabavljao to nema veze ali opet sta imate da ga gusite ako necete da qpite onda nemojte smarati i hejtovati topik :) mozda neko hoce da qpi npr neko ko nema net ? Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 pa isplatice mu se vishe da to skine sa dial-upa nego da da ovom indusu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 sto smarate covek pa sta ako prodaje 500 dinara po disku??? Decko je nabavljao kako je nabavljao to nema veze ali opet sta imate da ga gusite ako necete da qpite onda nemojte smarati i hejtovati topik :) mozda neko hoce da qpi npr neko ko nema net ? za 8500 mozhesh lagano da uplatish adsl i poskidash sve to za mesec dana, i da meni poshaljesh 5000 za profitabilan savet Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 a sta ako nekoga mrzi da to skida mesec dana i sve? :) sto da skida mesec dana kad moze sve to da ima za 1 dan? =] Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Dobro watch, kupi spotove Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 necu jer vec imam koji mi trebaju Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 lol pa kom ne odgovara nemora da se javlja, ja to downloadam 4 god sa ebanog diul up-a, ovde ja to prodajem za 600 din, uzgred radim u internet caffe, i likovi kupuje masovno, sad ono niste morali toliko da napadate, sta znam ja kome sta odgovara, ovde kod mene gde ja zivim josh nema ADSL a WIRELESS je skoro uveden, sto znaci mnogo je tesko doc do zeljenih video zapisa itd.... HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts