Jump to content

Vista

Cold Fingers

Recommended Posts

Ono sto je meni najvise razveselilo je cena viste (dosta visa od xp-a u raznim varijantama) plus izgleda ipak definitovno, idiotski sistem reaktivacije.

Ako neko nije upoznat : kupis vistu i platis 250 dolara neku ok verziju sa aerom i tako nekim "encanced security issues" blah. Super sve radi. Dobijete novu graficku. Instalirate je. Zelite da je instalirate na clean OS. Reinstalirate vistu. Shvatite da se reinstalacija (ponovna aktivacija) placa 20 dolara. LoL

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

microsoft ima plan da pocne da iznajmljuje svoje operativne sisteme :p

Inspiracija im je WoW za koji horde korisnika placaju mesecnu pretplatu...

.."U danasnjem saopstenju Ministarstvo Finansija najavilo je odobreno poskupljenje zakupa Windowsa od 31% za racunare u vlasnistvu fizickih i cak 78% za racunare u vlasnistvu pravnih lica, takodje je najavila uvodjenje olaksica za najugrozenija domacinstva, i pretplatnike WoW-a koji su vec optereceni mesecnim nametima, uvode se i "dani nadoknade" za sve korisnike koji zbog restrikcija struje nisu realizovali svoju mesecnu pretplatu na operativne sisteme Vista, Glista i Nechista po sistemu - 2 dana bez struje - 1 dan duza pretplata, za starije operativne sisteme ova olakshica ne vazhi..."

Statore jel mogu preko veze da dobijem kad bude trebalo etiketu "Open Source Zealot" a da ne moram da idem okolo i deinstaliram 1001 Windows?

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

sve mogu da shvatim ali ne i zasto bi mi neko naplacivao reinstalaciju sistema, prilikom promene hardvera ili kada jednostavno pomislim da bi format dobro dosao?!?! pa to je kao kada bi mi autokompanija naplacivala svaki put kada upalim kola....

MS me odusevljava svaki put. Vistu bih verovatno kupio legalno, ali sam siguran da necu da placam prilikom svake reinstalacije...Sto me dovodi do pitanja, kako cu da reaktiviram sistem, ako on nije prikljuchen na net?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad