MaudDib Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Znachi konachno ispunjenje svih vlazhnih snova, ono shto ste oduvek sanjali :) DotA 6.38b 6vs6 !!! OMG umro sam od smeha kad sam video. kome je guzhva kada dodje 5v5 fajt ovde tek se ne zna ko pije, a ko placa :) verovatno je lik neshto sjebao prilikom razbijanja mape i zato ima nekih bagova, al bozhe moj :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porky. Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 ma i 10 vs 10 je malo ... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 mehh, imali ste bug na -aru u proslim verzijama da pre nego sto dobijes heroja uradis random i dobijes jos jednog heroja, i tako smo igrali 10v5, sto je najgore debili ne izvale dok neko iz tvog tima ne kaze omg what are you all doing on my lane, i onda izadje, a ti kazes 'stay it's 9v5. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 taman za rhh, da ne moraju dva coveka da se lade :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 to smo i mi rekli ;) ali posto obicno neko igra heroje ili nfs, onda ne vredi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 'stay it's 9v5. xD nego zanima me kakav je to bag sa medvedom i radijem Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 kad umre medved, efekat radianse ostaje na zemlji... sto ume da bude bolesno ako ti umre medved, lupam na ivici tvoje baze pa protivnik tesko moze da pushuje.. u svakom slucaju bug, koji se jos pride moze exploitovati.. u fazonu ili da pustis radiance medu da te prati ili da je ubijes pa ostane to sranje na zemlji... dakle, u svim ligama je to banovano. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuX Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 aaa zato se ja chudio zasto radi radiance tamo gde je medved umro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts