Jump to content

Trazim VEZU

Recommended Posts

samo se pitam kako si uspeo da skupis 5-6 kazne

pa mogi si neke leve podatke da im das bar jednom

U tome je fora.Dok je ortak mogao da mi muva tamo svasta imao sam vise povlastica (posto niko nije ni gledao sta on to pravi),a kad se to lepo vremenom oduzima od moje malenkosti i uporede oni lepo upisu da nisam imao kartu i to mu je to.Adresa pogresna,jedino imaju ime i prezime koje stoji napovlastici (koje je tacno zato sto je u vreme vadjenja bilo jos sve ok)

Naravno dugo se pricalo da oni kad ti uzmu povlasticu uisu podatke pa to bace u kantu i sl.U svakom slucaju kad sam dosao da izvadim novu kazu imas neke kazne ovde...Nista mi ne salju na kucu...

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

wow 12 sati dnevno.......no comment

u svakom slucaju,koji qrac napadate coveka lepo je pitao.

ok njegova je jebena graska u zivotu sto ne kupuje karte pa ga to skupo kosta,ali ako lik pita za pomoc a vi ne mozete da mu je pruzite iskulirajte topic,a ne ovaj jedan bole me kara da ti pomognem,drugi isto tako.sta se desilo sa ovim forumom?????

nekada je bio pun kul likova,sad se svi nesto napusavaju.

enivej,covece ustekaj te pare,nije 6000e i ubuduce svakog 1. u mesecu po markicu ili barem kartu na trafici.

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

lol kad smo kod izbegavanja kontrole...

Prilazi kontrolor jednom ortaku (koji pohadja francusku skolu) i kaze karte na pregled molim?

ovaj lik se okrece slozi neku facu da ne razume i kaze: Bonjour!

Kontrolor se okrene i nastavi dalje. lol

Inace u novcaniku drzim iskoriscenu kartu za bus, i ako naidje kontrola ja pokazem tu, a niko ne pogleda da li je overena u istom busu... Ponekad kada bas idem 1-2 stanice (fazon od gajbe do deusa) i ako slucajno naleti kontrola samo kazem da idem samo od zemuna do merkatora, i da mi je bez veze da trosim kartu, a shatro uvek imam kartu kod sebe itd.

Znaci, mozes svaku kontrolu na 'zhvaku' da prodjes lagano, makar bili neki debili ili neka zhena. Samo moras da se snadjes u prici.

U krajnjem slucaju, drzis neoverenu kartu kod sebe, cim vidis da se masa krece iz zadnjeg dela busa ka napred lepo overis za svaki slucaj i kraj. Sta je 30 dinara jednom u nedelju dana? (ako stvarno imas 'srece' u nalazhenju toliko kontrolora)

Edited by Mare

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Мени ни једном нису прегледали карту док сам носио маркицу а то је 3 месеца док трају предавања, кад је кренуо испитни рок нисам узимао и баш тад ме саватају, сва срећа имао сам неоверену карту :)

SCJP.png

Teska prica, mene savatali jednom ja poturio povlasticu bez markice i uzese mi povlasticu i ja kao zabole me kad tako rade vadicu samo povlasticu, i tako me savatala kontrola jos tri puta. I prodje par godina nisam se ni vozio basom kad opa sudski poziv! Nije bio odma za sud nego neka opomena da treba da platim nemam pojma kolko para nije bila neka velika cifra do 10k(mozda je nekad i velika) mozda, al ako ne platim u tom roku ide sudski proces i ja ae da platim imao kes da se ne smaram i brinem jos za to. Odem tamo u GSP ispod Dusanove i kao tu se setim da ja imam vise kazni i kao prso sam : ( Odem tamo i kao na salter odnesem tu prijavu bla bla.. I ladno mi pise samo za tu kaznu i jos sam je platio do 5k, slozio neku pricu da nisam znao, pravim se mutav.. Obrisa ona tu nesto dala mi priznanicu, i kao da proverim sve ae da uzmem ponovo povlasticu i markicu imao pare a i da vidim za ostale kazne i sve proslo etc..

Uglavnom pricao sa ortacima neko kaze da kad ti istekne licna karta a imas kaznu u gsp-u moras da je platis da bi izvadio licnu al kao (ne)verujem. Mislim da je trip kolko god imao kazni platis jednu otplatis sve, i drugar je uradio ovaj fazon kao ja.. To je bilo pre cca 3 godine mozda 2..

Poz...

1336¼

Ili uradis ko jedan ortak:

-Karta!

Bojler.

-Kakav bojler?

Kakva karta?

Ah zaista zanimljivo, i ja znam ortaka koji je to uradio, a cak i moj tjale ga zna. To mora da je neki ortak koji opasno mnogo zdere spajs.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Obicno imam neiskucanu kartu sa sobom za slucaj da vidim kontrolora pre nego on mene.A ako bas zagusti i neuradim nista bolje od recimo da budem na silazu jer "bas sad silazim a zurim u skolu i sl" dam adersu Vukovog spomenika bez broja.Ako je neki pametnjakovic pa pita " jebote gde je to?" lepo kazem "kod vukovog spomenika [:D]

A da izvadite povlasticu?

Jebote markica košta 730 dinara, nek ima 22 radna dana mesečno i nek ideš donekle i nazad, to je 16 dinara po vožnji maksimum, plus ako se vozikate više puta dnevno i menjate prevoz često, prevoz izađe džabe.

To je skupo, jbt tri meseca national geografika za to mosh da uzmesh ....

Ah zaista zanimljivo, i ja znam ortaka koji je to uradio, a cak i moj tjale ga zna. To mora da je neki ortak koji opasno mnogo zdere spajs.

Mora da mu treba za navigaciju dok se shlepuje u autobusu

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Sheyn ovo me podseti na spiku :)

Postoje 4 vrste ljudi.

Oni koje je bog dao pametne/sposobne pa mogu sami sebi sve da srede.

Oni koje je bog dao bogate pa sve srede preko kesa.

Oni koje je bog dao sa puno prijatelja/kontakta koji sve sredjuju preko veze/prijatelja.

I metalci....

[:D]

Sheyn ovo me podseti na spiku :)

Postoje 4 vrste ljudi.

Oni koje je bog dao pametne/sposobne pa mogu sami sebi sve da srede.

Oni koje je bog dao bogate pa sve srede preko kesa.

Oni koje je bog dao sa puno prijatelja/kontakta koji sve sredjuju preko veze/prijatelja.

I metalci....

[:D]

Postoje i oni koji samo prozivaju okolo a nemaju ni sex-life...Barem nisam u ovoj poslednjoj kategoriji [:D]

Verovatno cu da stekam kintu ove godine i platim sledece.

alo bre

idi plati kaznu ko svi mi ostali

i cuti

da neces mozda da trazis i vezu za posao kada zavrsis fax ???

A sto da je plati kao svi mi ostali pa ni mi nimo platili nijednu kaznu nego odradili povlastice i to je to onaj i negleda nju nego ako je ta boja to je to cak ni hologram nevidi [:D]

SENKA, IVKE

A sto da je plati kao svi mi ostali pa ni mi nimo platili nijednu kaznu nego odradili povlastice i to je to onaj i negleda nju nego ako je ta boja to je to cak ni hologram nevidi [:D]

Znam za tu foru.Moram samo da nadjem nekoga da mi pomogne sa tim.Nemam skeniranu novu povlastivu,mislim da ce biti problem ona plastika preko nje,oce skener na pravi sjaj na slici zbog toga.

To kad napravim,normalno uzimam ovlastice [:o)][8D]

Postoje i oni koji samo prozivaju okolo a nemaju ni sex-life...Barem nisam u ovoj poslednjoj kategoriji [:D]

Verovatno cu da stekam kintu ove godine i platim sledece.

nama su stizali i sudski pozivi i mi ih kulirali nemoj da im placas nista a i sledeci put nemoj da im dajes dokumenta [;)]

SENKA, IVKE