Snou^ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) Gledao sam u bioskopu u Francuskoj. Na izlazu iz bioskopa posle zavrsetka filma mislim da je 70% ljudi bilo nasmesno i pevalo pesme iz filma. Block Party Film je ustvari napravljen kao dokumentarac o Block Party-ju koji organizuje Dave Chappelle i naravno o citavoj organizaciji toga. Naravno Dave je glavni akter, i ne secam se kada sam se vise smejao gledajuci film/dokumentarac. Mislim da cu skinuti film i gledati ga ponovo, jel je stvarno lak za gledanje, smesan, ima dobru muziku i komediju da zavrsite na podu i valjate se. Preporuka stvarno svima. Jedini minus je mozda sto malo sluzi i kao propaganda u smislu da ima trenutaka gde dizu pesnice u vis vichu "black power/panther" etc. Ali je to toliko minorno da ne dodiruje char film, jel se desava samo u par scena na kratko vreme. Go watch it, ne znam da li se daje kod nas u bioskopima. Zaboravih da kazem ( iako pise na imdbu-u, ali ipak za lenje :) ) da se pojavljuju na koncertu ljudi kao: Erikah Badu, Common, Mos Def, Fugees zajedno sa Lauryn Hill, Talib Kweli, Pharoahe Monch, Jill Scott, The Roots, Kool G Rap, Kanye West. :) Edited November 7, 2006 by Vulpes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Promakla mi ova tema :) Gledao sam film pre par meseci, simpatičan je, koliko se sećam bio sam očekivao vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Mnogo je dobar. Gledao sam neki bioskopski snimak. Kakav je kvalite ovog ulinkovanog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Mnogo je dobar. Gledao sam neki bioskopski snimak. Kakav je kvalite ovog ulinkovanog? preporuchujem i ja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 (edited) nisam proverio i ladno sam pomislio da je ono link za download... Kad smo vec kod toga, sta ste jos gledali od njega? Meni se svidja mad real world, (parodija na reality show-ove)... Wu tang insurance company :))) ... Pol Mone i njegovi pwn komentari pojedinih filmova su vrh (nakon sto su ih u superlativu prokomentarisale dve plavuse) ... Edited November 10, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts