Jump to content

Centar za odvikavanje od neta

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kazu ko provodi vishe od 4 sata slobodnog vremena taj je zavistan? Vazi. To znaci onaj koji provodi 4 sata svog slobodnog vremena da igra Shah ili Domine, ili ajd fudbal/tenis/shta god je zavistan od tih stvari?

Glupost :P

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Doduse, sam bilbord je jako lose uradjen, i ona slika i sve, al' sta sad ... Mada, moguce je da je u pitanju zapravo novi talk show kojeg samo sponzorise Beotel a koji je svakog dana u 8:40h izjutra - "Nenad, Web i Vi". Ja bih prvi gledao takav program, ne znam za vas.

Nema me nekoliko dana na forumu i eto propustim dobre poshalice...

[roflmao] i ja bih isto gledao pogotovu ako je voditelj Bole [roflmao]

@topic

Nisam sve chitao, ali se slazem sa ljudima koji su rekli da je preterano organizovati tako nesto, barem kod nas. Nema ovde dovoljno korisnika net-a.

[prophecy] i onda kad ljudi pochnu da gledaju od patnje jer je realno jedina druga opcija narodnjaci i big brader onda bole krene da baca rime on the air, a skupstina srbije dobije ultimatum da prenese svu vlast na stanovitog milana...and so it begins...[/prophecy]