Kole Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 postavlja se pitanje da li je gledanje serija koje skidash zavisnost o TVu =o) btw kada nakon godinu dana ne gledanja MTVa uplasih isti samo se nasmejesh i prebacish dalje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Kazu ko provodi vishe od 4 sata slobodnog vremena taj je zavistan? Vazi. To znaci onaj koji provodi 4 sata svog slobodnog vremena da igra Shah ili Domine, ili ajd fudbal/tenis/shta god je zavistan od tih stvari? Glupost :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Kojot i nenadwebivi kao Betmen i Robin... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Doduse, sam bilbord je jako lose uradjen, i ona slika i sve, al' sta sad ... Mada, moguce je da je u pitanju zapravo novi talk show kojeg samo sponzorise Beotel a koji je svakog dana u 8:40h izjutra - "Nenad, Web i Vi". Ja bih prvi gledao takav program, ne znam za vas. Nema me nekoliko dana na forumu i eto propustim dobre poshalice... i ja bih isto gledao pogotovu ako je voditelj Bole @topic Nisam sve chitao, ali se slazem sa ljudima koji su rekli da je preterano organizovati tako nesto, barem kod nas. Nema ovde dovoljno korisnika net-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Vidis Nenade kako bi imao publiku. Ako hoces, ja se mogu malo angazovati da te proguramo na nekoj televiziji. Generalno, i bio bi bolji od vecine ponudjenog programa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 [prophecy] i onda kad ljudi pochnu da gledaju od patnje jer je realno jedina druga opcija narodnjaci i big brader onda bole krene da baca rime on the air, a skupstina srbije dobije ultimatum da prenese svu vlast na stanovitog milana...and so it begins...[/prophecy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ne mogu kao moja tashta da sednem i odgledam ceo lost za nedelju dana Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Onda smo se dogovorili. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ja sutra idem u suboticu na sahranu neku, pa ako stignem da se vratim cimacu nekoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Onda smo se dogovorili. Evo ja ću da budem reditelj tj. realizator, Lale autor, idejni tvorac i naravno supervizor svega toga! Kad sastavljamo sinopsis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 uuu, supervizor, mozhe ... i onda odem kod milke i kazhem "gospodja milka, ja zelim da postanem clan tajnog drustva skulls supervizora" :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 No Luckys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 pa dobro, makar pridruzheni, znam ja da je milka (uz druge supervizore) ipak nekoliko stepenica iznad ... radi zena taj posao od kad se rodila ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Ivane ona kad cuje da je to Laki LICNO & PERSONALNO, ona ima odma da ga unapredi u viteza prvog reda i upravnika loze Vracar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts