Jump to content

treba mi limarska radnja

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aj nek neko kvotuje koleta.

Ne sto mi je na ignore-u, nego da ga se secamo jednog dana.

Mislim, video je Jocu, a niko nije vido ninju i poziveo da prica o tome

Nego zbilja zastrusujece je sto smo od pitanja oko specijalnih kucista stigli do apple/mikrosofta i jos jednog kacenja deija i mohija!!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

promena plana

zbog velike cene obrade aluminijuma razmisljamo o pleksiglasu

komentari?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

E to vec mogu da ti pomognem.

Ima da se kupi u zemunu kod bolnice najpovoljnije u gradu, mislim da rade i obradu. Samo da se setim kako se zovu, mozak mi je umro. Plus, fyi pleksiglas se isto zajebano obradjuje.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jel znas kakve su cene.. jel bi preslo nekih 500 evra po komadu, otprilike?

btw dimenzije su 200 x 210 x 80 cm otprilike

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Nakon chega je apple ukrao gui i misha od xeroxa

nije ga ukrao per se, više je bio fazon da ziroks nije video potencijal u takvim mašinama pa nije isfurao priču do kraja, a mogao je.

zato su sada u kurcu, a na vrhuncu su držali 95% tržišta kancelarijske opreme.

pleksiglas je tuga obradjivati, ivice su ti skoro uvek matirane posle sechenja pa kad ih sklapash imash prozirne ploche sa belim ivicama sto je smor, zato kada se plexi stavlja na kucista najceshtje je u metalno...imash one full akril kucista ali ta su sm skupa em su ivice specijalno obradjivane...tj tesko da je to za domacu radinost =(

jesi se shetkao po case mod sajtovima da vidish kakva ti mehanizacija treba za to planinarenje?

edit

kako je apple ukrao misha od xeroxa kada je onaj muzejski primerak "prvog misha" kome je kuciste drveno i ima zli plastikaner zidni taster na centru napravljen za apple?

Jbg niste gledali taj dokumentarac, ne znam da li je istinit ali kaze kako su bil gates, steve jobs i jos jedan zaboravih mu ime u garazi napravili Mac, koliko je to sve istina je pitanje, a onda da se Bili otisnuo i povezao sa IBMom dalji razvitak price znate.

Ostala su 2 "majmuna" kao sto kaze Mohi :)

'ladno nisi skapirao poentu filma lol =)

nije ga ukrao per se, više je bio fazon da ziroks nije video potencijal u takvim mašinama pa nije isfurao priču do kraja, a mogao je.

zato su sada u kurcu, a na vrhuncu su držali 95% tržišta kancelarijske opreme.

Kad retardiranom detetu skines patike, jel to znachi da mu ih nisi ukrao?

xerox je imao naprednu kopir mašinu sa ikonicama i prozorima, al ne znam dal je imala miša..

Imali su misha. Njihovi inzhinjeri su osmislili gui i misha ali je xerox to odbio zbog tako smesnog naziva kao sto je mish sto je xeroxu bilo ispod chasti.

pleksiglas je tuga obradjivati, ivice su ti skoro uvek matirane posle sechenja pa kad ih sklapash imash prozirne ploche sa belim ivicama sto je smor, zato kada se plexi stavlja na kucista najceshtje je u metalno...imash one full akril kucista ali ta su sm skupa em su ivice specijalno obradjivane...tj tesko da je to za domacu radinost =(

jesi se shetkao po case mod sajtovima da vidish kakva ti mehanizacija treba za to planinarenje?

edit

kako je apple ukrao misha od xeroxa kada je onaj muzejski primerak "prvog misha" kome je kuciste drveno i ima zli plastikaner zidni taster na centru napravljen za apple?

Zato sto xerox nikad nije krenuo u prozivodnju i prodaju istog iz gorenavedenog razloga.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Materijal bi te izasao daleko ispod 500 e.

Rad ne znam

I dalje ne mogu da se setim kako se zove radnja, ni ja ni cale :(

A h setio sam se : zove se klirit. Nalazi se kod parka u zemunu kod pinkija, bolnice.

Pleksiglas moze lepo da se obradi ako imas masinu za savijanje pleksiglasa toplim vazduhom :)

Oni tamo to ne rade po difoltu, ali dogovor je moguc.

promena plana

zbog velike cene obrade aluminijuma razmisljamo o pleksiglasu

komentari?

E dobar trik iz modelarstva. Napravish celu stvar od kartona i papira. Znachi sechesh delove od kartona na nachin na koji bi sekao drugi materijal, pa vidish da li je slozheno kasnije savijati ili treba uraditi iz vishe delova. Gde zhelish da ojachash uzmesh lepak + sloj papira i tako koliko ocesh slojeva dok ne dobijesh zheljenu chvrstinu dela. Relativno brzo i dobijesh uvid shta je izvodljivo a shta ne. Shodno tome menjash nachin obrade. U svakom sluchaju manje ce ti biti zhao ako bacish karton nego al ili pleksiglas.

E sad da ne bude sve bash samo kao test izvodljivosti, od cele stvari mozhesh da odradish negativ (npr. gips) i odradish kucishte od epoksi smole. Ofarbash sa nekom bruka farbom (mozhe i metalik :D ) i to je to.

jel mozes da ojbasnis za kakve potrebe su ti potrebne te kutije....

imam na poslu par kataloga u kojima ima nekih slichnih limenih kutija za kompove (namenjeni su chini mi se za industrijsko okruzenje il tako nesto)... sutra mogu da pogledam pa da ti dam kontakt i fotku da li je to to... znam samo da je firma iz valjeva, uveoze iz shvedske, vreme isporuke oko mesec dana, mozes da platis transport njima ili da se sam organizujes...

fallout_table.gif

hvala na ideji banmane i na informaciji fatso, cu da overim :)

g, kutije su kuciste za sistem koji bi se sastojao od kompa, zvucnika i velikog tva

Zapravo, ja planiram na prolece kad otopli, i kad budem imao malo < obaveza da napravim automat...izvodljivo je, imam alat, materijal, komp koji tera sve mame igre i monitor :)