Jump to content

Neverwinter Nights 2

voodoo_

Recommended Posts

igra je kotorolika sto se sistema tice... to je i bilo u najavi... ko je ocekivao baldurs gate zajebo se...

ja nisam ocekivao ali sam se ponadao:) a nada se gubi poslednja [:p] kad se vec sve izgubi..tako nesto [:D][:D]

ali u kotoru je stvarno dobro ono dark sith(ili pateticni jedy), i vec to je mnogo vadi bez obzira na sve mane:)posebno prvi deo..

-offtopik,bas mi je bilo bezveze sto u onom mestu gde je akademija sith-a nije mogla da se prodje obuka kao ona sto postoji za dobrice jedaje:) za onog ko se okrene tamnoj strani:)to bi bilo sjajno,obuka, polako napredovanje do dolaska na titulu dark sith sa dvoruckim crvenom macekanjom:) pa neke misije kao dark sith:))) nikako da bude potpuno ravnopravan dark pristup vecini igara( pozdrav za "nelinearni gore postovani nwn2"):))

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

ma glupo je, kao sto je xu puta receno, sto nema questova uopste za zloce, nema dijaloga, nego ako trazish kesh za quest za koji si se iscimao ne znam koliko ti si zao ?!?! wtf? hocu bre da mu pucam u groin i da mu pre toga opsujem sve po spisku da bih dobio zlu titulu...eeeeee...

fallout_table.gif

...pocheo sam da igram kao Aasimar / Paladin...lepo,slatko...

sve dok mi nije "IGRICA" NABACIVALA U DRUZINU LOPOVA BEZ KOJEG NE MOZESH....ali sve je to ok...dok ne vidish da je lopov TIEFLING!!!!! P A R A D O X!!!!

sledeca scena ce garant biti kako se zlatni i crveni zmaj takmiche u izjedanju drowelfova...

PS:nema vishe one fore za razbijanje kutija oruzjem...

"Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me!

kako nema ? desni klick drzish na kutiji i onda bash.... samo sto se priliom svakoog razbijanja kutije nesto unutar nje pretvori u djubre...

nisam probao ali zar ne mozes da ostavis koga god hoces u partiju? mislim kada biras parti u onoj birtiju u neverwinteru zar ne mozes da ostavis koga hoces?

proklet bio rpg, kad me ne veze za monitor 3 dana i dve noci da ga predjem...

fallout_table.gif

e sad se setih zanima me, iako mislim da znam odgovor, jel ikakvog uticaja ima alig.? evil good neutral? ili je i to "kozmetika" i da li ima neke bar male razlike ako se izabere recimo ona rasa polu-demona,zaboravio sam kako se zovu ..oni sa rogovima [:)] ? ili je i to cista kozmetika....

u stvari jel ima nesto sto nije kozmetika u NWN2.... [V]

Tvoj alignment nije uopste povezan sa uticajem kod ostalih likova, vec te samo ogranicava pri izboru klase. Ukoliko si recimo rouge/assasin kao ja, i u jednom trenutku krenes da cinis mnogo dobra, ne nadaj se da ces prilikom sledeceg levelovanja moci da izaberes opet assasina.

ja uzo od vudua pre nekih desetak dana...

evo me aktu 2, i mogu reci da moj Monk-Shadowdancer sabija kolko je brutalan.... ! idemo!

e da, jedno pitanje.... kad pricam sa likovima iz party-ja i ponekad dobijem ili izgubim influence (You just gained influence with Kelghar Ironfist by: 4).... kako mogu da proverim ja u toku igre kakav mi je trenutni influence? postoji li ta mogucnost?

Get smart or die dumb!

• 2 weeks later...

HOW TO UPDATE:

* Install the game

* Put the ZIP file in the game folder

* Disable your internet connection (disconnect or stop traffic in firewall)

* Start the autoupdater, which will recognize and use the patch from your hard disc

NOTE: This patch needs you to have 6gig of free HD space.

HOW TO PLAY:

* Mount the maxi image using Daemon Tools 4.08 or newer

* Hide your virtual drives with YASU

* Play the game

If you are experiencing problems when launching the game (such as "emulation software detected"), try some of these solutions:

* Run NWN2MAIN.EXE directly, instead of using the launcher

* Turn on all emulation options in Daemon Tools

* Close Daemon Tools icon before running the game

Treba vam Daemon Tools 4.08 i najnoviji Y.A.S.U. 1.04 sa gamecopyworlda. Meni radi direktno bez ove tri zezancije dole.

Edited by voodoo_

bas volis ovaj NWN2?:) kad stalno odrzavas u zivotu ovaj thread? [xx(]

jest' da sam glas'o da ovo bude rpg godine,(i da cu ga mozda jednog dana i zavrsiti:) ali je vreme da polako ode u zaborav...ko zna mozda se desi neko veliko cudo na RPG sceni sledece godine..ko zna............zna [^]

Svaka cast za najnoviji patch, igra konacno pocinje da lici na nesto. Frame rate je drasticno skocio, sad mogu i na medium normalno da teram. Kamera fala bogu vise ne zabada u potiljak likovima. Naleteh na par bagova u actu II, steta sto sad ne mogu se vratim da vidim jesu li i to ispravili.

hmm, vetj sam skinuo patch zipovan ranije, veliki je fajl (oko 120m).

jel ovako treba da se zove unzipovan? nwn2_pc_english_from100788_to103840.rtp

nisam siguran dal sam skidao beta patch pa reko bolje da proverim sa vama da se ne cimam posle.

edit

i jel neko zna kako da se vratim na evil? pocheo sam kao evil lawfull, gledao da odrzhavam to ali u jednom trenutku sam postao neutral (posle shifta ka good) i od tada samo pravim sranja i nikako da se vrnem na evil. a bez evila nema blackguarda :[

Edited by Ramirez

hmm, vetj sam skinuo patch zipovan ranije, veliki je fajl (oko 120m).

jel ovako treba da se zove unzipovan? nwn2_pc_english_from100788_to103840.rtp

nisam siguran dal sam skidao beta patch pa reko bolje da proverim sa vama da se ne cimam posle.

edit

i jel neko zna kako da se vratim na evil? pocheo sam kao evil lawfull, gledao da odrzhavam to ali u jednom trenutku sam postao neutral (posle shifta ka good) i od tada samo pravim sranja i nikako da se vrnem na evil. a bez evila nema blackguarda :[

[}:)] jeste smesno da je relativno tesko da budes evil..a tek sto je glup nacin(trazenje para za q.) kao da se ocekuje da svi linearno igraju kao dobrice [V]