Jump to content

Slovenija: Re

Recommended Posts

Sa' će da dođu mohi i Shekk i da kažu da je to kod nas isto tako, ali da za razliku od civilizovane i demokratske Slovenije, naši mediji to kriju, pa ni ne znamo da se to dešava kod nas, a sigurno se dešava i u većoj i surovijoj meri, ALI SE TO USPEŠNO KRIJE.

Eto, prehumana i precivilizovana Slovenija, bar o tome pravi frku u medijima, a B92 takve stvari ne bi objavio kod nas ni za živu glavu! Jok oni, ma kak'i.... [:(!]

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

oho,evo novog povoda za svadju(raspravu)..:)

Cime su oni zasluzili da budu proterani?Zato sto smrde?:)Pljuju po ulici?:)))...

Ima kretena cigana,ali ima kretena i albanaca,srba,slovenaca,italijana,spanaca...e da,i da se neki ne naljute i hrvata naravno...

vid'o sam deda mraza

neke drzave imaju monopol na demokratiju, neke ne. mi smo u ovoj drugoj grupi, uzgred. kome to nije jasno, ne znam zasto se uopste bavi razmisljanjem o politici

otprilike

rekao bih da treba iz petnih žila da se trudimo da dospemo na mesto sa koga možemo da radimo ovakve stvari umesto da držimo ljusku na glavi i vičemo nepravda :)

Chekaj bre jurilo ih celo selo,a predruzila su im se i lokalna naselja u poteri???Ovo me podeseca na progone veshtica iz srednjeg veka.Razjarena masa slovenachkih seljaka sa vilama i motikama juri trudnice,decu i babe...Bash Evropski.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Pravo u EU, pa da krenemo da iskorenjujemo malo taj korov koji nam se popeo na glavu demokratskim merama [roflmao]

Kao shto je u filmu recheno:

- Nemoj da te pojede mrak!

- Kakav mrak, ovo je demokratska drzava?!

- Pa "demokratski" mrak [:D]

А в чем сила, брат?

Jurish na cigane! Odma da se skupi NBG i da udari na one ispod gazele! Ja cu organizujem Bezaniju da udarimo na nashe a Surcin neka ih potera ka Severu!

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Jurish na cigane! Odma da se skupi NBG i da udari na one ispod gazele! Ja cu organizujem Bezaniju da udarimo na nashe a Surcin neka ih potera ka Severu!

aj sad lepo stani pred ogledalo i 100 puta ponovi: "Zdravo. Ja sam Voja i previshe igram Medieval: Total War" smile.gif

vidis da je decko dezorijentisan [:D] tek mu je drugi post :))

Ko me uzimao u usta a nije oprao zube? Jel treba neku bolestinu da navucem? Kako zeni da se opravdam posle? Ta mant'e me se...

Naravno, svaki topic koji podstice nacionalnu, versku i bilo kakvu drugu netrpeljivost po pravilniku foruma treba da je obrisan i zakljucan tako da pazite shta pishete gospodo...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...