Jump to content

National Geographic - Srbija

Recommended Posts

Krenuo je i kod nas da izlazi NG. Ali koliko sam ja shavtio to je vise hrvatsko izdanje lokalizovano za nas nego nase izdanje. Stampa se u Zagrebu, urednik se cudno zove i pisan je latinicom. Mada je to u stvari to, ja sam malo razocaran...

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Kao casopis vredi. Standardno dobar. Ali meni je bez veze pristup lokalizaciji - mozda ovako manje kosta, ali opet mi se ne svidja.

Na to se zalim, a ne na sadrzaj.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

darijane, ne prdi

vudu, ti bi mogao napokon da skontaš da cena nečega nije merilo kvaliteta tog proizvoda već prodavčevo subjektivno viđenje odnosa ponude i tražnje za time što prodaje. u prevodu, stavili su cenu za koju misle da će im doneti najveći profit u nekom periodu (teško da hoće da se obogate od prvog broja).

topik: kupiću prvi broj skoro sigurno, za dalje ćemo videti.

zasto bi gledao, kad imas internet i komp, ugradi si vestacke oci....

Bre vudu!

Sta je veci gust : citati private i drkati ko covek u klonji, ili gledati sajt, jedna ruka na misu da zatvori stranu, a drugom drkas ispod stola sav u strahu :( Gde je tu gust.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

zasto bi gledao, kad imas internet i komp, ugradi si vestacke oci....

Bre vudu!

Sta je veci gust : citati private i drkati ko covek u klonji, ili gledati sajt, jedna ruka na misu da zatvori stranu, a drugom drkas ispod stola sav u strahu :( Gde je tu gust.

To stoji, volim i ja da čitam na klonji, ali kakve veze ima ponuda i potra

kupio sam pre neki dan, ovaj prvi broj i mislim da je cena od 209 dinara i vishe nego povoljna. TO je ipak mesechnik a za te pare ne mozesh da kupish nista bolje za citanje, naravno ako vas takve stvari interesuju, a mene interesuju.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Evo procitao sam ga...malo mi je "sterilan", ne znam. Mada slike morskog leoparda koji prozdire pingvine su odlicne.

Nadam se da ce uskoro biti prilog o mojoj omiljenoj zivotinji Dzinovskom Komodo Zmaju.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy