Jump to content

šta je poenta stvaranja muzike?

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kako beshe ono...:Realno,electro je sranje. [:D] ...Meni se to ne svidja. [;)] (shvatili ste da je shala)

Bilo je vishe ovakvih spika.I svaki put dodje do svadja jer postoje razliciti ukusi,i merila.

Ljudi razlicito posmatraju muziku.Nekome nije stalo,pa slusa na sta prvo naleti.Ali, ponavljam da treba znati slusati muziku.

Nekome se svidja electro,nekome metal,nekome hip-hop,i to treba da kaze,ali bez onoga METAL JE SRANJE,ili,NARODNJACI SU SRANJE..

vid'o sam deda mraza

Maleni decaci se svadjaju, kako je to strasno, a nisu ni svesni da jedino sto ce ikada ostati i sto jedino opstaje je izvorna narodna muzika i klasicna muzika.

Deco, deco, vi se prepirete oko toga ko ima Snupija, a niste ni svesni da ste mnogo majusni da bi ga uopste drzali.

P.S. Nemojte samo svi da se uvredite, nisam hteo nikoga da uvredim, samo da pokazem put, put kojim se redje ide.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

^

brate ti ne znas vise sta pricas...slusaj Sinana,ima instrumenta

omg,pa tu si ti grujo da mi kazes:) [roflmao][roflmao]

e grujo,aj mi reci sta slusa jedan ponositi srbin?samo patriotske pesmice,ili i vi imate dushu pa raspalite narodnjake jer samo uz njih covek moze da se veseli?

inace dramenbejz FTW! [8D]

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

...dok je elektronska muzika tek u ekspanziji :))))))))))) da vas ne lazhem na dan izadje oko 100-200 pesama i to tipa House/Electro a da ne pricham o Trance/Techno/D'n'B pesmama i ostalim...

to bolkonski: no offence ali si lupio teshko [:D]

I da, NE MORASH BITI MUZICHKI OBRAZOVAN DA BI SHVATIO SHTA JE DOBRA MUZIKA!!!111!!@!@!@

Got some minuses for free?

...dok je elektronska muzika tek u ekspanziji :))))))))))) da vas ne lazhem na dan izadje oko 100-200 pesama i to tipa House/Electro a da ne pricham o Trance/Techno/D'n'B pesmama i ostalim...

to bolkonski: no offence ali si lupio teshko [:D]

I da, NE MORASH BITI MUZICHKI OBRAZOVAN DA BI SHVATIO SHTA JE DOBRA MUZIKA!!!111!!@!@!@

[roflmao]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

grujo ako se smejesh jer ti mislish da sam lupio upoznaj DJ Kobaju pa vidi kako lik pushta a pritom ga pitaj koju shkolu ima...

koliko ja znam Kobaya je veoma muzicki obrazovan...i pritom je sjajan producent...A NISU NAPRAVILI OD NJEGA KOMERCIJALNOG DJA...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Mjetal ce pobijediti.

Grind muzika nije buka nego muzika za ljude bez sluha!

Punk is not dead.

Crust is dead.

Narodnjaci zakon.

Hardcore or no core.

Oioioi!

etc..

Nego jeli ja sam mislio da ste vi strejteri izurmli izuzev bidze i daria iz lets grow-a :P

Elem vezano za metal. Bash je patetichno kad se neko tako dronovski zalepi za muziku i onda mu ona postane svetinja i samim tim je nemoguce da bude objektivan prema istoj. I onda chak taj neko treba da bude poshtovan zato shto studira jel tako milanche? :P

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Nego jeli ja sam mislio da ste vi strejteri izurmli izuzev bidze i daria iz lets grow-a :P

Elem vezano za metal. Bash je patetichno kad se neko tako dronovski zalepi za muziku i onda mu ona postane svetinja i samim tim je nemoguce da bude objektivan prema istoj. I onda chak taj neko treba da bude poshtovan zato shto studira jel tako milanche? :P

Ma strejteri su smaraci =)

Bidza je mnogo brz a Dario je navijac :P

Inace jos malo i nov LG ;)

Najsmesnije mi je kad vidim "metalce" sa kokerdama i ostalim nacionalistickim obelezjima sto je velik trend kod omladine.. Isto tako ne razumem da se neko veze za komercijalne "metal" bendove al ima svkakvih >:]

1336¼