Kole Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 hmmm...interesantan point...mada generalno da je parkmanov cale ubica on bi mogao da sredi svima da izgleda da su samoubistva + ne znamo kolika blizina mu je potrebna za "castovanje" nightmarea...moli je izuzetak jer ga je sama kontaktirala na daljinu...svi ostali su diskutabilni... takodje ne kapiram sto je kirsten non stop oko hayden i colemana kad se pojavljuju u javnosti...ko da ce njih dve da naguraju u neki storyline...a cela akcija sa novom organizacijom/drugim sectionom za koji ovaj ne zna mi dolazi odatle da ako vec imaju tako efektivnog operativca kao kirsten da bi je firma ubacila ranije u akciju (nisam ja kriv za kringovu logiku ;o)) + da bi noa verovatno znao za nju (ili zna ali taji...bla bla)...zhao mi sto noa i haitjanin nisu imali vishe onscreen vremena u odesi...cenim da ti chuvaju josh epizodu dve =o/ bob je trenutno meni previshe nedefinisan...ko da je clan totalno druge organizacije u odnosu na lindermana i "ericabratajuliinogrobertsa" ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 tesko mi je da pratim kada tako nabacujes imena, aj od sada da ih sve zovemo kako se zovu njihovi likovi u seriji. Odesa? Zar ono nije bio crveni trg u Moskvi? To i ja mislim za Boba. On je mekan, ali ima svoju granicu koja je niza od drugih, kao sto su Linderman i Piterova keva. Recimo Hirov cale je izasao iz cele price. Bob je verovatno bio desna ruka Lindermana, pa je sada preuzeo zadatak vodje, sto mu u sustini ne stoji. Uostalom ko zna sta je sa ostalima sa fotke? Celo "sranje" jeste nastalo kada su se oni nekada davno pokacili oko vizije. Ne znam, mnogo sam otisao u off. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 da bole, zvatju osobu chije ime nije izrecheno u seriji po njenom imenu u seriji...liek wtf? also kad koristim irl imena ljudi koje znamo to je zato sto se to odnosi na irl stuff...zaista, kao da pokushavash da naterash ljude okosebe da te potcenjuju...bezobrazno pomalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Carli, carli !!! Snupi i Lucija se tuku !!! ;) Mene vise zabrinjava kod Koleta to sto mesa vise jezika kad pise nesto, dal u zurbi ili ne mada sam primetio da umoran drzi do naseg vise. Ocekuje i nemacki da krene da ubacuje svakog dana :) Nego Kole koje su tvoje ideje po pitanju bubasvaba ? Ocigledno imaju veze sa Sajlerom jer se jedino on pojavljuje sa njima iz scene u scenu ali pitanje je da li ga one prate ili ih on manifestuje na neki nacin, mozda neka moc koju ima a nije je jos pokazao. Batalio sam spoiler tag jer je proslo vise od 36 sati od pojavljivanja epizode stoga mozemo da pricamo a nije neki spoler jer se tice same serije i stripova a ne konkretno ove zadnje epizode. Cisto da se ogradim da ne bude "AAaaaa, kvaris na zabavu" :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ne kapirash ti to sethe to je deo specijalnog hate-hate odnosa koji ja gajim prema boletu i njegovom "lozhim se ko u 4-osnovne" stavu prema nekim stvarima...a za jezike..pa ako je irl stuff engleski koji niko ne razume...stvaarno =o) ajd onda i ja bez spojlera... za bubashvabe sam prvi put kad su se pojavile mislio da je trag nekog ko je "odneo" sajlera sa ong trga gde je proburazhen...drugi put kad se vidi cockroach je pored lika koji je mazno klerin rogue i kog sajler ubija kamenom u vugla...opet sam mislio da neko prati/nadgleda/eventualno kontrolishe sajlera....sad sa stripom stvari malo postaju chudne...jer ako su bubashvabe neka nova manifestacija sajlerove "znam kako stvari funkcionishu" motji, otkud nightmare man zna za bubashvabe? jel on u toj ekipi sto je spasla sajlera? kendis je rekla da ima novog nalogodavca pre nego sto je zaginula...ne znam...ovo su sve spekulacije...da ima dovoljno indikacija zastupao bih neku teoriju ovako chekam da vidim kako ce da objasne to...najgluplja varijanta bi bila da je to "moc koju je upio od nekoga a to josh nismo videli"...to bi bilo bash suxorz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 Ujebotemish, pa nisam ja to za imena rekao da bih bacio neki hejt ili sta vec, nego mi je tesko da pratim. Sve vreme idem na imdb i gledam sta ko prica. Ne kazem da nije zbog mene, mozda samo zbog mene, ali nema ni trunke bezobrazluka. A to za Sajlera, nisam ni provalio shvabe, mene vise interesuje teorija zavere. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Nenad je u pravu. Mislim prosto sa strane choveka koji ne zna toliko glumaca, koji prosto nije Kole, koji prati serije Heroes, Two and a Half men, Californication, South park, a pocecu i Dextera da gledam. Dakle, da bih znao ponesto, bez imdb-a, zapravo da bi mi bilo lakse da citam post pun pretpostavki, od kojih ce bar 40% biti tacne na kraju sezone, sve je to lakse kada imamo Boba, Moli i ostale, a ne Hayden *iako ona znam ko je*, Miloa, Ericajulijurobertsa itd... Vidis, naveo sam imena glumaca za koje znam koje likove igraju :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Meni je zanimljivo da bash ovaj glumac glumi Boba. Ja ga se odmah setim iz nekoliko komedija i tako tih filmova, medju kojima je i Dan Mrmota. Mozda je to nesto sto su i hteli da postignu, cisto da bi stvorili takav efekat kod ljudi. Meni je ova epizoda inace ok, dopada mi se kako su osmislili Rejdenku (i ja malo da dodam na temu imena likova ;)) sto se tice karaktera, a krivo mi je sto je zaginuo burazer od ove sto se muva sa Piterom, on je kul glumac. Parkmen me malo smara, red bi bio da se razvije u lika koji zna sta hoce (kao onomad u buducnosti), a zivo me interesuje dokle idu moci od ove male crnkinje? Da li to znaci da ona mozhe da pokupi i moci od heroja? Nisam bas pratio najbolje onaj deo kad menja kanale na tv-u, kako to radi, ali recimo, ako je naucila da se bije i pravi salto, ne bi trebalo da joj bude "velika razlika" da poleti, ili ce se pak ipak zadrzhati sa stvarima koje su u moguce "normalnim" ljudima, iako su malo ekstermne (kao brzo sviranje klavira i kolutovi i to). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 Crnkinja ima moc da motoricke vestine nauci u tren oka, kao sto Neo uci u Matrxu, otprilike. To nema veze sa ucenjem da leti ili baca djije. U praksi to znaci, na primer, da ona za jedan minut moze da nauci kung-fu, dok obicnom coveku za to treba ceo zivot. Mislim da je to sasvim dosta kao moc. Cak je meni licno jedna od najboljih u seriji. Narocito sto se primecuje da ne samo zna da ponovi, nego zna sama da nastavi da razvija. A taj glumac sto glumi Boba, glumi tipsku ulogu u svim filmovima i to onako slicnu kako sam opisao vec, samo naravno da zavisi i od zanra. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Mislim da nije menjala kanale, vec je to Majka radio... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 lik sto glumi boba je u par navrata glumio "naoko smokljana koji je zapravo ehvul lik" + trenutno je zbog giamatija u shoot'em up-u popularno imati takve antagoniste...vece odstupanje u kastingu je parkmanov cale koji je debela dobrichina u 90% svojih filmova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 nije losha epizoda...polako se zakuvava, ali i dalje mi nije merak gledanje heroja ko sto mi je bilo prosle godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 Ala su zapeli da spale NY pa to ti je. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Sta znam, ok mi je ... ono, pojavljuje se nekoliko zanimljivih situacija, ali mi pored toga nije nesto specijalno serija. Ja za razliku od drugara nemam nesto sto bih gledao redovnije, pa mi je ovo ok. Od tih "velikih" serija gledam samo Heroje, CSI i Dextera, a cak ove dve druge ne redovno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Po meni mislim da su sajleru dali serum koji su hteli da suresh da ovoj crnoj maloj. Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 moguce, mada ono sto su dali sajleru radi dok bob navodno nije siguran za ovo sto je hteo da mohi da ovoj maloj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 Ne znam cemu spojleri. U svakom slucaju, Sajleru radi originalna moc, tako da nisam siguran da je serum u pitanju. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 ne radi mu originalna motj u tome je problem...tj on oseca kako sta radi ali ne mozhe da upotrebi (inache bi mogao da koristi kendisinu motj) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 OK, radi mu deo moci, ali ipak nesto radi, a to je najvaznije. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Vec sam i ja poceo da dobijam "bleh" osecaj u nekim trenucima gledajuci ovu zadnju. Postaju predvidjivi. Ali i dalje je jedna od boljih serija koje se vrte. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 da, spada u top 8 ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Sarcastic statement : O RLY ?! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 OK mi je ova epizoda, svidela mi se. Naravno dogadjaj na kraju i sve to, ali mi se svidja kako se razvila ova epizoda, sta ga znam. Ah da, kako je samo kul slushati muziku sa SAMSUNG mobilnog telefona. Moram imati jedan takav, idem ga kupiti odmah! Pink naravno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Cuti, prestali su sa reklamiranjem PS3 i novog nisana malo. Epizoda kako valja. Kapiram da su u prethodnima "grejali vodu" i da ce sada do pauze da napumpaju radnju za posten klifhenger do marta. Taman da se iznerviramo. Za Takeza sam pre neku epizodu pretpostavio da ce biti neko "danas", pa me kraj epizode nije previse iznenadio. Super, moze biti fino do kraja. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 Meni se nije dopala. Najradije bih od sada gledao samo kada koriste moci, ostalo mi je nekako bezveze. Sta ja znam. Mislim da su previse zakomplikovali, a narocito coveka koji ima 400+ godina, da je jos uvek bestan zbog Hiroa, bezveze. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts