Roki Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Zelim kod kuce da namestim sipke za te vezbe,pa posto sam trazio po internetu,ali neuspesno,a nisam imao prilike da licno izmerim,treba mi pomoc a to je ako neko mozda zna kojeg precnika sipke treba da budu za razboj (propadanje) i vratilo (zgibovi) i na koju visinu da postavim vratilo a na koje rastojanje sipke za razboj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Parallel_Bars http://en.wikipedia.org/wiki/Horizontal_bar Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 (edited) Ma to sve od oka ide. Edited October 16, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 aj mi samo reci kako cesh da napravish shipke za razboj...molim te, poshto i ja hocu al je praktichno nemoguce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Uplatite teretanu i idite , nemoj da vas mrzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 pa to i radim, al radim samo zgibove i propadanja, a to mi se ne isplati...muka mi je od tegova vishe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 radim samo zgibove i propadanja šabane :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 pa to i radim, al radim samo zgibove i propadanja, a to mi se ne isplati...muka mi je od tegova vishe :) OMG , ja nocu sanjam tegove , planiram povratak teretani vec nedelju dana , ali skola me sjebala , opet sam bezao pa sad nadoknadjujem , od nedelje BRATE PICHIM BENCH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 SAMO BENCH I BICEPS koji ce mi k ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 u principu, zgibovi propadanja i sklekovi, stvarno ni ne treba choveku nishta vishe, samo kad radi razlichite varijante gore spomenutih , i dovoljan broj ponavljanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 trbushnjake ko jebe kao i noge Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 najbolji su likovi koji rade samo benč i biceps mada ni ovi što samo propadanja i zgibove furaju nisu za zajebavanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Ja neradim nista nego ono satiricno reko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 realno samo sklekovi, trbushnjaci i trchanje/plivanje svakog dana ftw! samo shto treba uci u rutinu. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 najbolje je brate ceo dan trchati i jesti rotkve iz zemljei plivati i ne hodati vec skakati svo vreme samo treba uci u rutinu lololo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ^^ hahaha sklekovi ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) Svaka teretane ima svoje bench/biceps likove i oni su mi veoma dragi , samo sto izgledaju ko kurac. Realno 1.dan - Grudi + trbusnjaci 2.dan - Ledja 3.dan - pauza 4.dan - komplet ruke (izuzev ramena) + trbusnjaci 5.dan - ramena 6.dan - pauza 7.dan - noge + trbusnjaci (mada je trbusnjake dovoljno i 2x) Josh ubacis , u recimo 2,4,5 dan kardio od 20 minuta i uz pravilnu ishranu za dva meseca da vidish :) realno samo sklekovi, trbushnjaci i trchanje/plivanje svakog dana ftw! samo shto treba uci u rutinu. Ovako odprilike razmislja moj tjale i ostali matorci kad oce da se dovedu u red , ali bitna je zelja :) najbolji su likovi koji rade samo benč i biceps mada ni ovi Edited October 18, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) A sto bicep tricep u jednom danu ? Edited October 18, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Zato sto radim superserije , a to je nacin vezbanja kada se rade suprotne grupe misica , biceps/triceps , grudi/ledja , ramena/latovi , kvadriceps/zadnja loza itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 hmm znam ja sta su superserije veruj mi nego nisam da tolko dugo ides u teretanu da su ti potrebne superserije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 nego nisam da tolko dugo ides u teretanu da su ti potrebne superserije Sta??? Uglavnom , probao sam superserije i vec posle mesec dana video sam fantasticne rezultate i ne vidim razlog zasto bih prestao , kad imam dovoljno snage da izdrzim takav trening i pritom pravilno odradim sva ponavljanja i setove.Takodje PUMP koji osetis je nesto najbolje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Pa da svarcenger je reko da mi je PUMP = orgazam i da svrsava svaki dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 E to je vec bolest! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts