Jump to content

Razboj i vratilo

Roki

Recommended Posts

Zelim kod kuce da namestim sipke za te vezbe,pa posto sam trazio po internetu,ali neuspesno,a nisam imao prilike da licno izmerim,treba mi pomoc a to je ako neko mozda zna

kojeg precnika sipke treba da budu za razboj (propadanje) i vratilo (zgibovi) i na koju visinu da postavim vratilo a na koje rastojanje sipke za razboj?

Svaka teretane ima svoje bench/biceps likove i oni su mi veoma dragi , samo sto izgledaju ko kurac.

Realno

1.dan - Grudi + trbusnjaci

2.dan - Ledja

3.dan - pauza

4.dan - komplet ruke (izuzev ramena) + trbusnjaci

5.dan - ramena

6.dan - pauza

7.dan - noge + trbusnjaci (mada je trbusnjake dovoljno i 2x)

Josh ubacis , u recimo 2,4,5 dan kardio od 20 minuta i uz pravilnu ishranu za dva meseca da vidish :)

realno samo sklekovi, trbushnjaci i trchanje/plivanje svakog dana ftw! samo shto treba uci u rutinu.

Ovako odprilike razmislja moj tjale i ostali matorci kad oce da se dovedu u red , ali bitna je zelja :)

najbolji su likovi koji rade samo benč i biceps

mada ni ovi

Edited by Longleyy

nego nisam da tolko dugo ides u teretanu da su ti potrebne superserije

Sta???

Uglavnom , probao sam superserije i vec posle mesec dana video sam fantasticne rezultate i ne vidim razlog zasto bih prestao , kad imam dovoljno snage da izdrzim takav trening i pritom pravilno odradim sva ponavljanja i setove.Takodje PUMP koji osetis je nesto najbolje :)