domiNus Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Ladno sam se uspavao i ne idem u Kulu na tekmu ; ((( Ali shta je tu je, sad cu managera pola sata da igram na da gledam tekmu na tvu... Uf al sam se nahasao, bechke shnicle + krompir pire + beli sos + grashak + Coca Cola = NE MOGU DA DISHEM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Okacio glasanje za RURology, pa svi koji hoce mogu da se zapute ovamo - http://forum.klanrur.rs/index.php?s...c=41295&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 doshlo vreme i za taj rostilj...odoh da se najedem kao stoka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 nakon 8 meseci, ponovo kratka kosa...uzhivanje =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 IVANE JA VISE NE MOGU DA CEKAM NOVI TOPIC!! ZAKLJUCAJ OVAJ I NAPRAVI NOVI DA VIDIM STA CE PISATI ISPOD IMENA 'PRICAJTE' Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Raspao se Partizan Zvezda pobedila Jebem se sa onim ROM-ovima kada me je voodoo_ zapalio za Segu DC... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 JA VISE NE MOGU DA CEKAM NOVI TOPIC!! ZAKLJUCAJ OVAJ I NAPRAVI NOVI DA VIDIM STA CE PISATI ISPOD IMENA 'PRICAJTE'taj rad vec je 93 str, a svi znamo shnta se deshava ako se predje 100. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 nakon 8 meseci, ponovo kratka kosa...uzhivanje =o) ahahahah :) el cas nam je prezentovati u sredu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 mozda, naime postoje 3 otezhavajuca faktora za mo dolazak, prvi e sto treba da se ide na konjarnik, zarez, jebote! drugi je sto deda, aka bole, ne dolazi. i treci je sto verovatno u sredu popodne imam other arrangements... ali u svakom sluchaju u sledeci petak onda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) IVANE JA VISE NE MOGU DA CEKAM NOVI TOPIC!! ZAKLJUCAJ OVAJ I NAPRAVI NOVI DA VIDIM STA CE PISATI ISPOD IMENA 'PRICAJTE' 14 CM OLOLOL odoh na trening pa ponovo na knjigu kada se vratim. Edited November 26, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Kako samo mrzim nedelju...ccc... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 pojeo sam pola kile piletine, uzeo da gledam flightplan, i tu se zajebao. odgledao bih film još davno, ali sam nekako uspeo na forumu da pročitam o glavnom obrtu u filmu, pa sam namerno zaturio negde film dok zaboravim. i kurac, ne znam na koju foru, ali sam se opet setio glavne fore te sam prekinuo gledanje.. odo da napravim novi topik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 najedoh se i napih kao stoka na rostilju...sad mi se spava i mrzi me da idem za bg:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts