LaG Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 hvala ti shto si to podelila sa nama svaki tvoj post NIJE nepotreban i molim te da i ubuduce pishesh o svemu shto ti se deshava u zhivotu i ne zaboravi da ubacish i neko svoje zapazhanje tipa "voda nije tvrda" i slichno neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 koji si djentlmen [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 ako su bude pisala istorija Zemuna i "mog kraja" tu sam da pripomognem a za Srbiju mi seva ... ... jer... ... ima previse razloga... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Joj lagu, joj lagu, joj lagu budalice vesela :) P.S : voda JESTE tvrda :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 KONTAM DA JE GARI PUGNA IRL sad se setih jednog "dobrog" vica... kako se zove madjar u novom sadu... hungari... ;) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 ako su bude pisala istorija Zemuna i "mog kraja" tu sam da pripomognem a za Srbiju mi seva ... ... jer... ... ima previse razloga... E SEVA I MENI ZA ZEMUN I IMA DA GA PRIPOJIMO NBGD-U I DA NAPRAVIMO KAJBLO NA GARDOSU!!!!!!!!!!!!!1JEDAN!!!uf!jedanaest1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 aahahha lmao We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 E al stvarno zamislite nekog ko je IRL pugna :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 realno chak i da jeste irl Pugna vecina ljudi bi mislila da je ghost rider =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Joj lagu, joj lagu, joj lagu budalice vesela :) P.S : voda JESTE tvrda :) Nije ako koristis Calgonit ako su bude pisala istorija Zemuna i "mog kraja" tu sam da pripomognem a za Srbiju mi seva ... Cuo sam da je pisu braca hrvati i madjari Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 nube joco voda je najtvrdja stvar na svetu! Jel tebe tripa podseca na pugnu, majke ti :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 x 2 @topic i @de1 jer je reko nesto pametno Jesi ti siguran da samo ti koristis taj nalog ? :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 mrzi me da chitam.. dobila sam :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 dakiii\o/:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Dobro sada ova teorija zavere stvarno je krajnja sprdacina na sve sto znamo, osim toga knjiga pod nazivom "Protokoli sionskih mudraca" je obicna farsa, nema veze smozgom, to je opet neka knjiga zavere Jevreja koja se ne temelji ni na jednom pravicnom dokazu, zasto su Jevreji mocni je zato sto su slozna zajednica, vredni, odgovorni i zato sto se drze zajedno a ne kao mi, samo postavljamo nogu jedni drugima. Ko je vredan i pametan njega pljujemo, kada neko uspe osecamo zavist i prezir i tako dalje da ne nabrajam, ovo gore je gomila djubreta. Ja cu vam reci ko unistava Srbiju, ovu zemlju unistavaju Srbi, mi sami sebe unistavamo i to je jedina i prava istina, sami smo krivi sto dozvoljavamo da nas svaka glupost posvadja i sto nemamo jasan nacionalni cilj. smozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts