Jump to content

Direktan potomak Kneza Mihaila pise "Ko i kako unistava Srbiju?&q

Recommended Posts

hvala ti shto si to podelila sa nama

svaki tvoj post NIJE nepotreban i molim te da i ubuduce pishesh o svemu shto ti se deshava u zhivotu i ne zaboravi da ubacish i neko svoje zapazhanje tipa "voda nije tvrda" i slichno

neka osoba glupak hehe

[roflmao] koji si djentlmen

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

ako su bude pisala istorija Zemuna i "mog kraja" tu sam da pripomognem a za Srbiju mi seva ...

... jer...

... ima previse razloga...

E SEVA I MENI ZA ZEMUN I IMA DA GA PRIPOJIMO NBGD-U I DA NAPRAVIMO KAJBLO NA GARDOSU!!!!!!!!!!!!!1JEDAN!!!uf!jedanaest1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Dobro sada ova teorija zavere stvarno je krajnja sprdacina na sve sto znamo, osim toga knjiga pod nazivom "Protokoli sionskih mudraca" je obicna farsa, nema veze smozgom, to je opet neka knjiga zavere Jevreja koja se ne temelji ni na jednom pravicnom dokazu, zasto su Jevreji mocni je zato sto su slozna zajednica, vredni, odgovorni i zato sto se drze zajedno a ne kao mi, samo postavljamo nogu jedni drugima.

Ko je vredan i pametan njega pljujemo, kada neko uspe osecamo zavist i prezir i tako dalje da ne nabrajam, ovo gore je gomila djubreta.

Ja cu vam reci ko unistava Srbiju, ovu zemlju unistavaju Srbi, mi sami sebe unistavamo i to je jedina i prava istina, sami smo krivi sto dozvoljavamo da nas svaka glupost posvadja i sto nemamo jasan nacionalni cilj.

smozak [:I]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...