Jump to content

Imam pitanje...

Kole

Recommended Posts

elem do pre godinu dana chovek je mogao da dodje na bookwarez i7 dana po objavljivanju neke knjige skine lepo sken i prochita ...sad se ponuda mnogo proredila...lichno krivim mladu generaciju koja skida serija a ne juri knjige...sram ih bilo =o))

uglavnom zna li neko nachin za dolazhenje do novih njiga u 'lektronskoj formi, naravno za dzhabalesku

hvalavi

k

Pa koliko ja znam, bilo je po onim torrent grupama koje su kao "zatvorene" tih knjiga, nesto se bole baktao sa tim, a valjda ga je corey "pozvao" u ekipu, pa mozda mozes njega da pitas?

da, bitme.org je sajt, ali je vrlo tesko dobiti pozivnicu, a ako je dobijesh, ratio je skoro nemoguce ochuvati da te ne banuju.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pitao sam i hajlija i korija i obojica su trazhili i davali mi linkove, ali verovatno josh uvek nije skenirano i okacheno, ako sad na sajmu knjiga bude bice hardcover od 25jura tako da se chini da cu ja da se nachekam za svoju kopiju poslednje gemelove knjige =o\

http://www.warez-bb.org/viewforum.php?f=8]http://www.warez-bb.org/viewforum.php?f=8

Registruj se ako nisi, i skidaj :D

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.