voodoo_ Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 End aj did it! SLIKA Sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Nije lose da vidis sta tir adi od HW a sta ne. Inace za neko drugo koriscenje i nije bas mnogo je bolje staviti ga normalno bez virtualnih masina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Bre, lol, nub, vmware. Instaliraj ga na PC kao full OS pa javi :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Bravo hakeru :). El moguce bez virtuelizacije? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Sigurno jeste, al tu onda iskaču razni potencijalni problemi s hardverom. Recimo, onaj njegov partition manager mi je nekako nepouzdan, a i ne znam kako bi se sistem pona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ja se nosim mišlju da sledeći komp sklopim tako da na njemu može da radi leopard :) jedino ne znam kako se prevazilazi da osx radi sa bios-om (pošto intel mekovi imaju ono_drugo_sranje), al znam da može. ovo preko virutal-a je pičkin dim, vudu, to sam čak i ja bio napravio, i to sa ppc varijantom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 vudu, dal imash pojma dal radi sa 10.4.7, hotiso riliz, jer njega jedino nadjoh na newzu, nema ni traga od jas-a,myrez kako vec rilizova p.s. zbog ovakvog topica na benchu sam ti trazio auth na msn-u :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Ja imam 10.4.6, ne znam čiji je, a 10.4.7 nisam probao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 nishta, skinucu pa cu da probam, shta da se radi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Ako hoće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 hajli skida 4 giga po sekundi, mojne ga diras :P Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 taj fazon, vec sam svukao, sutra/preksutra cu to da isprobam :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts