Zlajonja Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 CNet news Scientists in Switzerland are building a machine to test the big-bang theory of how the universe began. But first they have to construct a computer network that can handle the volumes of data the device will produce. Znachi, bila je emisija, neki dokumentarac o mogutjim unishtenjima sveta pre neki dan i tu su naveli 5 nachina o tome kako mozhe zemlja da nastrada, jedan je kao tajfun, drugi kometa, bla bla.. i peti da ako ovaj eXperiment podje naopako chini crnu rupu koja guta zemlju :) :( A sutradan su odmah pustili dokumentarac o ovome... :) Ugl, trebalo bi da probaju do kraja ove decenije... E sad, pozitivne strane svega su shto ako uspe experimenat, ondak imamo globalnu net mrezhu pojachanu automatski svuda na 10gigabitnu vezu :), i kompovi skachu na novi nivo, znatno bolji... to je kao neki plusitj :D Ajd videtjemo hehe... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Cenim da je bila emisija o samom projektu na Discovery pre dinu dana, i valjda treba da odrade projekat 2007... I nisu samo shviceri, 27 zemalja sveta su udruzhili snage a gradi se pola u Shvajcarskoj pola u Francuskoj - valjda beshe 32 kilometra dug dupli akcelerator chestica koji bi trebao da simulira Veliki prasak? Jel na tu mashinu mislish? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 gledao sam na exploreru . Stranglet je megapwn :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 A time ce da dobiju shta? Napredno razumevanje svemira i kako je nastao? Poshto nisam najbolje skontao prakticnu primetu toga :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Time tje, ili da dokazhu, ili da opovrgnu tu teoriju... ili tje da sjebu zemlju ili tjemo da se u nauci popnemo za jedan stepenik... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 (edited) aj nek im je sa srecom zelim da imam brz net :P :D:D:D ako bude stvarno tako za taj net kili tek onda nece izlaziti iz kuce :P bdw gledao sam bilo je ovo na Diskoveriju kako su donosili te neke delove tog akceleratora chestica Edited October 9, 2006 by GOd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ahh eto nam kraja, vec sam se pitao sta je sa silnim prorocanstvima :D razumljivo je da ako je vec mala verovatnoca da ce nas sjebati neka kometa, da ce se u tom slucaju ljudski rod potruditi da nas nukuje ili razjebe ovako nekim propalim experimentom. mogu samo da mislim koji ce to medjugalakticki ROFL proizvesti mislim kod "tamo nekih malih zelenih" koji nas sve vreme ko zna koliko dugo promatraju... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 mogu samo da mislim koji ce to medjugalakticki ROFL proizvesti mislim kod "tamo nekih malih zelenih" koji nas sve vreme ko zna koliko dugo promatraju... hahahahah , bravo Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Neće nikakva crna rupa progutati zemlju. Eventualne mikro crne rupe koje mogu nastati u kolajderu će ispariti pre nego što stignu da progutaju bilo šta. BTW I mi učestvujemo u projektu. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 omg tomke, zhiv si:))...ne seri da ima i nashih ljudi, bash me zanima sta im je posao u projektu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Tomke, tomke! Vrati se tomke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts