Jump to content

Jel verujete ?

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Topic:

Stija & Drale izvode "Man of Science, Man of Faith" :))

Ne postoji slobodna volja vec samo svojstva u datoj koordinati vremena, to sto ti mislis, smatras, osecas, "znas" da slobodna volja zapravo postoji je apstraktno uzevsi "skup" trenutnih elektrohemijskih svojstava tvog mozga, its all in your head man! :)

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Ma nisam trebao nista da pisem ne vredi stoci pricati.

:P

"U medicini i parapsihopatologiji zna se da apstinencija izaziva agresiju; verbalnu ili fizičku. Međutim, po Morganu, to je onaj preteča Darvina, čovek je nastao upotrebom obe ruke, a ne samo jedne (znate na koju mislim). Kao hri

:-)

Nemoj pisati nesto sto ne razumes ako si vec zeleo da budes "iznad ovoga" ne bi pisao onakve stvari na prvom mestu, savetujem ti da citas malo Jerotica da ti neke stvari budu jasnije.

Znci ja ne znam dal se ti primas tolko ili si zealot, ali da neko ne zna duletove izlive strasti, to je prosto nemoguce :)

I sta kaze Jerotic? Jesmo opet svima jebali kevu? Srpske amebe? A vi kako te?

Bre de1 :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne verujem u sva ta govna

@ljudi koji veruju u horoskop i ostalo

1. da li je mozda mogao da se nadje jedan ili jedna od svih tih: gatara, vrachara, shamana, vidovnjaka, numerologa, astrologa i ostalih majmuna pa da kaze ljudima da ce cunami da podavi 300.000 hiljada ljudi ako se ovi ne sklone?

2. shta je svim tim ljudima bilo u horoskopu za taj dan? (posto je medju njima bilo svakakvih kombinacija znakova)

I mislim takodje da je chak i teoretski nemoguce predvideti buducnost ili 'sudbinu'. Vec su neki i rekli neshto vezano za to...

Ako izadjesh iz kuce ili ostanesh u kuci ceo dan izolovan, necesh doziveti iste stvari. Isto tako ljudi koje sretnesh ako izadjesh nece imati isti tok dogadjaja. (a zamislite koliko ljudi svako sretne u toku jednog dana, znanih i neznanih) Svi ti ljudi koje si sreo utichu 'drugacije' na ljude koje su oni sreli, pricali telefonom etc. Sve se desava nasumicno i svaki covek indirektno utice na svakog drugog coveka na celoj planeti...

Edited by RedzisteR

Ovaj De1rektum je pravo otkrovenje RuR-a, on mora da je "natprirodno" bitje, neshto tipa goblina, trola ili neshto ;)

No zashto se ne smarati sa nechim shto niko ne mozhe da dokazhe i to bash na forumu, i onda se praviti prepametan kao da si popio svu pamet ovog sveta...? A tek si se ispileo iz jajeta ili barem zagrebao ljusku da izadjesh...

Poslednjih godina verujem jedino da je ljudska glupost natprirodna... ostalo je samo nedokuchivo nashim malim mozgitjima...

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Ovaj De1rektum je pravo otkrovenje RuR-a, on mora da je "natprirodno" bitje, neshto tipa goblina, trola ili neshto ;)

No zashto se ne smarati sa nechim shto niko ne mozhe da dokazhe i to bash na forumu, i onda se praviti prepametan kao da si popio svu pamet ovog sveta...? A tek si se ispileo iz jajeta ili barem zagrebao ljusku da izadjesh...

Poslednjih godina verujem jedino da je ljudska glupost natprirodna... ostalo je samo nedokuchivo nashim malim mozgitjima...

Ne zapravo mene smara da se pravim urbani ljakse i da postujem slike pisem jeftine prozivke i radim to sto radis ti i nekolicina tebi slicnih, da glumim nekog frajera i da spustam sve ostale zato sto nisu kao ja, to moze svako da radi i ne vidim zasto ne pustis da neko bude drugaciji od tebe ako vec to zastupas?

Ti ne znas ni ko sam, ni sta sam, ni da li sam zagrebao, ne poznajes me tako da te molim da ne pises nesto sto ne znas, nit kako sam ja ovo ili ono, ja se ovde zezam i ne pokusavam da budem frajer i da me ljudi "gotive" ne treba mi to...

Ja se vise zezam na svoj racun a provociram nekad namerno jer shvatam koliko ima iskompleksiranih ljudi koji su zeljni da kazu nekom da je glup da je ovakav ili onakav, tipa kad neko procita moj post i onda krene JAO VIDI KAKAV RETARD OLOLO DEBIL, obozavam to jer me to razveseli, to je neki lep feeling da necu nikada biti takva osoba.

SCJP.png

Ne zapravo mene smara da se pravim urbani ljakse i da postujem slike pisem jeftine prozivke i radim to sto radis ti i nekolicina tebi slicnih, da glumim nekog frajera i da spustam sve ostale zato sto nisu kao ja, to moze svako da radi i ne vidim zasto ne pustis da neko bude drugaciji od tebe ako vec to zastupas?Ti ne znas ni ko sam, ni sta sam, ni da li sam zagrebao, ne poznajes me tako da te molim da ne pises nesto sto ne znas, nit kako sam ja ovo ili ono, ja se ovde zezam i ne pokusavam da budem frajer i da me ljudi "gotive" ne treba mi to...Ja se vise zezam na svoj racun a provociram nekad namerno jer shvatam koliko ima iskompleksiranih ljudi koji su zeljni da kazu nekom da je glup da je ovakav ili onakav, tipa kad neko procita moj post i onda krene JAO VIDI KAKAV RETARD OLOLO DEBIL, obozavam to jer me to razveseli, to je neki lep feeling da necu nikada biti takva osoba.

Whatever makes u happy homeboy...

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Ne zapravo mene smara da se pravim urbani ljakse i da postujem slike pisem jeftine prozivke i radim to sto radis ti i nekolicina tebi slicnih, da glumim nekog frajera i da spustam sve ostale zato sto nisu kao ja, to moze svako da radi i ne vidim zasto ne pustis da neko bude drugaciji od tebe ako vec to zastupas?

Ti ne znas ni ko sam, ni sta sam, ni da li sam zagrebao, ne poznajes me tako da te molim da ne pises nesto sto ne znas, nit kako sam ja ovo ili ono, ja se ovde zezam i ne pokusavam da budem frajer i da me ljudi "gotive" ne treba mi to...

Ja se vise zezam na svoj racun a provociram nekad namerno jer shvatam koliko ima iskompleksiranih ljudi koji su zeljni da kazu nekom da je glup da je ovakav ili onakav, tipa kad neko procita moj post i onda krene JAO VIDI KAKAV RETARD OLOLO DEBIL, obozavam to jer me to razveseli, to je neki lep feeling da necu nikada biti takva osoba.

JAO VIDI KAKAV RETARD OLOLO DEBIL

@ f4ts0

Yoda je nub vidovnjak bre jer nije video da ce anakin da postane dark jedi. Vidovita zorka je to znala josh pre 3. epizode chudnovatom tehnikom gledanja u talog od turske kafe. U soljici je spoznala i zrnce kafe koje se zabilo u veliku mrlju nacinjenu od mnogo drugih zrnaca od kafe i shvatila da to mora da je proton torpedo koji pogadja glavni reaktor zvezde smrti. Eto vidish.

Tako da VZ>>>Yoda

Znao je yoda da se to sprema.

Ionako on i vindu nikad nisu imali dovoljno vere u anakina.

Da su imali razumevanja za njegove mladalacke probleme nikad on ne bi postao darth

[:D]

Jebote umesto da su mu napravili svadbu kako dolikuje, oni mu savetuju da ostavi padme....lol nubzori

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Eh,nije ti jos uvek nijedna surovo iscupala srce

imam 25 godina, iako zivim u selu ne zivim u tegli....tako da sam dozivljavao i ja svoja ljubavna razocarenja. Ali sve je to deo zivota, i za mene vazi da kada jednom patim sledecim put volim josh vishe jer znam koliko je taj trenutak u zivotu mene i nje, mozda prolazan i jedinstven

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad