overkind Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Ima li neko iskustva sa novim AMD-ovim cipsetom? Razmisljam o nekom osvezavanju masine i zanima me kako se pokazao do sada? Kakva su iskustva sa "novim" procesorima? Lepo bi bilo da, ako moze, neko navede konkretne modele koje koristi i kojima je zadovoljan ili nije i zasto. thx Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Isti su kao 939/s754. jedino sto sada i sempron moze da radi u dal channelu (valjda) Velika je zbrka u mojoj glavi oko cipsetova (nf430, 550,570,590) sa svim svojim vga/sli/ultra/mcp varijantama Takodje ponuda ploca kod nas je skrnava (ocekujem sad par drugara sa linkom ka nekoj sli ultra ploci od 150+ eura :) ) Znaci procesori su ok Sa plocama je zavrzlama. Sacekaj da se stailizuje ponuda. Ja znam samo da mi cuci par cpu-a i grafickih dok ne stignu ploce...pa sad vidi kako je nezrela situacija :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 (edited) Tako sam i ja nesto mislio. Nisam mogao da nadjem mnogo ploca, a nekako mi je bez veze da kupujem 939 za iste pare kada se povlaci. Inace imam nf2 i 2600xp. Valjas hardver? Edited October 3, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 ' date='Oct 3 2006, 11:46' post='874589'] Tako sam i ja nesto mislio. Nisam mogao da nadjem mnogo ploca, a nekako mi je bez veze da kupujem 939 za iste pare kada se povlaci. Inace imam nf2 i 2600xp. Valjas hardver? Pa iskreno se trudim da ne valjam i da ne zavrsavam kombinacije. Ono vise pokusam da prodam :) Sad iskreno momenat je los ako nemas para jer su ploce za core 2 duo jako skupe, a am2 kao sto smo zakljucili jos se nije lepo zapatio :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Mislim kad sam rekao isti mislio sam na brzinske karakteristike :) am2 ima 940 pina kao i opteroni valjda I uzeo sam upravu nf430 plocu gigabajtovu, izgleda jako lepo i kvalitetno, <90 eura Videcemo za par sati kako radi. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Fleshuj joj bios :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Sto je najgore, jebote moram :( Al sad imam zli flopi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 lol nub, jesi čuo za boot CD/DVD? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts